l

7.7.- 14.7. Ščip

Jutrišnji Ščip bo vplival na družinske, vaške in ostale manjše skupnosti, saj je bo ob Ščipu Sonce v raku, na 17. stopinji in Luna, na 17. kozoroga. Kakor vemo, je 17. stopinja nestrpna in se trmasto drži zakoreninjenih vzorcev, čeprav ves svet govori drugače in je absolutno logično, da so vzorci, ki se jih držimo v resnici popolnoma zgrešeni. Ker se sedanji Ščip dogaja blizu ascendanta našega področja, ima močan vpliv na družbeno dogajanje in v danem primeru tale 17.stopinja raka pomeni, da se Hrvaška, kot družbeno telo nikakor ne želi soočiti s nujnimi in tudi popolnoma realnimi, ter naravnimi spremembami, kar je očiten primer, kako se zakoreninjena 17.stopinja lahko izraža in ne dopušča zdrave rasti in razvoja. Luna bo ob Ščipu v konjunkciji s Plutonom in Sonce v opoziciji s Plutonom, kar pomeni, da nikakor ne bomo šli skozi ta Ščip ne da bi se nas dotaknile spremembe ali klic po duhovni rasti in nečem novem, v kar se bomo podajali v prihodnjih letih. Ne pozabite, da se bo tudi vam, na osebni ravni osvetlila 17.stopinja in boste morali tudi sami odpustiti kakšno trmo ali star način obnašanja, ki ste ga že zdavnaj prerasli. Opozicija Sonca s Plutonom seveda tudi družbeno ponavadi ne prinaša nič dobrega, vendar ker sem se pred dvema letoma odločila, da ne bom opisovala več negativnih dogodkov, naj ostane le pri tem. Res pa je, da Sonce predstavlja razvoj, vizijo za prihodnost ali vlado, opozicija s Plutonom pa je absolutno nerešljiv problem, s katerim se lahko vlade sveta in človeštvo v celoti sooči le tako, da gre skozi določene spremembe. Ščip bo močan in vam bo pokazal novo pot, smo v novi dobi, v kateri nobeni stari vzorci ne morejo več vzdržati, zato le pogumno, odpirite se ljubezni in bodite to, kar ste, svetite svojo luč.

Petek, 7.7.
Luna bo čez dan še v strelcu, zvečer bo vstopila v kozoroga. Lahkotno počutje boste zamenjali z vsemi stvarmi, za katere mislite, da brez vaše prisotnosti ne morejo ali ne zmorejo obstajati. Zavedajte se, da je večina vseh želja in zamisli o tem, kaj bi vse morali storiti le plod vašega uma. Ko se sprostite in prepustite boste videli, da je življenje lepo, tudi brez poseganja.
Sobota, 8.7.
Dan pred Ščipom, primeren dan za slavje, meditacijo in poglabljanje vase. Luna potuje skozi kozoroga, Saturn, ki je vladar kozoroga je moder učitelj in vam pove in vam pokaže, kaj je v življenju pomembno. Veličastna energija prvega poletnega Ščipa bo v zraku, osredotočajte se na srečo in ljubezen in le ta bo sijala iz vas in bo z vami vse poletje.
Nedelja, 9.7. Ščip, ob 6.06. uri
Dan Ščipa, Luna bo v konjunkciji s Plutonom in v opoziciji z Marsom.Težki družbeni aspekti, a na osebni ravni vam bodo pokazali, katera pot je za vas prava. Odličen dan za korak naprej v življenju in opuščanje slabih navad. Dan ni primeren za potovanja, če je le možno, se jim izognite. Ščip bo imel globok in nadvse strasten pridih, bodite to kar ste in ne prepuščajte se kakršnim koli nesmiselnim slabim energijam.
Ponedeljek, 10.7.
Minulo noč so bili slabi aspekti, kar je povzročilo nemir v vremenu, močne plohe in neurja. Luna bo ob 7.35. uri vstopila v vodnarja in severni veter bo razpihal ozračje, ter polagoma spet vrnil poletno vreme. Luna v vodnarju nas bo naredila bolj družabne in nas navdihnila s pozitivno energijo. Luna bo v trigonu z Venero, pripravljeni bodite na pozitivna presenečenja v ljubezni.
Torek, 11.7.
Luna v vodnarju bo v lepem aspektu z Jupitrom. Jupiter je planet sreče in ekspanzije, čutili bomo pozitiven družbeni vpliv, povezan bo z boljšo retoriko, na ravni Hrvaške in Slovenije. Zavedati se moramo, da je razvoj mogoč samo v okolju kakovostnih odnosov, vse ostalo ni tako pomembno.
Sreda, 12.7.
Luna bo do 14.40. ure še vedno v vodnarju, v čudovitem aspektu, v sekstilu z Uranom. Do tedaj pričakujte veliko navdiha, humanih in pozitivnih idej, prav tako je čas primeren za pomembne dogovore in našli boste rešitev za nek problem, ki jo že dolgo iščete. Čas je primeren tudi za poglabljanje vase in ima v sebi velik ustvarjalni potencial.
Četrtek, 13.7.
Luna v ribah bo v kvadratu z Venero in v konjunkciji z Neptunom. Dober čas je za preživljanje dopusta, v zraku bo veliko energije, sočutja in ljubezni. Tudi za vse, ki boste na svojem delavnem mestu, bodo te blagodejne energije dobro vplivale, zato dovolite prijaznim in pozitivnim čustvom, da začnejo ustvarjati auro svetlobe in medsebojnega sprejemanja.
Petek, 14.7.
Luna v ribah bo naredila vrsto aspektov, Merkur bo v sekstilu z Jupitrom, še vedno se lahko držimo nekih ustaljenih vzorcev in v tem primeru bomo le stopnjevali konflikt. Po drugi strani pa nam Jupiter odpira možnost za pozitiven razvoj. Svet se ne bo nikoli spremenil sam od sebe, skupnost nikoli ne bo bolj harmonična in družba bolj odprta, nič od tega se ne zgodi samo po sebi.


  • julij 06 2017 @ 09:22 CEST
  • Ogledov
    2,980

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si