Zvezdne novice, Ščip v raku

V tem tednu se Luna približuje svojemu Ščipu, še vedno v znamenju raka. Ta bo poskrbel, da temeljito očistite dom ali okolico, naredite nove načrte, pomembne stvari na družbeni ravni se dogajajo, prav tako lahko naredite pomembne premike na ravni družine, ki naj bodo usmerjeni k poenostavljanju stvari in čim bolj skromnemu življenju, saj se z avgustom počasi proibližujemo jesenjskim mrkom, ki bodo družbeno še bolj težavni in je dobro, da se na te stvari tudi ustrezno pripravimo. Ščip v času raka, bo z Luno v kozorogu, pred Ščipom je še močan aspekt, Sonce kvadrat Uran, ta dinamika je že prinsela ohladitve in vročinske nevihte, saj je Luna v apogeju, to je točka Lunine ekliptike, ki je najbolj oddaljena od zemlje in vodo izpusti. Vročinske nevihte in ta vremenska sprememba, ki nas je doletela, se je sicer zgodila tri dni pred aspekti, ki so jo napovedali. Po aspektih naj bi bila vremenska sprememba v soboto, ko je aspekt Sonce kvadrat Uran, do takrat lahko pihajo močni vetrovi, možnen je izpad elektrike, vsekakor pa v soboto odsvetujem daljše poti. Po vremenski dinamiki lahko sodimo dogajanje na družbeni ravni, ki bo v glavnem še ves teden, oziroma do konca rakovega znamenja v dokaj nevihtnem obdobju. Vseeno pa to obdobje nevidezne negotovosti, morda lahko prinese boljše rešitve in bolj usklajeno politiko. Tudi sicer se bomo počutili vsak dan bolj pri močeh, Lunina rast nam bo prinašala svežo energijo, vsak dan bo bolj popoln, prinašal nam bo zanimive stike in povezave, tu nam pomagat Merkur in Venera, ki se srečata v soboto, na začetnih stopinjah leva, kar bo dvignilo nivo komunikacije in nam vlilo več samozavesti. Ščip v raku bo izjemno močan, tudi zelo čustven, saj so čustva kakor voda, ki jih Luna, kadar je oddaljena, prav tako izpusti in nam s tem pomaga, da se sprostimo in pustimo čustvom prosto pot. Rakom vlada Luna, zato je to še dodaten razlog, da bo tokrat res močno vplivala na nas, sploh ker naša država praznuje svoj rojstni dan v znamenu raka, ni čudnega, da je v zraku res veliko sprememb. Poleg tega bodo takoj po Ščipu blagodejni vplivi Venere prinašali boljše razpoloženje in večjo sproščenost v odnosih. Svetujem vam, da se do Ščipa res sproščate in se poskušate razbremeniti skrbi, kajti ne boste jih rešili le tako, da jih držite v sebi.

Po Ščipu se bodo postopoma vaši načrti začeli udejanjati in ugotovili boste, da ste na pravi poti.

Sobota, 16.7.
Luna v strelcu, Sonce kvadrat Uran in Merkur konjunkcija Venera. Dan kaže na dinamiko, veliko prometa, če je možno ta dan raje ne potujte, sicer so v zraku primerne energije za pogovore, saj lahko prinesejo na dan zelo izvirne in sveže ideje. Sonce kvadrat Uran prinaša nenadne spremembe vremena, močan veter, prekinitve ali težave z elektriko in računalniki.
Nedelja, 17.7.
Danes bodo predvsem v dopoldanskem času odlične energije, spet v podporo vsem, ki opravljate promocijo, se preživljate s turizmom ali drugimi storitvenimi dejavnostmi. Sonce je v trigonu s Marsom, prav danes lahko pridobite pomembne kontakte in ideje.
Ponedeljek, 18.7.
Luna je v kozorogu, približuje se Ščipu. Energije bodo bolj resne, lahko da boste čutili prisilo, vendar učenje Saturna pravi, da morate storiti, kar vam je naloženo. Luni v kozorogu namreč vlada Saturn, zato v tem času pride v ospredje. Luna v sekstilu z Neptunom vas lahko malo dvigne v višave, čas je da nehate razmišljati in raje prepustite vodstvo intuiciji.
Torek, 19.7.
Luna v kozorogu je tik pred Ščipom, energije bodo tekle harmonično, dan je nagnjen k uspehu, vendar ne poskušajte delati na več področjih hkrati, saj zvečer je Luna v kvadratu z Uranom, kar prenaša kaos in veliko hitenje lahko vodi do nesreč. Večer in noč Ščipa preživite v meditaciji, notranji sreči in radosti.
Sreda, 20.7. Ščip, ob 0.58
Luna v vodnarju pokaže zelo jasne slike in zelo jasna sporočila, nenadoma znamo dobro razlikovati med možnostmi in iluzijami, prav tako Venera trigon Saturn, pomaga da znamo s pogovorom priti do pravih rešitev. Vzemite si čas zase.
Četrtek, 21.7.
Noč iz srede na četrtek bo bolj napeta, odsvetujem potovanja. Dan bo prinašal čudovito energijo in prinašal energijo pozitivnih rešitev.
Petek, 22.7. Vstop Sonca v leva
Sonce bo danes vstopilo v kraljevo znamenje leva, Luna v ribi. Dan bo bolj sproščen, vzemite si čas za zabavo in druženje.

 


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/ZvezdnenoviceScipvraku