l

Zvezdne novice, Ščip v času device

Prvi teden device, Sonce je v trigonu z Uranom, kar prinaša dobre ideje in uvide, bodite usmerjeni v vizije za svoje delo ali kariero, devica je znamenje, ki se ukvarja z zdravim odnosom do življenja, telesa in narave, zato bodite v harmoniji s sabo in s planetom, na katerem živimo in nam nudi vse, kar potrebujemo. Ker se devica dotika tudi črevesja in prebave, naj vas opogumim, da se obračate k zdravi prehrani in si izbirate vegetarijansko, kot način življenja in prehrane. Začetek tedna bo res prinašal dobro energijo, uporabite jo, čas ni več primeren, za počitnikovanje ali dopust, ampak bo v zraku že pravo delavno vzdušje. Ščip, 26.8., bo prinesel obilje deževja, zato se k temu tudi dobro pripravite, tudi kar se tiče kulture na vrtu, je sedaj odličen čas, za sejanje jesenjske in zimske zelenjave. Ščip device je močno povezan z rastlinami in impulzom živorodne energije, poudarja zdravje, gibanje in svež zrak. Na vsak način izkoristite energijo Ščipa, ki bo imela res visoke vibracije in impulze, da naredite čvrste korake, v karieri. Po Ščipu se bo energija nekoliko umirjala, prišlo bo obdobje manifestacije, ne pozabite, da je Merkur direkten in vam dovoli, da realizirate vaše načrte. Energija bo primerna tudi za usklajevanje in dogovarjanje, v družbeni astrologiji se vidi prav težavno usklajevanje, v sestavljanju vlade, Jupiter je 17. stopinji škorpijona, kjer je Pluton v natalni karti Slovenije, kar pomeni, da bo vsakdo trmasto vztrajal pri svojem in imel poleg tega še skrite načrte.

V torek imamo kvadratni aspekt Merkurja z Jupitrom, kar predstavlja veliko komunikacije in urejanja uradnih zadev, prav ta dan, 28.8. se končno tudi Mars obrne v direktno gibanje in nastopi obdobje, ko bodo končno energije stekle naprej, stari avtomobili se ne bodo več toliko kvarili in ne boste se več ukvarjali toliko s tem ali so bile vaše akcije dobre ali slabe, zazrli se bomo v prihodnost, ki nam jo bo padajoča Luna v devici prinašala na pladnju; vesolje nam bo sporočalo, kam naj se obrnemo in česa naj se lotimo. Ne bo nam potrebno iskati in se dogovarjati stvari, ker nam bodo same prišle na pot.

Prav do začetka šolskega leta, je zelo primerno obdobje, za urejanje doma in pripravljanje in pospravljanje pisarne, saj se bodo kmalu začeli razburljivi in aktivni meseci, namreč spremembe, ki so se dogajale v času mrkov, bodo imele daljnosežne posledice, na globalnih trgih in finančnih tokovih, tako da bo njihov vpliv segel v vsa področja življenja, na tak ali drugačen način. Če imate možnost, vrtička ali njive, vam svetujem, da se po malem ukvarjate z zelenja-varstvom in podobnimi rečmi, kajti cene hrane se bodo v prihodnjem letu dvignile.

V svojem fizičnem življenju živite skromno in ustvarjajte čim manj smeti in predvsem ustvarite čim manj toplogrednih plinov. Znamenje device, je namreč znamenje skromnosti, gojenje zelenjave, zdravilnih zelišč in skrb za zemljo.

V posvečenem času, v dneh okoli Ščipa v času device, smo imeli polne roke dela, kakor se za mesec device tudi spodobi. Posneli smo vrsto svetih pesmi, prvo, Om shree sache vam pošiljam, kot popotnico, v mesec device, mesec skrbi za naravo. Brezmejna in absolutna resnica je življenje samo, cenite ga, varujte ga. Naj pesem te mantre zdravi naš ljubi planet.


Nedelja, 26.8. Ščip

Danes sta Sonce v devici in Luna v ribah, v opoziciji, ob 14. uri bo močan Ščip. Zelo dobre energije so, malo pred Ščipom bo Luna v ribah v sekstilu z Uranom in Saturnom, energija device bo v podporo pri realizaciji vaših ustvarjalnih idej ali projektov. Močan Ščip, ki bo združil in povezal vse s čimer smo se soočali v letošnjem poletju.

Ponedeljek, 27.8.

Luna v zasanjanih ribah bo danes v konjunkciji z Neptunom, v trigonu z Jupitrom in v sekstilu s Plutonom. Lepi aspekti današnjega dneva, vam bodo pomagali zbrati misli in se osredotočiti na pomembne stvari. Mars, planet akcije in moškega principa, gonilo ustvarjalne energije, se bo zvečer končno obrnil v direktno gibanje.

Torek, 28.8.

Danes sta Merkur in Jupiter v kvadratu, Luna v ribah bo v sekstilu z direktnim Marsom. Sekstili prinašajo vedno neke nove energije ali modre rešitve, določene stvari se bodo sprostile, Mars bo pomagal, da boste dobro organizirali zahtevana dela, prav tako direkten. Dan je primeren za kakšen dogovor ali sestanek, novosti so lahko na vseh področjih življenja.

Sreda, 29.8.

Luna je vstopila v energičnega ovna, kar bo še dodatno okrepilo energije, kar lahko pomeni dobre priložnosti za kašne zanimive projekte, sodelovanje se bo lahko kakovostno razvijalo, usmerite se v svoje delo, v svoje projekte. Dan je dober tudi za zaslužek.

Četrtek, 30.8.

Luna v ovnu bo v opoziciji z Venero, do 13. ure lahko nastopi nek konflikt. Morda bo kdo nasprotoval vaši plemeniti ideji, soočili se boste z nepopustljivostjo. Lahko se vam pokvari kosilo ali načrti za neko srečanje, zato priporočam, da dan preživljate v miru, s čim manj obveznosti in čim manj pričakovanj vse do 13. ure.

Petek, 31.8.

Luna v zemeljskem biku se bo srečala z Uranom, kar spet pomeni, da bodo kvalitetne ideje glede fizičnega življenja ali spremembe, ki jih načrtujete, padle na plodna tla. Kvaliteten dan bo, z dobrimi energijami, ki jih je vsekakor potrebno uporabiti za plemenita dejanja in korak naprej, v odnosu do okolja in svojega življenja.


  • avgust 26 2018 @ 01:31 CEST
  • Ogledov
    2,142

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si