l

Astro barometer, pred aprilskim Ščipom

Čaka nas pomemben teden, eden od boljših tednov svetle polovice leta, Sonce bo doseglo konjunkcijo z Uranom, ta bo poleg vremenskih sprememb, prinesel tudi dobre ideje in dobre usmeritve. Vso energijo naj bi usmerjali k okoljsko vzdržnim in trajnostnim prijektom, ter se oblikovali način življenja tako, da karseda zmanjšamo izpuste toplogrednih plinov. Spremembe, ki jih lahko naredimo so prehranske in transportne. Veliko idej, ter spoznanj bo prinašal prav Uran, energija se bo stopnjevala prav do Ščipa, 22.4. Če želite primerno poskrbeti za napredek, potem je ta teden zagotovo primeren, da se res posvečate novim potem. V aprilu bomo začutili spremembe, ki jih nosi opičje leto in vsekakor si lahko ustvarjamo dobro prihodnost. V tem tednu bodo zanimivi aspekti, pokažejo se spremembe v klimi, v okolju, pojavijo se novi virusi, marsikdo je že izkusil letošnji pomladanski prehlad, ki je precej drugačen od vseh, ki smo jih bili vajeni. Skratka v tem tednu so vse poti odprte. Možni so novi izumi, dobro je za načrtovanje, tehnološki razvoj in podobno. Na družbeni ravni bodo konzervativne in negativne sile pridobivale na moči, čeprav bi v tem času morali sklepati dogovore, da se rešijo pomembne pereče zadeve, se bodo le ti izmikali nekim navideznim procesom in napadom. Mediji bodo imeli zelo aktivno vlogo, zato se raje posvečajte sebi, urejanju poslovnih zadev, negovanju vrta in okolice. Ta teden imamo še dva pomembna aspekta, Venera trigon Mars je aspekt ljubezni in zaljubljencev, ter močan rastni impulz za rastline. Merkur trigon Jupiter je aspekt, ki kaže pritisk migracij iz Grčije, proti Evropi. V tem tednu se bodo razmere kar zaostrovale.

V aprilu bomo začutili spremembe, ki jih nosi opičje leto, v katerem si lahko ustvarjamo dobro prihodnost. Za astrološko svetovanje me lahko obiščete tudi v Koštaboni ali preko skypa, skratka Shamanska astrologija vam lahko pomaga pri novih izzivih, ki jih nosi s sabo nepredvidljivo leto.

Sobota, 9.4.
Luna je v biku, v trigonu s Plutonom. Končno se bo začelo težko pričakovano pomladno deževje in upajmo, da bo prineslo vlage tudi precej žejni kraški in istrski zemlji. Sonce konjunkcija Uran je aspekt, ki prinaša nove ideje in intuitivne rešitve. Družbeno prinaša borbo za pravico in resnico.
Nedelja, 10.4.
Luna v dvojčkih, je v sekstilu z Venero in v opoziciji z Marsom. Dan za komunikacijo, prevladoval bo veter, namesto dežja, vsaj na obali bo verjetno tako. Primeren dan za druženje, vsaj do 18. ure, potem previdno v prometu, sledi opozicija z Marsom.
Ponedeljek, 11.4.
Luna v dvojčkih, bo v dopoldanskem času v slabih aspektih, energije bodo blokirane, komunikacija otežena,m po 10.40. uri se energije odpro. Sicer pa se v ponedeljek lahko sklenejo kakšni temeljni dogovori.
Torek, 12.4.
Luna bo vstopila v čustvenega raka, odlični ustvarjalni aspekti, vam bodo vlili novih moči. Mekur je v sekstilu z Neptunom, Venera trigon Mars pa prvi, da česar koli se lotite ima dobro osnovo in vodi k uspehu.
Sreda, 13.4.
Luna v raku, bi znala spet prinesti nekaj dežja. Luna opozicija Pluton in kvadrat Uran. Ustvarjalna energija, zavedajte se, da kamor boste vlagali svoj fokus, v tisto področje bo dobilo pomembno vlogo v vašem življenju, v tem letu.
Četrtek, 14.4. Prvi krajec
Danes je prvi Lunin krajec, Luna v raku, Sonce v ovnu. Dinamična energija bo vzpodbujala rast, vendar je v praznem teku, zato se za pomebnejše zadeve raje dogovarjajte po 16. uri. Merkur trigon Jupiter je aspekt, ki prinaša srečno roko in dobro, uspešno komunikacijo.
Petek, 15.4.
Luna v levu bo v trigonu z Marsom in Venero, sončen in lep dan, še en ustvarjalen dan, priporočam, da si dobro postavite listo prioritet in res ne izgubljajte časa za manj pomembne stvari, kajti, kadar je energija tako dobro odprta, jo res vlagajte le v tisto področje, kjer si želite uspeti.


  • april 11 2016 @ 08:54 CEST
  • Ogledov
    1,684

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si