l

Zvezdne novice, 24.10.-30.10.

Teden pred nami, bo precej stresen. Poleg težkih aspektov, ki jih ustvarjajo družbeni planeti, bo Ščip aktiviral energijo minulega mrka. Zato nas čakajo težavni dnevi, predvsem na družbeni ravni. Na osebni ravni bo enerija boljša, bolj bomo skoncentrirani, večjo prisotnost bomo imeli in znali bomo postavljati stvari na pravo mesto, uspeli bomo zaključiti določene zadeve. Kar se osebne ravni tiče, bo torej teden potekal sorazmerno mirno. Ščip bo močan, lep, občutili bomo povezanost, s svojimi bližnjimi in s predniki, prav tako ne pričakujemo vremenskih neprilik. Vse drugače pa se bo odvijalo na družbeni ravni, saj se bo begunska kriza stopnjevala, do neobvladljivih razsežnosti. Glede na to, da je Sonce v škorpijonu in da imamo v nedeljo težak aspekt Merkur opozicija Uran, kaže, da bo posredovala vojska, da umiri zadeve. Oktobrski Ščip po eni strani prinaša veliko energije, po drugi strani pa nas spravlja v težak družbeni položaj. Veliko se družite z vsemi, bodite prijazni in sočutni, poskrbite, da popijete dovolj vode in jeste čim bolj zdravo hrano. Pred Ščipom, nas čakata dva zanimiva aspekta, zgoraj omenjeni Merkur opozicija Uran in Venera konjunkcija Jupiter, ki ga lahko opazujemo na jutranjem nebu. Venera ustvarja povratno zanko, se ponovno sreča z Jupitrom, tokrat, kot jutranjica in oriše zunanji krak Venerine zvezde ali pentagrama, naredi še en vozel v pentlji. To je srečen zaščitni aspekt, ki blaži vse negativnosti. Pri takšnih pozicijah se običajno zgodijo stvari, za katere običajno rečemo, da je bila sreča v nesreči... Ta aspekt bo eksakten v nedeljo, kot tudi Merkur opozicija Uran, ki pa govori o nenadnem stresu, blokadah, konfliktih. Vse skupaj se bo začinilo z aktivirano energijo mrka ali krvave Lune, ki smo ga nedavno opazovali in dejansko je prinesla vojno stanje, kot je to tradicionalno tudi opisovala. Škorpijonova Luna, 27.10., kljub njenemu slovesu, prinaša transformacijo, očiščenje. Povzroči, da bomo v november vstopili drugačni, spremenjeni, z drugačnimi občutki in drugo zavestjo. Škorpijonova Luna je zorenje, ki ga poznamo tudi kot zorenje vina, enako se dogaja tudi znotraj nas in je del vsakoletnega ciklusa, z škorpijonom namreč vstopimo v zimsko obdobje, oziroma v čas pozne jeseni, ko se na severu vse bolj poglabljamo v temni del leta in v naš notranji svet. Zato je v temu obdobju tudi tako pomembna komunikacija, druženje, šport, rekreacija, gibanje, igra z otroki. Tako si tudi kratke dni in dolge noči naredimo vesele, sproščene in polne ljubezni.

Za nami je pestra noč, Luna potuje skozi znamenje ribi, kar povzroča kaotične energije. Danes bo veliko prometa, do 13. ure, zato previdno na cesti in v komunikaciji. Luna opozicija Mars je današnji aspekt, preobčutljivi bomo, hitro nam lahko kdo kaj zameri, kar se v času škorpijonove Lune lahko razprostre v večje obdobje, zato se temu rajše izognemo.

Nedelja, 25.10.

Luna bo danes potovala skozi bojevitega ovna, kar bo podžigalo čustva, in pomagalo k precej slabi situaciji, na južni meji. Danes se dogodita hkrati dva nasprotujoča si aspekta, družba bo razdvojena, nihče ne bo vedel, kaj storiti in ravno to bo največja težava, saj je kaos ravno tisto, kar si v veliki množici ljudi, najmanj želiš.

Ponedeljek, 26.10.

Luna v bojevitem ovnu, v konjunkciji z Uranom in v opoziciji z Merkurjem. Aspekti opozarjajo na povečano število nezgod, smo dan pred Ščipom, bodite mirni, v meditaciji, če je to mogoče. Do 13.30 bo intenzivno, popoldan se bo energija nekoliko umirila.

Torek, 27.10. Ščip, ob 13.06

Dan Ščipa bo prinesel več energije, pomagal bo umirjati zadeve, sekstil z Neptunom nekoliko slabi imunski sistem, prinaša infekte, zato krepite svoj imunski sitem in pijte čim več vode.

Sreda, 28.10.

Luna v biku je v lepih aspektih, v trigonu z Jupitrom in Venero. Končno prihaja pomoč, da se začnejo požari gasiti. Žal mi je, da se ni Slovenija že prej pripravila na begunski val izjemnih razsežnosti, saj je bil neizogibno pričakovan.

Četrtek, 29.10.

Luna v dvojčih, opozicija Saturn, hladen dan bo, blokade, ostra disciplina, vojaški red, ureja kaos. Saturn postavlja čvrste, jasne strukture.

Petek, 30.10.

Luna v komunikativnih dvojčkih in Sonce sekstil Neptun kaže, da bo dinamičen dan, z veliko akcije in sočutja, zdravljenje. Energija se bo spreminjala, zavedali se bomo pravzaprav v kakšno družbeno situacijo prihajamo.


  • oktober 26 2015 @ 08:07 CET
  • Ogledov
    1,758

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si