l

Zvezdne novice,zadnji Lunin krajec

Pred nami je teden zadnjega Luninega krajca, udejanja ideje. Energija nas vodi skozi intenzivno delo, pri katerem smo prisiljeni pozabiti nase in se brez pogojno predati vsemu, kar smo se namenili storiti. Pri tem naj opozorim, da bodo aspekti med planeti proti koncu tedna zelo dinamični, kot da energija teži k realizaciji vseh vaših želja in namenov, ki so lahko tudi pozabljeni ali neozaveščeni. Na primer, lahko se znajdete v položaju, ko nekaj delate z veliko količino truda, pa si tega sploh ne želite, vendar se raje prepustite dogajanju, saj se bodo v tem in naslednjem letu poskušale realizirati vse stvari, ki ste jih načrtovali v času retrogradnega Merkurja in v obdobju pred njim. Veliko stvari bo novih, prilagoditi se boste morali, kajti marsikatere okoliščine se bodo spremenile, kar je značilno v prehodu Merkurja iz retrogradnega v direktno obdobje. Pri vsem skupaj se moramo zazreti tudi v globalno, družbeno dogajanje, kajti glavni igralci na astrološkem nebu tega tedna bodo ravno globalni in družbeni planeti. Vse bolj prisotno bo zavedanje, da živimo v kritičnem desetletju, kjer se lahko trudoma še izkopljemo iz globalne krize in poskrbimo za to, da bomo v svojih življenjih ustvarili primerne temelje, za rodove, ki prihajajo in bo nemara uspelo rešiti človeško vrsto in življenje na planetu z zdravim in pravilnim načinom bivanja. Če se bomo uspeli poglabljati v te teme, nas bodo veliki planeti, kot so Neptun, Saturn in Uran, v tem tednu učili in postavljali ogledalo, v katerem bomo lahko ozrli lastne napake in uvideli bomo koliko v resnici živimo odmaknjeni od mirnega duhovnega življenja, ki je slavljenje ljubezni in prisotnosti, zdravja, ter sobivanja z živalmi, rastlinami... Vse to vam pišem zato, ker planeti govorijo, da bomo lahko storili korak ali dva k izboljšanju svojih življenjskih razmer, Saturn pravi, da se bomo morali odpovedati nečemu materialnemu, zavoljo večjega miru in duhovne sreče. Neptun je v kvadratu s Soncem in Venero, zato morate bolj skrbeti za zdravo prehrano, ter popiti dovolj vode. Aspekt je tudi nevaren za ravnanje z zemeljskim oljem ali nafto, povečana je možnost kakšnih razlitij. V zraku bodo tudi ustvarjalne energije, poskušajte ustvariti nekaj lepega.

V tem tednu, po Vesku sem vam na voljo za astrološko svetovanje.

https://totemman.blogspot.si/


Nedelja, 29.5. Zadnji Lunin krajec
Odpočili se bomo šele konec tedna, saj se bodo proti zadnjemu Luninemu krajcu energije le malo umirile. Luna v ribah je v konjunkciji z Neptunom, kar lahko prinese nekaj dežja tudi po Sloveniji.
Ponedeljek, 30.5.
Luna v ribah upada, teden bo energijsko vendarle bolj umirjen, kljub temu, da bodo vladale dinamične energije. Luna danes prihaja v tri-gon z retro Marsom, kar pomeni, da boste lahko začeli sodelovanje z starimi prijatelji, lahko da se znova rodi neko prijateljstvo, bodite marljivi.
Torek, 31.5.
Luna vstopi v dinamičnega in ognjenega ovna, Merkur bo v tri-gonu z Plutonom, ki je odličen aspekt, stvari nam bodo dobro šle, veliko se bomo pogovarjali o globalni situaciji, tudi vreme bo spremenljivo, aprilsko. Luna v seks-tilu z Venero prinaša dobre novice ali dragoceno pomoč.
Sreda, 1.6.
Luna v ovnu je v konjunkciji z Uranom. Dan poln presenečenj, bodite zelo zbrani in previdni, kajti proti koncu tedna prihajajo aspekti z Neptunom in Saturnom, pri katerih se z večjo verjetnostjo lahko zgodijo nesreče, ne vzpodbujajte konfliktov, raje krepite prijateljstvo in sodelovanje.
Četrtek, 2.6.
Sonce v kvadratu z Neptunom, spet zelo dinamičen aspekt, lahko vzpodbudi ustvarjalne energije, še vedno se izogibajte konfliktu, popijte veliko vode, aspekt je v osnovi utrujajoč, poskrbite za imunski sistem, dovolj vitaminov in zdrave hrane, ter gibanja.
Petek, 3.6.
Luna v biku, dan manifestacije in težki aspekti, Sonce opozicija Saturn, je tudi nevaren aspekt, zelo previdni morate biti. Verjetno boste čez dan naleteli na ovire, možna so razočaranja v čustvih, prav tako se boste soočili s tem, da se boste morali odpovedati določenim željam. Venera je v kvadratu s Soncem.  • maj 30 2016 @ 09:47 CEST
  • Ogledov
    1,980

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si