Zvezdne novice, od 23.7.- 29.7. Zadnji Lunin krajec

Pred nami je čudovit teden zrelega poletja, Sonce je vstopilo v znamenje leva, kar bo prineslo vsem skupaj nekoliko več samozavesti in ponosa, sploh vsem rojenim v kraljevem znamenju, to je njihov čas. Levi so ponosni, iskreni in topli. So dobri prijatelji, zelo zaščitniški do svoje družine ali svojih ljudi, v negativnem pomenu pa so lahko ljubosumni, sicer zanesljivi in natančni. V svet širijo svojo prisotnost in običajno so izjemno uspešni na svojem področju. Najbolj, od vsega jih dotolče kritika in kakršen koli podrejen položaj. Od vstopa Sonca v znamenje, ki predstavlja najbolj vroč plamen, se bo v prvih dneh začel močen učinek udejanjanja vaših idej ali projektov, dober čas je tudi za promocijo in seveda druženje. Sredina tedna bo razburljiva, prinašala bo novosti, dobre novice, vsak trenutek boste lahko izpeljali nekaj pomembnejšega skratka pozitiven naboj, ki ga je vredno izkoristiti. Proti koncu tedna bodo dinamični aspekti, bodite previdni v prometu, družbeno se bodo udejanjala razna trenja, tudi vreme nas lahko preseneti, okoli četrtka in petka. Negujte pozitivne odnose z okolico in predvsem razvijajte svoje občutke ljubezni, sočutja in pripadnosti. S tem se nekako že pripravljate na jesenske mrke, ki se jim v tem mesecu že močno približujemo. Mars se približuje točki največjega odmika od ekliptike, 8.8. bo potoval OOB, kar bo precej kaotično vplivalo na razvoj dogodkov, na družbeni ravni. Mars je sicer oseben planet, vendar ravno vpliv posameznikov na družbeno sfero ima lahko slabe posledice, povezane z izbruhi nasilja.  Prav tako bo tudi vreme bolj ekstremno in v prometu bomo morali biti še bolj previdni, kot ponavadi. V sredo bo zadnji Lunin krajec, to je čas, ko se stvari udejanjajo, pomembno je tudi za razstrupljanje telesa, vsak vaš korak bo imel močnejši učinek. Pri delu ste lahko zelo učinkoviti. Če preživljate počitnice, je to odlično obdobje, za razne duhovne aktivnosti, kot so joga, meditacija, pogovori..
Luna bo ta teden v perigeju, v največji bližini zemlje in bo zato imela močnejši učinek na vse energije, označuje tudi začetek sušnega obdobja.

Sobota, 23.7.
Luna potuje skozi ribi, dan je primeren za počitek, razmišljanje, poglabljanje, branje knjig. Primeren čas za tudi za delo na sebi, zvečer bo energija bolj zablokirana, odsvetujem potovanje, če ni res nujno, Luna doseže opozicijo z Jupitrom, zato se ne zanašajte na srečo, kajti ta opozicija jo zagotovo ne prinese.
Nedelja, 24.7.
Dopoldanski čas bo lenobno miren, Luna je v praznem teku. Popoldan zavlada vesela energija živahnega ovna, počitnice vam bodo šle dobro od rok, če boste karkoli delali, se bo tudi slednje dobro izteklo.
Ponedeljek, 25.7.
Padajoča Luna bo poskrbela za uspešno realizacijo, vaših idej ali projektov, prihodnost bo prinesla dobre spremembe, samo vztrajajte v pozitivnem duhu. Ognjena Luna v ovnu bo v trigonu z Venero poskrbela za dobro razpoloženje, energije bodo pozitivne in harmonične.
Torek, 26.7.
Luna danes ne dela aspektov, razen ob 8. uri zjutraj. Mirne energije, pa bo razburkal močan jutrišnji aspekt, Merkur trigon Uran, ki prinaša pomembnejšo novico, spremembo ali dobro rešitev neke dileme. Zadnji Lunin krajec ima največjo podporo pri realizaciji naših idej, prav tako pa vzpodbuja telesno kondicijo in pripravljenost.
Sreda, 27.7. Zadnji Lunin krajec
Luna je danes dovršila zadnji Lunin krajec, je  v perigeju in potuje skozi bikovo znamenje. Danes bo energija lepo rastla, se razvijala, določene stvari lahko zaključujemo. Pri tem bomo imeli veliko podporo Merkurja, v trigonu z Uranom, kar pomeni tehnične novosti, presenečenja, nove ideje ali izumi. Aspekt je dober in ga lahko uporabite za določen preboj v vaši karieri.
Četrtek, 28.7.
Luna v biku je danes v kvadratnem aspektu z Merkurjem, ki predstavljajo dinamične energije, opozicija z Marsom pa blokade, zato boste zlahka zapadli v bolj stresne energije, prav tako so možni konflikti, katerim se ne pustite zapeljati, kajti ob stresnih aspektih lahko v sebi gojite optimizem in razmišljate pozitivno, ter se tako dobro zaščitite od stresnih vplivov. Dinamične energije bodo tudi vplivale na vreme.
Petek, 29.7.
Luna v dvojčkih je v opoziciji s Saturnom in Merkur v kvadratu z Marsom. Težek dan, konfliktne energije bodo, družbeno napete, možne so nevihte. Ne prepustite se razdiralnim silam in bodite inteligentni, modri in potrpežljivi v komunikaciji.


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/ZadnjiLuninkrajecvlevu