Zvezdne novice, 8.9. - 14.9.

Poletni mrki so dodobra spremenili vibracije, ki jih čutimo danes, kar dokazujejo tudi zanimive pozicije planetov, ob mlaju v devici, kot bi se vse hotelo zdraviti, spreminjati in opozarjati nase. Spremembe se dogajajo na vseh področjih življenja, toda še najbolj se bo to poznalo na ravni medosebnih odnosov. Sonce in Luna se bosta 9.9. srečala na 17.stopinji device, v šesti hiši v naših krajih, v sekstilu z Jupitrom, Merkur bo na 6. stopinji v devici, tudi v 6. hiši. 17. stopinja označuje tradicionalne vzorce ali prednike in ravno na tem področju, se bodo začele dogajati spremembe, kar pomeni, da boste dobili zanimive priložnosti za pomembne korake naprej, v vaši karieri ali pri projektih. Še vedno bo prevladovalo toplo vreme in od mlaja naprej, lahko pričakujemo odlične dneve, z veliko ustvarjalnega potenciala. V tem tednu se bosta zgodila dva prestopa osebnih planetov, Venera bo vstopila v škorpijona, kar bo prineslo več energije in zanimive trenutke na področju ljubezenskega življenja, Mars bo 11.9. prestopil v vodnarja, kjer je že potoval, preden se je obrnil v retrogradno fazo in šele sedaj, ko bo direkten, v vodnarju, boste lahko uresničili dobre zamisli, ki so se počasi razvijale v poletnem času. Mars v vodnarju namreč prinaša napredne ideje in dobre poteze in obljublja obdobje, v katerem bodo prebudili svoje ustvarjalne potenciale, kar še posebej velja za ovne in škorpijone. Za Marsa v vodnarju je značilna večja ponotranjenost, in ker Mars označuje akcije, so le te veliko bolj premišljene in jih odlikujejo napredne ideje in sodobni pristopi. V torek bo tudi Sonce v sekstilu z Jupitrom in v trigonu s Plutonom, dober dan bo z pozitivno energijo, prinaša zdravljenje in dober začetek nekega novega obdobja. Ni naključje, da je ravno ta velik pozitivni naboj ravno na 11.9., saj bo Mars s tem prestopom v vodnarja dokončno očistil negativne energije, ki so še beležile ta dan. Naslednji dan, 12.9. se bo Venera srečala v opoziciji z Uranom, kar je slab aspekt in boljše, da ne načrtujete zmenkov na ta dan, ženske se bomo slabše počutile, nekaj nam bo prekrižalo načrte, k sreči bo aspekt hitro zvodenel in bo naše energije prevzela rastoča Luna, ki nas bo dokončno povabila v novo obdobje in bo spomin na težke poletne mrke začel bledeti.

Z debeljenjem Lune se bo tudi ozračje vedno bolj ohlajalo, letos bo jesen prišla nekoliko prej, vendar bo trajala dlje časa. Teden bo torej najbolj odlikovala ustvarjalna energija, za katero vam priporočam, da jo dobro uporabite in se izkažete na svojem delavnem mestu, saj se bodo dogajale pozitivne spremembe na ravni medčloveških odnosov in vsekakor z rastočo Luno dobimo vse pogoje za izjemno dobra sodelovanja, ki smo jih že dlje časa načrtovali.

Devica je znamenje, ki je veliko bolj naklonjeno novim povezavam, s poslovnimi partnerji, izboljša se področje komunikacije, odpiramo se lahko navzven, v sodelovanje skozi zanimive projekte in vse te pomembne korake lahko opravimo prav v teh dneh.

 

Sobota, 8.9.

Luna se bo iz leva premaknila v devico, tik pred mlajem bo malo energije v zraku. Dopoldan bodo lepe energije v zraku, Luna bo v sekstilu z Venero, primeren dan za nakupovanje in zabavo. Popoldan prihaja Venera v kvadrat z Marsom, aspekt bo deloval konfliktno, predvsem na ljubezenskem področju, zato se tik pred mlajem raje ne prepirajte.

Nedelja, 9.9. Mlaj v devici, ob 20.uri

Danes se bosta srečala Luna in Sonce v devici, dan je odličen za čiščenje, za zdravo prehrano, bodite čim več na svežem zraku, v naravi. Predvsem pa ne pozabite, da je to vsestransko najprimernejši dan za počitek. Luna bo tudi v opoziciji z Neptunom, zato bodite skrbni glede oblačenja, saj bodo temperature nižje, kot smo navajeni.

Ponedeljek, 10.9.

Rastoča Luna v marljivi devici bo v trigonu z Marsom, do 17. ure. Dan je primeren za pomembne pogovore in sestanke, vrata so vam odprta tudi za pogovore z nadrejenimi in vplivnimi ljudmi, energija bo dobra, vendar delavna. Luna bo v podporo in lahko realizirate tudi težje korake. Omogočen bo dober razvoj, za naprej. Zvečer bo Luna v tehtnici, v kvadratu s Saturnom, hladneje bo.

Torek, 11.9.

Rastoča Luna bo še vedno v tehtnici, Mars bo danes vstopil v vodnarja in Sonce bo v sekstilu z Jupitrom in v trigonu z Plutonom. Zanimiv dan bo, še vedno bo v zraku ustvarjalna energija, vsak trenutek tega dneva bo dragocen, saj bomo lahko naredili pomembne korake, na področju svojega dela ali kariere.

Sreda, 12.9.

Danes bo Venera v opoziciji z Uranom, Luna pa bo v praznem teku, do 20.ure, ko bo vstopila v škorpijona. Dan bo stresen in čustveno napet. Pogovori lahko vodijo v konflikt, ki lahko prinese razdor, zato vam svetujem, da ste sočutni in miroljubno nastrojeni. Slabše počutje se bo odražalo predvsem pri ženskah, saj nam vlada Venera.

Četrtek, 13.9.

Luna v škorpijonu raste, srečala se bo v sekstilu z Merkurjem. Danes bo tudi Venera v sekstilu s Saturnom. Včerajšnji morebitni prepiri se bodo danes umirili, prav tako bo negotovost prešla v odločenost, Saturn bo namreč jasno pokazal, pravilnost vaših odločitev.

Petek, 14.9.

Danes sta Merkur in Neptun v opoziciji, pri temu aspektu zlahka pride do napačnega razumevanja, prav tako ne bomo povsem zbrani, lahko prihaja do napak, bodite previdni v prometu. Luna bo v škorpijonu, v zraku bo bolj utrujena energija, ob 11. uri bo Luna že v praznem teku in nič pomembnega se ne bo moglo zgoditi.

 


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/Zvezdnenovice8.9.-14.9.