l

Zvezdne novice, direktna Venera

Teden pred nami, je v znamenju padajoče Lune, Luna v apogeju bo končno prinesla deževne kaplje tudi na obali. Aspekti, ki jih pričakujemo v tem tednu so sorazmerno dobri, danes se tudi na astrološkem nebu Venera obrača v direktno gibanje.Napetosti, po Ščipu so se vendarle nekoliko začele umirjati in še bi lahko naštevali pozitivne spremembe, ki jih bo prinesla padajoča Luna. Nadvse koristna sprememba, ki smo jo vsi težko pričakovali sploh v zahodni Sloveniji, je sprememba vremena. Ta bo vendarle, od Ščipa do mlaja polagoma prinašala bolj vlažen zrak in proti mlaju tudi težko pričakovane padavine. Moram pa opozoriti, da smo po vseh astroloških pokazateljih v sušnem letu in zato priporočam, da se temu tudi ustrezno pripravite.

V petek, 14.4. bo, ob Veliki noči pomemben aspekt Sonca v konjunkciji z Uranom, to je spet družbeni vpliv, toda tokrat bolj pozitiven. Opozarja nas, da se moramo bolj ceniti in spoštovati, ter se zavedati, da smo miroljubni ljudje, kakor nosi Velika noč sporočilo svetlobe in ljubeznivosti, tako se tudi v astrološkem smislu lahko poglabljamo vase, v meditaciji in se potrudimo ustvarjati prijetnejši, ter bolj prijazen odnos do sveta in življenja, nasploh. Nova doba je v svojem korenitem razvoju, spreminja se klima in spremeniti se mora življenje, če želimo zagotoviti našim zanamcem na daljen obstoj na planetu. Tega se zavedajo vsi vplivni ljudje, vodilni in v tem duhu se moramo vsak dan čim bolj truditi. Ker je Uran planet nove dobe, znanosti, tehnologije, humanosti in ekologije in se aspekt konjunkcije s Soncem dogodi ob tako pomembnem prazniku, za celotno našo civilizacijo, me navdaja z upanjem, da nam bo vendarle uspelo. Zanimiva so tudi znanstvena odkritja, ob Soncu in Uranu, v konjunkciji. Astrobiologi so namreč odkrili, da ima ena od Satrunovih lun vse elemente, ki so pomembni za življenje...

V ponedeljek, 17.4. je aspekt Venere in Marsa v sekstilu, ta spet prinaša dobro razpoloženje, v partnerskem odnosu, le tega naj bi v letošnjem letu krepili in negovali, tudi Venera se iz retrogradnega gibanja, prav 15.4. obrača v direktno gibanje in vas popelje na povsem novo pot. Če ste v času retrogradne Venere zdravili svoja čustva in vlagali energijo v partnerski odnos, vam bo direktna Venera dala krila in skupaj boste poleteli v novo globino ljubezni, na nov nivo.
Nova doba je s svojimi vibracijami najbolj odprta na čustveni ravni in prav zaradi tega, je v zadnjem času toliko poudarka na medsebojnih odnosih, saj ravno ljubezen, kot primarno čustvo naklonjenosti in sočutja, tista, ki odpira vrata duhovnemu razvoju, v novem tisočletju.

Sobota, 15.4.
Luna v optimističnem strelcu, vendar v kvadratu z Neptunom utegne prinesti vremenske ne prilike, oziroma možnost konflikta, zaradi napačnega razumevanja. Danes se Venera na nebu obrne v direktno gibanje, bodite zavestni, kaj vam sporočajo čustva. Nekdo ne bo odobraval vaših dejanj, čeprav so ta dobro namerna in dobra za vse. Zvečer, ko bo Luna v sekstilu z Jupitrom, se bodo stvari pomirile.
Nedelja, 16.4.
Luna v strelcu je v trigonu z Uranom in Soncem. Veliko boste urejali in pospravljali, lahko nastane konflikt zaradi malenkosti, zato raje vzdržujte pozitivno energijo in bodite v meditaciji. Vibracije nove dobe niso usklajene s konflikti.
Ponedeljek, 17.4.
Luna je na praznični dan v kozorogu, stvari se bodo postavljale na svoje mesto, samozavestneje boste zagovarjali svoj način življenja in si ne dovolili omejevati svobode. Lep dan bo, odpočili si boste od intenzivnega marčevskega dela.
Torek, 18.4.
Luna v delavnem kozorogu v kvadratu z Jupitrom, bo od vas zahtevala veliko predanosti in natančnega dela. Skrbno preglejte vse birokratske zadeve, saj je sedaj še čas, da popravite stvari za nazaj, oziroma se pritožite, če so vam bile kratene pravice. Družbene energije bodo še vedno nekoliko napete, toda čas je prišel. Za pomembne korake, na osebni in tudi družbeni ravni.
Sreda, 19.4. Zadnji Lunin krajec, Sonce vstopi v bika
Danes se bo čutila energijska sprememba. Luna dopoldan še potuje skozi kozoroga, dinamičen dan bo, veliko bo dela. Popoldan Luna vstopi v vodnarja in se sreča v kvadratu z retrogradnim Merkurjem, veliko bo urejanja preteklih zadev, toda proti večeru se bodo energije razjasnile in zadihali bomo bikovo energijo.
Četrtek, 20.4.
Luna v vodnarju bo prinašala sveže ideje in razmišljanje na sodoben način, retrograden Merkur bo v konjunkciji s Soncem, kar bo pomagalo razvozlati težavne izzive in najti prave rešitve, za nekaj, kar že dlje časa ustvarjate.
Petek, 21.4.
Luna v vodnarju in Venera v kvadratu s Saturnom, prinaša preskok v kakovosti partnerskega odnosa, še najbolj izrazito boste občutili premik v pravo smer vsi, ki ste delali na odnosih v času retrogradne Venere. Luna kje v sekstilu s Saturnom in Merkurjem, dober dan za komunikacijo in izlete. Danes je tudi Mars vstopil v znamenje dvojčkov, razigrani in veseli boste.


  • april 14 2017 @ 08:44 CEST
  • Ogledov
    2,816

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si