l

Zvezdne novice, 12.5. - 18.5. Mlaj v biku

Teden pred nami je izjemno pomemben, saj se bo ob mlaju, v biku, 15.5., zgodila sedem letna sprememba, ker vstopi Uran v znamenje bika, kjer bo potoval nadaljnjih sedem let. Uran v tem obdobju povzroča močne spremembe, na področju, ki ga označuje znamenje, skozi katerega potuje. Namreč, v prejšnjem sklopu, ko je potoval skozi ovna, (v ovna je vstopil leta 2012), se je tudi začela udejanjati nova doba. To je bil viharen čas, velikih sprememb, v ekonomiji, politiki in napeto skoraj vojno stanje je bilo prisotno ves čas, obdobje smo poznali po terorizmu, begunski krizi, finančnim krizam, jedrske katastrofe in druge naravne nesreče. Uran v ovnu, od 2012- 2018, je po drugi strani prinesel razvoj električne mobilnosti, ter nasploh spremembe, na področju zavedanja pomena, brez emisijske družbe. Čas Urana v ovnu, lahko primerjamo z ovnovo dobo, pred ero rib, to je bilo obdobje velikih imperijev, vojskovanja, tudi poljedelstva in organizacije družbe. Z vstopom Urana, v znamenje bika, se pomikamo v eno dobo pred ovnovo dobo, saj ere tečejo v obratni smeri, od planetov. Zato človek in človeštvo, v svojem duhovnem razvoju, vedno vstopa do svojih korenin, tako da bo doba bika postala vse bolj prisotna. To dobo je označevalo veliko spoštovanje ljubezni, ženske boginje, to je doba, ki ji vlada Venera in so jo označevali tantrični templji, duhovno povezanost z naravo, močna prisotnost umetnosti, čustvenega življenja, to je bila doba matriarhata. Dejansko bo tudi sedaj, v naslednjih sedmih letih vstopila v prvi plan ženska, ki bo s svojo erotično energijo spreminjala svet na boljše. V praktičnem pomenu, bo Uran v biku prinesel veliko več poudarka o spoštovanju človekovega življenja, definitivno bo post industrija družba pokazala svoje prave vrednote, ko bo veliko več poudarka na tem, kako živeti življenje, v čim lepših odnosih, v ljubezni, veselju, uživanju, ne pa toliko v tem, kar je potrebno ustvariti. Spremembe se bodo poznale tudi v odnosu do narave, saj je prihodnjih sedem let ključnih v tem, da izvedemo korenite družbene spremembe, v rabi energije in nasploh odnosu do narave. Ekologija bo morala priti v ospredje vsakega gospodinjstva. Skratka pomemben teden in uvod v novo obdobje, v življenju vsakega posameznika. Uran bo z vstopom v bika, vstopil tudi v 4. hišo natalne karte Slovenije, prinesel bo nekaj sprememb v politiko, bolj ekološke in socialne energije bodo prisotne, a po drugi strani tudi bolj naivne in neizkušene.
Mlaj bo torej 15.5., na 25. stopinji bika, se bosta srečala Luna in Sonce in začela novo Lunino rast. Ta Lunina rast je zelo pomembna, saj je to rast Veskove Lune, le ta prinese vizije za prihodnost in nam pokaže na kakšen način, katere smeri, naj ubiramo v prihodnjem letu. A v tem več v prihodnjih člankih. Sicer bodo čez teden nevarne energije, ob mlaju bo Mars v kvadratu z Uranom, kar je stresen aspekt in če se boste tej energiji brezglavo predajali, je potem naslednji aspekt, Merkur v trigonu s Saturnom, kar pomeni lekcije, pravila, kazen in podobno.
Teden preživite v notranjem miru, bodite ljubeči in nežni, do svojih partnerk, kajti začenja se njihovih sedem let...

Video Materin blagoslov

Ponedeljek, 14.5.
Luna v biku bo v trigonu s Saturnom in v sekstilu z Neptunom. Dan pred mlajem, bo na prvi pogled miren in ležeren, toda klicalo vas bo delo in vam pokvarilo načrte, saj se bo veliko bolj zavleklo, kot bi si želeli.

Torek, 15.5. Mlaj, ob 13.47.uri
Danes je dan, ko se Luna in Sonce srečata na 25. stopinji bika, to je dan, ki smo ga astrologi že dolgo čakali, namreč Uran vstopa v bika in začne pozitivne spremembe na fizični ravni. Ekologija, nova doba in stik z naravo, vse to se bo začelo poglabljati in vsem bo prineslo neka nova duhovna spoznanja, poglobljeno razmišljanje...

Sreda, 16.5.
Luna bo v komunikativnih dvojčkih, Mars bo vstopil v znamenje vodnarja, kjer se bo srečal v kvadratu z Uranom. To je precej nevaren aspekt, predvsem v prometu in na delovnem mestu. Aspekt je nevaren predvsem zaradi tega, ker se vam bo ta dan neznansko mudilo in boste preveč hiteli, bodisi z delom ali v prometu.

Četrtek, 17.5.
Luna v dvojčkih bo dosegla Venero, v konjunkciji, dan bo družaben, komunikativen, izkoristite ga za druženje, lahko tudi poslovno, sestanke, pogovore in načrte. Lepa energija bo tudi v zraku, dobro se bo že poznala Lunina rast.

Petek, 18.5.
Luna v raku, bo v sekstilu z Merkurjem in v opoziciji s Saturnom. Optimistična energija bo prisotna v dopoldanskem času, takoj po poldan pa boste trčili v družinske vzorce ali zamere, lahko blokade v svojem profesionalnem življenju.


  • maj 14 2018 @ 10:51 CEST
  • Ogledov
    3,609

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si