l

Zvezdne novice, 3.- 6.11.

Zadnji teden oktobra in škorpijonov čas, z stelijuem v devici, ki se spreminja v organiziranost, zdravljenje, urejanje, organizacija, pospravljanje, odgovornost, dogovori.... To so energije, ki bodo prevladovale v tem tednu. Padajoča Luna bo pomagala pri realizaciji, vse se bo nekako postavljalo na svoje mesto, primeren čas je, da pripravite okolico hiše za zimo in pripravite zimska oblačila. Čeprav temperature do konca decembra ne bodo prav nizke, je obdobje do mlaja prav primerno, zato, da se urejuje, pospravlja in pripravlja. Minula konjunkcija Venere in Jupitra, je učinkovito pomagala pri izboljšanju obravnave migracijskih tokov in devica tudi aktivno deluje v smislu pravilne sistemske organizacije. V torek bo zadnji Lunin krajec, takrat bo Venera v devici dosegla Marsa, kar bo seveda prineslo uresničevanje vseh zadev, kamor ste vlagali energijo. Aspekt bo prinesel tudi usklajenost, harmonijo med moškim in ženskim principom, dobro za ljubezen, sodelovanje, skratka srečni dnevi za zaljubljene. Konec tedna prihaja trigon Merkurja z Neptunom, gre za ustvarjalen aspekt, prepustimo se domišljiji in ustvarjalni vnemi, saj lahko marsikaj dobrega nastane. Prav tako je aspekt zdravilen za okolje, naravo, imunski sistem. Lahko poskrbimo za primerno dieto, vitamine, čaje in spočijmo se, saj padajoča Luna vselej prinese tudi nekoliko povečano utrujenost. Zato z energijo ravnajte varčno, bolje je zvečer kakšno uro prej v posteljo, da zjutraj lahko bolj rano vstanete. Dobro je, da izkoristimo vsako uro dnevne svetlobe. Družbena situacija se bo v tem tednu nekoliko umirjala, čeprav globalno gledano na vojnih območjih ne bo miru. Na jutranjem nebu bomo ves teden lahko opazovali Venero, Marsa in Jupitra v devici, nekoliko pred sončnim vzhodom, konjunkcija bo ter prinašala ljubezen, kreativnost in veselje.

Torek, 3.11. Zadnji Lunin krajec

Luna v levu, Venera v konjunkciji z Marsom, v devici. Našli boste svoj prostor, svoj pravi izraz, samozavestnejši trenutki, zavedanje, da so dnevi dragoceni in da je življenje lahko zelo lepo, če le pravilno sodelujemo med sabo in ustvarjamo lepe odnose.

Sreda, 4.11.

Luna v levu, je ves dan v praznem teku. Zaspani in utrujeni bomo, počasi se bomo navadili tudi na vse posebne razmere, ki jih povzročajo migracijski tokovi in kar se našega dela tiče, bomo precej utrujeni in se bomo težko spravili k nalogam.

Četrtek, 5.11.

Luna v devici, bo v kvadratu z Saturnom, v sekstilu z Merkurjem in v opoziciji z Neptunom. Danes so malo težji aspekti, verjetno imamo še veliko za zaključiti, nekako ne bomo videli kako naj se organiziramo, kje naj začnemo. Priporočam, da ne pričakujte preveč od sebe in od drugih.

Petek, 6.11.

Luna je danes v devici v lepih aspektih. V konjunkciji z Jupitrom. Sonce je v sekstilu z Plutonom, kar prinaša notranjo moč, odločenost, prodornost v komunikaciji. Merkur trigon Neptun pa poudarja pomen sodelovanja lokalne pridelave hrane in samooskrbe.


  • november 03 2015 @ 09:34 CET
  • Ogledov
    1,697

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si