l

Sonce konjunkcija Uran in Blagoslov matere

Luna je začela novo rast v ovnu, v konjunkciji z Uranom, danes je tudi Sonce v konjunkciji z Uranom. Uran bo v ključnih trenutkih v konjunkciji z mlajem in Soncem, kar pomeni, da bo vse dni okoli mlaja prav med Luno in Soncem. Planet Uran je pravzaprav edini planet Sončnega sistema, ki nas lahko reši, saj ponazarja novo dobo, ki se je začela in bo trajala naslednjih 2000 let. Uran predstavlja vse novosti in spremembe, neko svežo in novo energijo, za katero se lahko odločite in zaživite življenje v novi smeri. Uran predstavlja vrata, v nove razvojne priložnosti, zato je ta teden tako zelo pomemben, tudi vsi dogodki popeljejo energije iz ovna, v bika, le ta pa bo vse te energije konkretiziral in jih vnesel v vaše konkretno življenje. Vaš cvet je torej pripravljen, da se odpre in ravno z vstopom v bika, se začenja možnost, za pozitivno življenje, duhovne spremembe in razvoj, za katerega se lahko odločite.

Video

Sonce bo 20.4. vstopilo v znamenje bika, letos bodo izjemoma prav bikove energije tiste, s katerimi boste vstopili v spremembe in osebno realizacijo, kajti prav letos, v maju Uran vstopa v bika in začne vse tisto, kar je bilo prej na področju idej, spravljati v konkretno življenje, to predstavlja nov nivo in korak naprej, katerega bo vsakdo na tak ali drugačen način, tudi deležen.
Osebe, rojene v znamenju bika imajo pretanjen čut za lepoto, zelo uživajo v lenarjenju, dobri hrani, radi imajo vrt in stik z zemljo, ter rastlinami. Težko prenašajo stres, saj je njihov življenjski moto ležernost in vsestranski užitek. Biki so trmasti in radi vztrajajo pri svojih odločitvah, na prvo mesto postavljajo ljubezen in čustva, so zelo predani v partnerstvu, enako pa pričakujejo tudi od njihovih partneric ali partnerjev. Moški predstavniki tega znamenja so močni, čokati, ženske predstavnice običajno krasijo poudarjene ženske obline. Vlada jim planet Venera, radi imajo svoj dom, zelo veliko truda vložijo v prijeten prostor, ki zagotavlja prijetno bivanje. Biki, rojeni v prvih dneh znamenja, bodo že letos doživljali močne spremembe, saj Uran začenja svoje popotovanje, po znamenju bika, kjer bo potoval približno 7 let in v tem času bodo deležni prav vsi biki, velikih spremebm v življenju.

Sreda, 18.4.
Luna bo vstopila v dvojčke, ob 14. uri, Sonce pa bo doseglo močno konjunkcijo z Uranom. Dan bo izpolnjen s komunikacijo, po 14. uri dajte ven novosti, čas je za konkretne spremembe. Prihodnost je v vaših rokah.

Četrtek, 19.4.
Luna v dvojčkih bo danes v kvadratu z Neptunom, resnica bo malo zamegljena, rastoča Luna bo prinesla nove poti, nekaj boste morali na pravilen način razbrati, prisluhnite svoji intuiciji in se ne prepuščajte konfliktu.

Petek, 20.4. Sonce vstopi v bika
Luna v dvojčkih bo v sekstilu z Uranom, popoldan bo vstopila v raka. Danes je Sonce vstopilo v znamenje bika, to je močna sprememba v energiji, ki jo bomo začutili prav vsi, še posebej pa ljudje, rojeni v znamenju bika.


  • april 17 2018 @ 10:26 CEST
  • Ogledov
    2,009

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si