l

Zvezdne novice, 28.4. - 4.5. Ščip v času bika

V tednu pred nami bodo vladale močne in pozitivne energije. Ščip bo 30.4., do tedaj se bo vsak dan energija venomer vzpenjala, do čudovitega Ščipa, ki bo združil vse, kar je še v zraku. Nekako boste dobili precej jasno sliko o nekaterih idejah in priložnostih, ki jih boste dobili v tem tednu in vam bo prav ta Ščip prinesel na pot prave ljudi in priložnosti, da se stvari lahko začno udejanjati. Tudi počutje bo zelo dobro, kajti ob Ščipu bosta Luna in Jupiter v konjunkciji, kar je izjemen trenutek, ki ga bolj redko dočakamo. Jupiter je namreč planet sreče in ekspanzije, ko bosta skupaj zasijala, bo njuna skupna energija prižgala vaš optimizem in počutili se boste polni, izpolnjeni z energijo. In v takih trenutkih, se zelo kvalitetno lahko povezujemo. Še najbolje od vsega pa je, da bo ta energija trajala še vsaj nekaj dni, preden se bo izčrpala. V tem času bodite pripravljeni, na uspeh, kajti vsak trenutek vam bo astrološko vesolje naklonjeno in lahko boste ustvarjali, delali, počivali, skratka v karkoli boste usmerjali energijo, boste lahko pričakovali uspeh. Med prazniki bo energija nekoliko bolj naklonjena karieri, kakor ljubezni, a nič zato, saj dragoceni čas lahko izkoristite, da se pogovarjate, sproščate in v miru ustvarite dobre načrte. Sonce potuje po znamenju bika, Merkur je direkten in Luna usmerjena k realizaciji, res ni primernejšega trenutka, da najdete čas zase in za družino, se posvečate partnerju in partnerici, ter sproščeno uživajte najlepše dneve, prebujajoče se pomladi. Okoli Ščipa bo deževno vreme, saj je škorpijonova Luna in v kombinaciji z Jupitrom bo naklonila srečo tudi rastlinam. Dan pred Ščipom, bo Sonce v trigonu s Saturnom, kar bo nekoliko znižalo temperature, torej sveže in vlažno vreme bo, narava bo v močnem impulzu rasti.
V družbeni astrologiji se bodo energije trenutno nekoliko umirile, vse povsod se bo poznala višja stopnja stresa, ki je značilen za čas ovna, tako da bo iz gledalo, kot da imamo več različnih znamenj v biku, k čemur je najbolj prispevala zima, ki je toliko časa vztrajala. Svetujem vam, da čim bolj umirite svojo energijo, da poskušajte najti notranji mir in veselje, tako boste lahko bolj zaužili dobre aspekte in bo njihov učinek veliko bolj močan in učinkovit.
Ščip z Luno v škorpijonu prinaša obilje energije, strast in moč, Jupiter nosi radost in veselje, zato se prepustite pozitivni energiji teh dobrih aspektov. Venera bo v komunikativnih dvojčkih, Mars v kozorogu, kjer se bo nekoliko umiril in se posvetil bolj konkretnim stvarem. Še vedno bo naklonjena energija vsem rojenim v znamenju bika, počasi boste že začeli čutiti vpliv Urana, ki prinaša spremembe v vaše življenje in dvig na nov nivo. Uran, planet nove dobe in planet sprememb bo v maju vstopil v znamenje bika, skozi katerega bo hodil naslednjih 7 let, v tem času bo prinašal spremembe na fizični nivo, predvsem se bodo te spremembe kazale v ekologiji, sonaravnem življenju in ker so biki po svoji naravi ljudje, ki radi uživajo življenje, bo Uran v tem pomenu to sporočal prav vsem znamenjem. Začenja torej več letno obdobje, ko bomo poskusili živeti čim bolj zdravo, v konkretnem življenju.

Video- klikni na sliko


Sobota, 28.4.

Luna v tehtnici bo v kvadratu z Plutonom in Marsom. Energija se bo stopnjevala, danes bo Pluton podžigal strasti in nas polnil z globoko energijo odločenosti, dan je neugoden za reševanje kakšnih neusklajenih energij, odnosi se lahko poslabšajo, zato se posvetite sebi in svojemu partnerju in uživajte sobotno popoldne, tako, kot ga najbolj znate.

Nedelja, 29.4.

Luna bo v strastnem škorpijonu, Sonce bo v trigonu s Saturnom. Energije vam ne bo manjkalo, priporočam, da jo usmerjate v nekaj trajnostnega, saj bi v nasprotnem primeru prehitro zvodenela. Vreme bo še naprej aprilsko, hitro se bo izmenjavalo, smo dan pred Ščipom.

Ponedeljek, 30.4. Ščip, ob 3.uri

Luna v škorpijonu je dovršila Ščip, s Soncem v biku. Danes bo v trigonu z Neptunom in v konjunkciji z Jupitrom. Močan Ščip bo poudarjal intuitivno videnje, Luna v konjunciji z Jupitrom ponazarja zelo srečen trenutek, uspešno udejanjanje in prav ta kombinacija, Neptuna v trigonu in Jupitra v konjunkciji vam lahko da prave zamisli in možnost, da jih uresničite.

Torek, 1.5.

Luna je v praznem teku do 17.20 ure, ko bo vstopila v strelca. Dan bo počitniško razpoložen, čim več meditirajte, se sproščajte in se posvečajte res tistemu, kar najraje delate. Dan bo primeren prav za čutenje energij narave, uživajte življenje in delajte dobro, vsem ljudem, ki jih srečate in s katerimi živite, kajti to bo nekaj, kar se vam bo vrnilo.

Sreda, 2.5.

Luna v strelcu bo v opoziciji z Venero, zvečer v trigonu z Merkurjem. Dopoldan se boste morda soočili s svojo nepopolnostjo in odkrili napake, ki jih delate, čas za pogovor je tu, saj popoldan bo trigon z Merkurjem to lepo omogočal.

Četrtek, 3.5.

Pozitivna energija, ki jo nosi s seboj Luna v strelcu, se bo srečala v trigonu z Uranom, planetom sprememb. Vaši načrti se bodo nekoliko spremenili, sprememba bo dobra. Četudi boste v prvem hipu dvomili, se bo že kmalu izkazalo, da je bila vaša odločitev pravilna, še vedno nas spremlja blagodejen vpliv Jupitra.

Petek, 4.5.

Luna bo v resnem kozorogu, v konjunkciji s Saturnom, dan streznitve, kot bi ga lahko imenovali, prinesel bo soočenje, karkoli delate ali ste se namenili delati, če ste se podali v neke nove izzive, zagrabili za nove priložnosti, vam bo današnji dan pokazal s čim vse se morate soočiti.


  • april 28 2018 @ 03:07 CEST
  • Ogledov
    2,466

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si