l

Zvezdne novice, od 4.1.- 8.1.

Dobro došli v novem koledarskem letu, čaka nas še nekaj dni direktnega Merkurja, zato je kljub temu, da je januar načeloma bolj len mesec, dobro, da se potrudite in pogovorite okoli zadev, ki jih načrtujete za zimski čas, saj boste po Merkurjevem obratu, 5.1.urejali večino stvari za nazaj. Dnevi, ko se Merkur obrača so zelo zmedeni, predvsem v komunikaciji, nasprotno, čas retrogradnega Merkurja, od 5.1.- 25.1. pa je dober za urejanje stvari za nazaj, kar seveda sovpada z zaključnimi bilancami in podobno. Prihodnost seveda ni odvisna od tega tedna, čeprav je po drugi strani kar pomemben, ker bo v zraku veliko več odločenosti, jasnosti in treznosti, kot v decembru. Z vstopom Marsa v škorpijona, se bo povečala tudi kontrola na mejah in v večini evropskih mest, tako se bo namreč zagotavljala varnost v tihi in neslišni vojni, ki se dogaja na Evropskih tleh. Na domačih tleh bodo policisti vendarle izposlovali neke bonitete, čeprav se o ključnih zadevah še ne bodo dogovorili, Luna pada do prvega krajca in Venera prihaja do Saturna, kar bo prineslo zimsko vzdušje in letnemu času primernejše temperature, ki bodo naposled pregnale slabo voljo in prinesle nekaj več veselja, predvsem otrokom v notranjosti države, saj se bo dežela vendarle za nekaj časa pobelila. Proti sredini tedna, planeti spet opozarjajo na nevarnost poledic in žleda, Sonce se bo srečalo v konjunkciji s Plutonom, kar v globalnem smislu ne deluje ravno obetavno. Poskrbite za krmilnice in ohranjujte divje ptice, saj so prav one eno izmed zakladov Slovenije. Poskrbite za telo in kondicijo, uživajte dovolj vitaminov, vsaj v dnevih brez Sončne svetlobe. Ta teden bo takoj, za konjunkcijo s Plutonom, Sonce prišlo v kvadrat z Uranom. Prihajalo bo do sprememb načrtov, po vsej verjetnosti tudi zaradi vremenskih težav. Kljub temu aspekti lahko prinesejo nenadne dobre ideje ali rešitve določenih izzivov.

Ponedeljek, 4.1.
Luna v škorpijonu, v trigonu z Neptunom. Dan bo lep, poln umetniškega navdiha, boljše se bomo počutili, marsikdo bo odkril, da mu njegovo delo prinaša veliko sreče in veselja. Izkoristite pozitivno energijo.
Torek, 5.1.
Danes se Merkur obrača v retrogradno fazo, zato bo velik kaos in zmeda, na vseh področjih komunikacije. Luna v škorpijonu, v sekstilu z Jupitrom, in Venero v kvadratu z Neptunom. Dobra volja vas lahko prevzame, bodite pozorni na detajle, dan bo po eni strani nosil ustvarjalne potenciale, po drugi strani pa nagnjenost k pozabljivosti, raztresenosti in kaosu. Bodite previdni na cesti, ne prepuščajte se čustvenemu kaosu. V zraku bo umetniška inspiracija in hladno bo.
Sreda, 6.1.
Sonce se danes sreča v konjunkciji s Plutonom. Luna vstopi v strelca in naredi sekstil z retrogradnim Merkurjem. Merkurjev obrat bo prinesel veliko spremembo vremena, ter spoznanje o morebitnih napakah, ki smo jih storili v preteklem tednu.
Četrtek, 7.1.
Sonce se bo znašlo v kvadratu z Uranom, zelo dinamičen in nepredvidljiv dan, Nenadne prekinitve, spremembe načrtov, možne okvare elektronskih naprav ali težave v komunikaciji. Bodite previdni pri svojem delu, ki bo sicer potekalo drugače, kot ste načrtovali, vendar se zaradi tega ne vznemirjajte preveč.
Petek, 8.1.
Luna je čez dan v praznem teku, zvečer bo vstopila v kozoroga. Retro Merkur bo na svoji poti navidezno nazaj spet vstopil v znamenje kozoroga. Prihaja prav zimska idila, preko dneva se ne bo zgodilo nič bistvenega, vendar zvečer se bodo vse stvari dogajale hkrati.


  • januar 04 2016 @ 09:12 CET
  • Ogledov
    1,702

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si