Obdobje med mrki

Obročasti Sončev mrk se bo dogodil ob mlaju, 26.2. Astrološko mrk pomeni, da vas na področju življenja, kjer se mrk dogodi zaobjame tema, oziroma se začnete počutiti negotovo. To je približno tako, kot če bi za nekaj časa luč zavesti izginila in bi zavladali podzavestni mehanizmi, katere povzroča Luna. Ko se po mrku spet rodi svetloba, se skozi žareč obroč Sončevega diska, rodi sprememba. Mrki se nizajo skozi čas po nekih svojih zakonitostih in pravilih in ustvarjajo tako imenovano astrologijo mrkov, ki je čisto svoja in nekoliko drugačna veja, od astrologije, ki jo sicer poznamo.
Mrki so tiste točke, pri katerih so možne večje spremembe. Če gledamo astrološka znamenja, so možne večje spremembe v trenutnem življenju prav pri ljudeh rojenih v zodiakalnih znamenjih, v katerih se mrk dogodi.
V času mrkov lahko spreminjamo svojo usodo, kar pomeni, da začnemo odločneje hoditi po svoji poti. Predvsem bo Sončev mrk dajal velike priložnosti na področju podjetništva, naj poudarim, da se pomembni koraki gradijo po 26.2., potrebno je vedeti, kje se vam mrk osvetli in s kakšnimi ovirami se boste na tej poti srečevali.

 

Na osebni sferi, v našem osebnem življenju, se 8. stopinja rib, kjer se totalni Sončev mrk dogodi, odpre tunel, skozi katerega lahko vstopiš v spremembo ali v novo življenje, pri tem, da pustiš vse skrbi, ki so vezane na eksistenco, na drugi strani, torej na 8. stopinji device.

Mrk bomo občutili, kot da bi nas nekdo pritisnil ob tla, zdelo se nam bo, kot da je naš položaj brez izhoden, občutili bomo težo ujetosti v sodoben čas. Zdelo se nam bo, kot da ne moremo storiti ničesar izvirnega, pač pa kot da lahko delamo le tisto, kar nam nalagajo drugi.

Točki mrkov predstavljajo severno in južno sečišče, pokažeta nove smeri, nove poti in sicer glede na hišo, ki jo mrk osvetli. Po planetih ter njihovih aspektih, razberem, kje se energije blokirajo, kje morate postati pretočni. Tedaj se vam odprejo nove poti in priložnosti... Na podlagi vaše natalne karte opravim celotno analizo preko emaila ali skypa za 80€.
 

V obdobju med mrki  ne priporočam konfliktov, kajti povzročijo lahko večjo škodo, ki ostanejo z nami kar dolgo časa. To obdobje je kakor zorana poljana, ki čaka, da vanjo posejemo kulturo, katero želimo, da raste in obrodi sadove , ki nas bodo hranili v prihajajočem letu....
 Popoln Sončev mrk predstavlja mejnik in nek nov začetek, na področju konkretnega življenja. Vse spremembe, ki jih ponazarja astrološko vesolje, so za nas lahko slabe ali dobre, odvisno je samo od tega, koliko smo se pripravljeni predati svoji poti in ljubezni.


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/Obdobjemedmrki