l

Zvezdne novice, Mlaj v dvojčkih in Venera Kazimi Sonce

V nedeljo se je začela nova Lunina rast. Mlaj je bil zelo poseben, saj so bili Venera, Luna in Sonce v konjunkciji, na 14. stopinji dvojčka, pri nas natanko na ascendentu. To je pomembna energija in bo zaznamovala prihodnja dva tedna Lunine rasti. Pomeni, vzpodbuja nas, da zaplovemo s tokom sprememb, da se predamo ljubezni in negujemo lepa čustva, kot so naklonjenost, prijateljstvo, odprtost, pomoč...Če smo se uspeli prepustiti, bomo videli, da se vse stvari dogajajo tako, kot je najbolj prav. Ob enem v prihodnjih dveh tednih lahko res ustvarite veliko lepega. Aspekt je čudovit uvod k poletnemu solsticiju. Čaka nas torej prijeten teden, z veliko druženja, v katerem ne bomo našli dosti časa za počitek. Prihajajo intenzivni dnevi, vendar stvari bodo gladko tekle. V ponedeljek je Venera Kazimi Sonce, to je aspekt, ki odpira pravo ljubezen, iskrena čustva, naredi nas bolj sprejemljive in dobrohotne. Aspekt je pomemben za vse pare in odnos. Na tem aspektu, Venera konjunkcija Sonce, lahko vidimo življenje in svet v lepi luči, zato se posvečajte pozitivnim energijam in se predajte lepoti, ki vam jo bo odstrl ta dragocen astrološki pojav. V četrtek prihaja aspekt Merkur v opozicijo z Marsom, kar lahko prinese težave v kmetijstvu ali preostro komunikacijo, vzpodbuja konflikt in predstavlja nekoliko težavnejše razmere v poslovnem prostoru. Pri tem je najbolj pomembno, da ohranite pozitivno energijo iz začetka tedna, sprejmete stvari, ki jih ne morete spremeniti. Imeli bomo več energije, saj se bo začela Lunina rast, ki nas bo popeljala do poletnega solsticija, dan pred solsticijem bo Ščip, 20. Junija, energija bo od mlaja naprej lepo rasla in se razvijala, saj so ob mlaju tako lepi ljubezenski aspekti. Teden bo intenziven, dinamičen, z veliko dogajanja in težko boste našli čas zase, sploh če ste bolj komunikativni, zagotovo ne boste imeli miru.

Nedelja, 5.6. Mlaj v dvojčkih, ob 5. uri

Dan mlaja, z Luno, Soncem in Venero v konjunkciji, v dvojčkih. Dan za ljubezen, lepe energije bodo v zraku, vdihnite to pozitivno energijo, ki jo bo sevalo vesolje in prisluhnite srcu. Zvečer Luna doseže seks-til z Uranom, kar vedno prinaša neko novico, glede na pozitivno energijo dneva, bi lahko rekla, da dobro, pomeni prijetno presenečenje.

Ponedeljek, 6.6.

Luna v raku nam bo vzpodbujala družinska čustva, ljubezen, srečo, dom in Venera Kazimi s Soncem, pomeni, da gre Venera čez Sončev disk, kjer zasije z vso svojo lepoto in podvoji svojo moč ljubezni, lepote, nege, inspiracije. Skratka dan katerega ne gre kar tako zanemariti.

Torek, 7.6.

Luna v raku, današnji dan bo prinesel nekoliko več dinamike, bodite pazljivi v prometu, Luna je v kvadratu z Uranom in v opoziciji s Plutonom, kar tudi opozarja na družbeno težko energijo. Realnost sodobnega časa.

Sreda, 8.6.

Luna v levu prinaša neko mirnost in dovolj energije, samozavestnejši bomo in bolj pripravljeni, da se spoprimemo z izzivi, ki nam jih prinaša življenje.

Četrtek, 9.6.

Luna v raku je zjutraj v tri-gonu z Saturnom, Merkur je v opoziciji z retrogradnim Marsom. Nevaren dan, bodite pozorni v komunikaciji in v prometu, dobrega počutja je lahko hitro konec, ko nepričakovano pridemo v konflikt, zaradi neke malenkosti. Načrte nam lahko prepreči neka višja sila ali zakoni, danes bo v zraku res konfliktna energija, nikakor se ji ne prepustite.

Petek, 10.6.

Dopoldan ne bo bistvenih dogodkov, čeprav boste veliko delali in se vozili, se pravi razgiban dan, vendar brez nekega večjega učinka. Popoldne se bo energija umirila, Luna bo vstopila v znamenje device, nenadoma boste začutili mir in našli čas zase. Primeren zaključek delavnika in dobra popotnica za vikend.


  • junij 06 2016 @ 09:32 CEST
  • Ogledov
    2,382

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si