l

Zvezdne novice, 9.6. - 15.6. Mlaj v dvojckih

Uran že lepo potuje po znamenju bika in vnaša odprtega duha nove dobe, na fizično raven. Spremembe, ki jih prinaša, se namreč začenjajo v življenju vsakogar, na konkretni, fizični ravni, kot so soočanje z okoljskimi izzivi, večja skrb za naravo, manj plastike, manj smeti in podobno. Padajoča Veskova Luna, bo vse do mlaja, ki bo 13.6. realizirala namen, ki ste ga spoznali in za katerega ste se odločili, v času Ščipa. Mlaj v dvojčkih bo imel zdravilne energije, Saturn nas bo učil, kako biti v odnosu skromen, kar omogoča sodelovanje. Venera se bo vstopila v leva in se znašla v kvadratnem aspektu z Uranom, kar pomeni, da bomo odkrito spregovorili o težavah v odnosih in jih tudi uspešno reševali. Tam, kjer je ljubezen, je tudi pot pravega razvoja. Prav tako bo mlaj poskrbel, da bomo bolje skrbeli za naše fizično telo in se bomo potrudili čim bolj zdravo živeti. Vse to so spremembe, ki jih prinaša Uran, v biku. Nič slabega se ne obeta, le sledite duhu pozitivnih sprememb in zaščiteni boste. Vaš razvoj bo opazen, z vsakim dnem boste srečnejši in vedeli boste, v katero smer storiti naslednji korak. Najbolj pomembno od vsega, kar nam prinašajo planeti v tem tednu je, da znamo prisluhniti en drugemu in sodelovati. Preprosto ni več časa, da bi bili v odnosih zamerljivi in bi merili moči, saj se energije nove dobe hitro usedajo v osebno sfero in prav tu se mora oblikovati svež način življenja. Merkur bo z vstopom v raka dajal večji pomen kvalitetnega pogovora in sodelovanja, v družinski skupnosti. Stvari se morajo pozdraviti, kar narekuje Saturn in mlaj v šesti hiši, v naših krajih. Dokler se stvari ne pozdravijo, modri učitelj ne bo popuščal in ne bo omogočal prav nobenega koraka naprej. Najbolj bo izrazita energija zdravljenja in komunikacije, prav v času rastoče Lune, do prihodnjega Ščipa. V času mlaja bo tudi Merkur v sekstilu z Uranom, kar bo odpiralo veliko komunikacije, novih idej in usklajevanja.
V dnevih pred mlajem, bomo bolj utrujeni in potrebovali bomo več počitka in sprostitve, v naravi. Proti koncu tedna, bo Venera v kvadratu z Uranom in Merkur v opoziciji s Saturnom, kar bo še prineslo nekaj vročinskih neviht in veliko zastojev na cestah. Z rastočo Luno, proti Ščipu pa se bo vreme začelo postopoma umirjati. Počasi prihajamo do poletnega solsticija, energija bo do tedaj rasla, izkoristite jo dobro, saj bodo položaji planetov omogočale kristalne misli in nam nudile dobre trenutke, za preboj. Retrogradni Jupiter bo še naprej upočasnjeval vse družbene procese, Mars v vodnarju pa bo narekoval in vzpodbujal morda preveliko mero trme in individualizma, kar bo zagotovo otežilo procese usklajevanja pri sestavi operativne vlade, kakor so že pokazali planeti, pred volitvami. Drugače pa bo energija dobra, za vse, ki ste sposobni preseči ego in sodelovati v ljubezni in podpori drugemu.

Video Materin blagoslov

Petek, 8.6.
Luna v ovnu, bo v sekstilu z Marsom in v kvadratu s Saturnom. Danes bomo imeli veliko več energije, Luna v ovnu kar kliče k akciji, toda kvadrat s Saturnom, bo dajal občutek prisile, radi bi počeli kaj drugega, vendar boste morali dokončati delo, ki zaostaja. Kljub vsem zastojem pa bo dovolj ovnove energije, da se premagajo ovire. Če imate kaj nujnega storiti, lahko počakate tudi do 13. ure, ko se bo energija sprostila in ne bomo več čutili napetosti.

Sobota, 9.6.
Sobota bo delavna, polna komunikacije, Luna v ovnu bo v sekstilu z Merkurjem. Veliko stvari je, ki čakajo, da jih opravite, oziroma uresničite, na današnji dan se jim ne boste mogli izogniti, energija bo dinamična in konfliktna, priporočam ,da ne stopnjujete stresa in se tudi v prometu bolj zbrani in previdni, kot ponavadi. Zvečer se posvetite svoji partnerici, Luna doseže kvadrati z Venero, tako lahko premagate njeno slabo voljo.

Nedelja, 10.6.
Luna v biku, bo v konjunkciji z Uranom, v trigonu s Saturnom in v kvadratu z Marsom. Dan bo imel zelo dinamične energije, prav tako ustvarjalne, prinašal vam bo dobre vizije za prihodnost, na vas je, kako se boste usmerjali na nedeljski dan usmerjali energijo. Vendar vam svetujem, da si vzamete čas za dober razmislek in si zapišete pomembna spoznanja, saj prinaša Uran zanimive ideje, Luna v kvadratu z Marsom, pa opozarja na povečan promet, nevarnost na cestah, zato je modro, da preživite dan doma ali na prostoru, kjer se zelo dobro počutite, saj boste prejeli pomembne informacije ali zamisli.


  • junij 08 2018 @ 08:11 CEST
  • Ogledov
    1,870

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si