Zadnje zvezdne novice, 24.12.-30.12

 

Za nami je močan Ščip, s katerim smo vstopili v novo Sončevo rast, prestopili prag zimskega Solsticija in se znašli v kozorogu, ki nas bo peljal skozi močne januarske mrke, vendar ostanimo pri tem, našem tednu. Teden bo prinesel zanimive in vzpodbudne energije, z vsakim dnem bomo bolj usmerjeni v svoja področja in planeti nam bodo pomagali pri tem, da se bodo vse stvari kar začele povezovati in na nek nepredvidljiv način tudi udejanjati.

Luna bo po Ščipu padala in imela močan impulz manifestacije, kajti vpliv meseca je prav okoli zimskega solsticija najmočnejši, kajti Luna je zdaj na naši polobli vidna večji del dneva. Prav tako nas bo prišel pozdraviti kozorog, ki mu vlada mrzel planet Saturn, zato lahko pričakujemo hladnejše dni in prijetne trenutke, začinjene z zanimivimi srečanji. V času okoli zimskega in po zimskemu solsticiju, je pomembno, da se družite z ljudmi, s katerimi se počutite prijetno, saj bo Luna na svoji poti prizemljevanja nekako trdneje povezala vaše medsebojne odnose, to pa je tudi glavna energija, katero bomo razpoznavali v tem tednu. To so odnosi in na tem področju se morate izkazati, ustvarjati lepoto, harmonijo in pozitivno vzdušje.

Na Božični večer bo Merkur v kvadratu z Neptunom, Sonce v kozorogu, kar bo prineslo nekaj zasanjane energije in romantično vzdušje tega večera. Do novega leta bo še nekaj energijsko dobrih dni, za vaše profesionalno delo in stvari, ki jih nujno morate urediti. Kar je zanimivega, pa je to, da so v tem času vsi osebni planeti v direktnem gibanju, kar prinese s sabo spremembe, začetek neke nove poti, novega življenja, namreč dolgo obdobje retrogradnih planetov nam je pokazalo, česa ne potrebujemo več v življenju in nam pokazalo vse energije, s katerimi smo zaključili in karmo, ki smo jo končali. Tako, da bomo v tem tednu že v polnosti korakali v nove življenjske smeri. Mogoče boste imeli še kakšno težavico, se od nečesa ali nekoga odvezati ampak, kot so vam pokazali retrogradni planeti, je napočil čas za novo življenje.

Tudi meni so se zgodile pomembne spremembe in se počasi, toda za vselej poslavljam od pisanja astroloških člankov, da se bom lahko v celoti posvetila zdravljenju s svetimi in zdravilnimi pesmimi. Naj kozorog naredi čvrste temelje teh vaših korakov, naj bodo blagoslovljeni in zaupam vam, da je edina naloga, ki jo imate v življenju to, da ste srečni in da delate tisto, kar vas osrečuje. V januarju bo Uran vstopil v znamenje bika in definitivno začel prizemlje vašo novo življenjsko pot, oziroma spremembe, katere boste izvedli, torej vas bodo doletele. V decembru je Uran še v ovnu in vas z vso silovitostjo pritiska, da zaključite nekaj, od česar se ne morete zlahka odvezati. Zanimivo je dejstvo, da vselej, ko zanikamo sebe in delamo nekaj samo zato, da bi drugemu ugajali, si ustvarjamo karmo.

Ko pa delamo iz ljubezni in ko čutimo ljubezen, ter notranjo srečo pa si karmo izničujemo.

 

Ob Zimskem solsticiju vam podarjamo icaro elementa Zemlje, s katerim lahko potujete v manifestacijo ozdravljenih čustev. To je močna zdravilna pesem, ki pomaga, da se vaša ljubezen osvobodi, žalosti, strahu in posesivnosti, ljubosumja itd.

Ta proces seveda sploh ni enostaven. Smo začetniki, pionirji v tej spremembi, zato so se mojstri odločili, da nas Izo, Tadejo in mene povežejo in da ustvarimo najmočnejšo delavnico zdravljenja in Manifestacija ljubezni v življenje, ki jo bomo vodile na Havajih. Kajti pri tem gre za resno, mogočno notranjo spremembo, ki jo naredite en krat v življenju. Zato potrebujete maksimalno podporo matere Zemlje in vseh bitij, ki vam lahko dajo podporo, da izvedete to mogočno gensko preobrazbo. Ta sprememba se namreč zgodi en krat in s tem dobite prenovljeno čustveno telo in začnete živeti življenje v zlati dobi. To ni sprememba, ki bi jo delali po koščkih, tu gre zares. Zgodi se en krat in edinkrat.

Naj vas icaro Kreig Dom, ki pomeni trden kristal v meni, popelje k ljubezni in srčnosti. Potujte z icarom, naj vas ponese daleč in globoko.

Naše delo s svetimi pesmimi podprete tako, da na Youtubu sledite, všečkajte, če začutite komentirate in nujno delite!

 

 

 

Ponedeljek, 24.12.

Luna bo v raku, do 10. ure v trigonu z Marsom, do takrat opravite najnujnejše stvari, kajti potem bo do 16. ure Luna v kvadratu z Uranom, kar pomeni velike gneče in nepredvidljive zaplete. Ob tem aspektu se prav tako ni dobro preveč gibati naokoli, saj prinaša stres, ki se mu je sicer možno izogniti. Luna zvečer vstopi v leva in ustvari dober čas za praznike. Sicer bo na večer Božiča še Merkur v kvadratu z Neptunom, kar pomeni spremembe vremena, težave v komunikaciji in nagnjenost h konfliktu. Bodite zmerni v hrani in pijači.

 

Torek, 25.12.

 

Luna v levu bo v trigonu z Jupitrom in Merkurjem. Danes bo veliko boljša energija, dobri aspekti z planetom sreče, bodo pričarali lepe trenutke. Bodite z ljudmi, s katerimi ste najraje in preprosto, zabavajte se! Odprti bodo kanali komunikacije, lahko se nadejate prijetnih srečanj ali pogovorov. Zvečer bo kvadratni aspekt z Venero, ki vas bo opomnil, da ste preveč zapravili. Moški, pomagajte svojim ženskam pospraviti stanovanje.

 

Sreda, 26.12.

Luna v levu bo v trigonu z Uranom, prihaja nekaj novega, kar vas zna razveseliti. Najbolj pomembno je, da delate to, kar vas veseli in se družite z ljudmi, s katerimi preživljate čas. Dan bo prinašal dobre novice, optimistično se boste spoprijeli z izzivi, s katerimi že dlje časa odlašate.

Zvečer bo Luna vstopila v devico in se vam bo pomagala pripraviti na jutrišnji dan.

 

Četrtek, 27.12.

Luna v devici bo v kvadratu z Jupitrom in v trigonu s Saturnom. Dela bo veliko, mnogo bo stvari, katere boste morali nujno urediti. Če si boste popoldan, ob druženju stres lajšali s popivanjem, tega ne počnite, če boste potem vozili avto. Popoldan in zvečer so nevarni aspekti, Luna opozicija Neptun, kasneje še Luna v kvadratu z Merkurjem, kar dobesedno govori o tem, da je potrebno paziti na trezno glavo, jasno srce in komunikacijo.

 

Petek, 28.12.

Luna v devici bo v opoziciji z Marsom, nevarni aspekti se bodo nadaljevali. Previdno v delu in na cesti. Opozicije so nevarne predvsem za medsebojne odnose, zato bodite strpni, priporočam veliko gibanja in športnih aktivnosti, kajti to je najboljši način, da se nabran stres transformira, da se odvečno energijo preusmeri. Večer bo lep, Luna bo vstopila v tehtnico in Venera bo v sekstilu z Plutonom, to okrepi čustva, primeren čas bo tudi za druženje.

 

Sobota, 29.12. Zadnji Lunin krajec

Luna v tehtnici bo v kvadratu s Saturnom, danes bo izredno dinamična energija zadnjega Luninega krajca. Veliko obveznosti, za katere upam, da ste jih uredili že prej, kajti danes bo res težko, veliko gneče bo v trgovinah in na cesti. Priporočam, da se čim več sprehajate, kajti približujemo se vstopu v koledarsko novo leto, za kar je dobro biti sproščen in čustveno pomirjen.

 

Nedelja, 30.12.

Luna v tehtnici bo v sekstilu z Merkurjem in v opoziciji z Uranom. Dopoldan bo še lepa energija, popoldan zna deželo pobeliti sneg, Luna bo v opoziciji z Uranom, kar je precej stresen aspekt, zato je boljše, ostajati doma. Oziroma, da si omejite gibanje, če ni nujno. Aspekt je nevaren in nevarno vpliva na promet in lahko prinese nepredvidljive zaplete, zato se ne dogovarjajte nekaj, o čemur niste prepričani. Vendar pred vami je novo leto in želim vam lep vstop vanj.

 


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/Zadnjezvezdnenovice24.12.-30.12.