l

Zvezdne novice, 23.4.-29.4. Po Ščipu, retrogradni Merkur

Po energijsko lepem tednu, nas čaka prav nič manj pozitiven teden, pri tem da se energije nekoliko umirjajo in se obračajo k realizaciji. Če smo do zdaj vlagali energijo, se z začetkom padajoče Lune bolj umirimo in čakamo, da se nam zadeve začnejo vračati, kar lahko pomeni tudi bolj intenziven delavni teden, katerega je vsaj začetek delavnika dobro izkoristiti, saj se začenjajo prazniki, v četrtek pa Merkur začne svojo tri tedensko retrogradno gibanje. To tudi pomeni, da moramo biti v sredo in četrtek previdnejši v prometu, saj sta Mars in Merkur v retrogradni fazi. Pomeni tudi, da v času retrogradnega Merkurja ne podpisujemo pogodb ali se dogovarjamo za neke nove projekte, razen če se stvari tičejo prejšnjega obdobja Merkurjeve direktnosti in v tem primeru radix Merkur prinese konkretizacijo. To je tudi obdobje, v katerem lahko urejamo stvari iz bližnje preteklosti, ki jih do zdaj nismo uspeli rešiti ali izpeljati do konca. Zato retrogradni Merkur ni nujno slab, le določenim zadevam se moramo izogibati. Teden bo prijeten, glede na dva retrogradna planeta prav primeren za oddih, tokrat prvomajski prazniki zares ležijo v astrološko naj primernejšem obdobju. Vreme bo zaradi Luninih in Venerinih vplivov nekoliko bolj muhasto, zna tudi deževati. Tisto, kar naj bi bilo aprilsko vreme, se bo preselilo nekje do Ščipa v maju, kot smo že predvideli v letni napovedi. To pa naj vas nikakor ne odvrne od gibanja po svežem zraku in izletov v naravo. Bodite skromni in uživajte v prijetnih trenutkih druženja, v času retrogradnega Marsa in Merkurja se odsvetujejo večji ali pomembnejši nakupi. Za tisti dan, ko se Merkur na nebu obrača, prihaja na vseh področjih, katerim Merkur vlada do več težav, kot navadno, skrata 28.4. bo komunikacija otežena, prihaja do zastojev v prometu in do večjega števila nezgod. Dogovori, sklenjeni od 28.4.-22.5. radi propadejo, pogodbe se razdrejo, zato se v tem času odsvetujejo dolgoročnejši projekti. Ščip, ki je bil 22., je prinesel nenadne ohladitve, ki bodo vztrajale ves teden. Vreme bo vetrovno, od nedelje dalje se bo ohlajalo, do torka in srede, ko bo Luna dosegla kozoroga. Do srede pričakujemo deževje in ohladitve.,

Ponedeljek, 25.4.
Luna v strelcu se bo že zgodaj zjutraj srečala v konjunkciji z retrogradnim Marsom, sledi kvadrat z Neptunom in Jupitrom, konjunkcija Saturn. Dan bo zelo težak in dinamičen, vendar primeren za reševanje zadev, iz prejšnjega obdobja. Primeren tudi za urejanje dokumentacij, veliko dela bo, prevladovalo bo administrativno delo.
Torek, 26.4.
Luna bo danes zažarela v svoji optimistični naravi strelca, Luna dela lepe aspekte z Venero. Dan primeren za nakupe, sproščeno druženje, načrtovanje počitnic.
Sreda, 27.4.
Prebudili se bomo v hladno jutro, kakor bi nas zima oplazila s svojim repom. Luna v kozorogu bo v trigonu s Soncem, dobro se bomo počutili in ta dan bo prisotno veliko ustvarjalne energije, Luna se bliža lepemu aspektu z Neptunom. Dan bo kaotičen, ker se Merkur na nebu ustavlja.
Četrtek, 28.4.
Luna v kozoroguv stresnih aspektih. Merkur vstopi v retrogradno fazo, dan bo zelo stresen in neprimeren za zahtevnejša opravila. Bodite previdni pri delu, v prometu, saj sta kar dva osebna planeta retrogradna, Mars in Merkur. Predvsem pa bodite potrpežljivi, nežni do sebe in drugih.
Petek, 29.4.
Zjutraj bo še dinamično vzdušje, tudi vreme naposled se bo preko dneva obrnilo na boljše, spet bomo začutili pomladansko vzdušje, Luna vstopi v vodnarja in zasijejo pozitivne energije.


  • april 27 2016 @ 08:48 CEST
  • Ogledov
    1,762

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si