l

Ognjeni Ščip in ples kundalini-Ayni

Vsak Ščip odpira vrata nekim novim energijam in tokratni Ščip, 19.4. bo na zadnji stopinji ovna, vas vabim na premierno uprizoritev videa, ayni- ogenj.

Ayni se giblje kot kača, s plesom bomo odprli vrata notranjemu ognju in vstopili v obdobje bikove manifestacije. Da bo ljubezen zaživela, v radosti in sreči. Premiero Ayni si bomo lahko ogledali v živo, na Youtubu, 19.4., zvečer, na dan Ščipa.
Ščip deluje močno energijsko in prebudi kundalini energijo, ter začne udejanjat naše namere in cilje, na katerih smo delali v zimskem obdobju. Ta Ščip bo premaknil energije naprej, je zelo močan in pomemben, saj se z njim začne močan impulz življenja, prebujanja pomladi in manifestacije.
Običajno se ob tem Ščipu dela ceremonialni ples z venčki iz marjetic, pleše se v krogu, v osmičnem kroženju z boki. To je predvsem ženski ples, ki poudarja energije boginje. Seveda ga plešejo tudi moški, saj je prav tako s svojim gibanjem častijo boginjo, mati Zemljo.

Kako plešemo?
Ob premieri videa, 19.4.ob 20.uri, vas pozivam k temu, da počastite boginjo z osmičnem gibanju boka, to pomeni z bokom najprej gibljete desno in naprej, naredite pol krožni gib desno nazaj, greste z levim bokom levo in naprej in spet nazaj, ter z desnim spet desno in naprej, kot da bi opisovali ležečo številko 8.
Tako bomo ob icarosu Ayni, ki predstavlja notranji ogenj boginje ustvarile povezanost, čeprav ne bomo skupaj, se bo energija vseeno razširila, v praznovanje boginje ognja.
Tudi moški del gledalcev, ki se nam bo pridružil, dobrodošli.

Tisti, ki ste naročeni na moj kanal, si boste z mano lahko tudi v živo tipkali, na Youtubu. Na Youtub napišete Gaia Asta Siona, kjer lahko videte vse videje.
Torej prijavite se na kanal, (gumbek subscribe), da bomo na premieri skupaj. Naj bo vsaka vaša misel dobrohotna in naj Ayni živi v vas.

Ayni na kanalu že čaka na vas, kliknite nanj, Opomnik- reminder.


  • april 18 2019 @ 10:41 CEST
  • Ogledov
    2,306

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si