zvezdne novice, mlaj v vodnarju

V ponedeljek bo težko pričakovani mlaj po katerem nastopi prvi teden rastoče Lune. Mlaj se dogodi na 19. stopinji vodnarja, v tranzitni karti za Slovenijo v 8. hiši. Hkrati sta Venera in Pluton v konjunkciji, kar nam pove, da bo zavel veter sprememb, glede na vodnarjevo znamenje in dobro postavitev severnega sečišča, pričakujem tokrat kakšne dobre. 8. hiša, kot vemo predstavlja transformacijo, ponazarja rušenje čvrstih form, z namenom, da energija spet svobodno steče. Sledijo nekoliko bolj ustvarjalni energijsko podporni aspekti, za razliko od prejšnjega tedna, ko se je kvadrat Merkurja z Uranom tako grozljivo udejanjil. Venera v konjunkciji s Plutonom vendarle pomeni, da bomo imeli moč na naši strani, pomagala nam bo ustvarjalno razmišljati in ustvarjati nekaj novega. Energija bo najbolj v podporo vsemu, kar je povezano z vašo življenjsko nalogo, oziroma tistemu, kar si zares želite ustvariti.  Po mlaju, bo Venera razprla svoja krila, v trigonu z Jupitrom in dala dobro podlago za razvoj in napredek. V tem obdobju je tokratni zelo dober teden in priporočam, da ga primerno izkoristite. Sreda in četrtek se bosta še dobro razvijala, v četrtek prihaja Luna v ovna in prinaša ponoven zasuk energije, v petek pa se bomo spet zavedali, da živimo v družbeno kritičnem obdobju. Temperature naj bi se do mlaja še nekako vzdrževale, po mlaju pa se bodo začele dvigovati. Proti petku pričakujemo nekoliko več vremenske dinamike. Mlaj v vodnarju ima močna delovanja, običajno ga čutimo intenzivneje, kot druga znamenja, saj je vodnar poudarjeno znamenje v svoji dobi. Mlaj v vodnarju prinese prvi impulz in rastline se začnejo v zemlji oživljati, po tem mlaju se prebujajo že prve znanilke pomladi, kar se je zgodilo letos že nekoliko prej, zaradi višjih globalnih temperatur. Čaka nas marljiv in delovni teden, zato se na podaljšanem vikendu spočijte in napolnite z energijo, saj v prihajajočih dnevih ne bo časa za počitek.

 

Ponedeljek, 8.2. Mlaj, ob 15.39. uri

Mlaj v vodnarju, zapihal bo veter sprememb, Luna bo v sekstilu z Uranom in kvadratu z Marsom, kar opozarja, na previdnost na cesti. Negujte svoj notranji mir.

Torek, 9.2.

Luna vstopi v ribi, ob 9.30 in prihaja v konjunkcijo z Neptunom. Približuje se Venera trigon Jupiter, kar nam lahko prinese zanimiva spoznanja, to je srečni aspekt, dveh benefikov in pomaga, da se stvari razrešijo na pozitiven način, prinaša srečo na področju ljubezni in na sploh dobro počutje, vendar razmišljajte s svojo glavo.

Sreda, 10.2.

Luna v ribah: še vedno bomo potovali na krilih ljubezeni, dan bo imel v sebi izjemen ustvarjalni potencial, v veliko pomoč vam je lahko pri iskanju rešitev za širok spekter problemov, skratka pozitiven dan, ki ga je vredno izkoristiti. Popoldan bo Luna v opoziciji z Jupitrom, kar pomeni, da ta dan svoje sreče ne boste ustvarjali na finančnem področju.

Četrtek, 11.2.

Luna bo zjutraj v praznem teku, potem vstopi v ovna, zažari z optimizmom, začutili bomo prihajajoč nov letni ciklus, dnevu bi lahko rekli: pred pomladni dan ali znanilec prihajajoče pomladi.

Petek, 12.2.

Luna v ovnu bo v trigonu s Saturnom, dopoldan je dober čas za poslovne sestanke, v popoldanskem času lahko rešite precej zakomplicirane stvari, lahko se ponudijo dobre rešitve, tudi na družbeni ravni, se bodo morda sicer zelo težavne zadeve premaknile nekoliko na boljše.

 


Gaia Astrology
http://astrogaia.net/article.php/20160209145900362