l

Zvezdne novice, 4.1. - 10.1.

V tem tednu se je začelo koledarsko leto 2017, zato vam napišem nekaj značilnosti prihajajočega leta. Astrološko se sicer leto začenja s pomladnim ekvinokcijem in z vstopom v ovna, toda v naši civilizaciji smo bolj vajeni upoštevati zimo, kot zimski solsticij, kot začetek novega leta.
Skratka prihajajoče leto bo veliko bolj prijazno, od niza preteklih let, ki v vse stranskem niso bila prav nič obetavna. Čakajo nas trije pomembni mrki in spremembe v odnosu do narave in okolja. Vse bolj bomo spoznavali, da je najbolj pomembna naloga, ki jo imamo v času naših življenj sprememba v uporabljanju fosilnih goriv, drastično zmanjšanje emisij, saj bodo v nasprotnem primeru podnebne spremembe drastično spremenile pogoje življenja. V tem pogledu, bo Evropa precej napredna, prevladovale bodo zelene politične struje. Pri nas bodo medsebojni odnosi bolj ljubeči in bolj pozitivnejši, pestili pa nas bodo vremenski ekstremi, močna deževja in dolgotrajne suše. Sloveniji bo vsekakor leto prinašalo izjemne priložnosti, v turizmu, tujih naložbah v visoko tehnologijo in če bomo znali te potenciale izkoristiti, bo postalo življenje nekoliko bolj prijazno. Sicer bo letu 2017 vladala Venera, planet ljubezni, sreče in harmonije, tudi mrki, ki nas čakajo imajo zapisano sporočilo pozitivnih sprememb. Če povzamem, se bistvo leta skriva v izboljšanju medsebojnih odnosov, na tem bi morali delati prav vsi, saj to je temelj prihodnosti.
V četrtek, 5.1. bo prvi Lunin krajec, Merkur je še vedno retrograden, tako bo ostajal še do 8.1. Pri potovanju z Luno bomo lahko storili pomembne in uspešne korake, po Merkurjevem obratu, 8.1. nam bo Luna dajalo vso podporo, ki jo potrebujemo. V tem tednu bomo spoznali svoj naslednji korak, v konkretnem življenju ali karieri, ki ga bomo storili, po Merkurjevem obratu. Merkur se 8.1. obrača na 28. stopinji strelca in začne kmalu potovati skozi konkretnega kozoroga, tako se bodo začele udejanjati spremembe na vaši življenjski poti in v karieri. Direktni Merkur bo določene stvari spremenil, pomembno jih bo na novo doreči in določiti nekatere nove cilje, prinesel bo spoznanje, da je marsikaj nujno temeljito spremeniti.
Dogajanje bo še najbolj izrazito na družbeni ravni ali na ravni skupnosti.

Sreda, 4.1.
Luna bo do večera potovala skozi ribi, Merkur se bo na svoji retrogradni poti vrnil v znamenje strelca, ter nam znova vlil pogum in optimizem. Dan bo lep, izpolnjen s pozitivno energijo, čaka nas veliko dela, smo pred prvim Luninim krajcem in Luna je v kvadratu z Merkurjem.
Četrtek, 5.1. Prvi Lunin krajec, ob 20.47. uri
Danes bo nekoliko bolj resen dan, kažejo se vremenske nevšečnosti, veliko stvari bomo morali urediti. Luna potuje skozi energičnega ovna, nikar se ne zaletavajte, kajti jutri bo še en dan, več boste naredili, če boste zbrani in mirni.
Petek, 6.1.
Danes je čudovit dan, Luna potuje skozi ognjenega ovna, v trigonu s Saturnom in retrogradnem Merkurjem. Polagoma se bodo povezale vse stvari, ki jih potrebujemo za naslednji projekt ali spremembe, pomembne korake, ki nas čakajo na področju kariere in konkretnega življenja. Lep dan bo, zaznamovalo ga bo prijetno sodelovanje.
Sobota, 7.1.
Luna potuje skozi bika, v sekstilu z Neptunom in Marsom, Sonce doseže konjunkcijo s Plutonom. Danes je Merkur stacionaren, zato se ne prenaglite z odločitvami, čeprav jih bo dan sam narekoval. Morda se bodo določene stvari korenito spremenile, zato se temu prilagodite. Aspekti so primerni, da najdete svoj notranji mir in najdete intuicijo. Kadar je Merkur stacionaren, se običajno nič ne more premakniti.
Nedelja, 8.1.
Danes se Merkur na nebu obrača, praviloma so ta dan motnje v komunikaciji, nič pomembnega se ne more izvršiti, tudi Luna je v praznem teku, zato je velika sreča, da je ravno nedelja in dan je res primeren samo za počitek.
Ponedeljek, 9.1.
Luna v dvojčkih je v kvadratu z Venero in Neptunom. Prvi dan direktnega Merkurja bo dinamičen, veliko dela bomo imeli, stvari se bodo spreminjale, nove razmere bodo zahtevale naš odziv. Če ne drugače, bomo pri svojem delu občutili, da so se določene blokade sprostile.
Torek, 10.1.
Luna potuje skozi dvojčke, veliko bo komunikacije, vladale bodo napete in bolj konfliktne energije. Dinamičen dan bo, soočili se bomo z nekaterimi močnejšimi ovirami, Sonce bo v kvadratu z Uranom, svetujem izjemno previdnost pri delu in v prometu. Direkten Merkur bo prinesel spoznanje, da je marsikaj nujno temeljito spremeniti. Dogajanje bo še najbolj izrazito na družbeni ravni ali na ravni skupnosti.


  • januar 03 2017 @ 12:38 CET
  • Ogledov
    942

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si