l

Zvezdne novice, 18.10.- 23.10. prvi Lunin krajec

Mlaj je poleg padavin prinesel tudi novo in svežo energijo, saj Lunino rast spremlja tudi direkten Merkur, zato je prav v tem tednu tudi pravi čas za nove projekte. Marsikaj lahko začnemo na nov način, veliko stvari bo na novo zaživelo, tudi v odnose bo zavel svež veter. Ljubezen se bo regenerirala, škorpijon v katerega bo vstopilo Sonce konec tedna, vendarle prinaša regeneracijo in transformacijo. Čeprav ga povezujemo s temo, v katero v tem delu leta vstopa severna polobla in s tem povezujemo umiranje, je vendarle škorpijon svetlo znamenje, povzroči transformacijo. V smislu, da spremenimo naš odnos in pogled do določenih stvari, se znova zaljubimo, ponovno nam postane privlačno nekaj, na kar smo že pozabili. To se lahko nanaša tako, kot na osebnem nivoju, tudi za delo in kariero, saj je Škorpijon bolj ponovno oživljanje, kakor smrt. Če se ne bi skrival v črne kote in špranje, ter prišel na svetlo dan pred deževjem, potem bi ga bolj enačila s ptičem Feniksom, ki se ponovno rodi, iz pepela. Čeprav ima Škorpijon sloves težavnega znamenja, vlada mu planet Pluton, tradicionalno Mars, vidim predvsem pozitivne učinke, kot so neustrašnost, ponovno rojstvo, moč in neizčrpen vir energije, ter neka temeljna preobrazba. Zanimivo je, da so fotografije Plutona pokazale, da ima modro atmosfero, kar je naravnost čudovito, saj konkretno izpoveduje simboliko škorpijona, ki je vsekakor živodajno znamenje, čeprav se na prvi pogled kaže, kot kruto in nesubtilno. Škorpijoni so prav zardi teh, Plutonovih značilnosti, svojevrstni in dragoceni ljudje, ostali se moramo zavedati, njihove nad- človeške moči in potencialov. Dobro je, da spoštujemo njihovo neodvisnost in trmasto svojeglavost, ne sme nas niti presenetiti, niti razočarati, če ne izpolnjuje naših pričakovanj in nikdar se ne prepirajmo z njimi, saj je njihov pik smrtonosen. Malo več sem opisala škorpijona tudi zato, ker bo v tem tednu, Pluton igral veliko vlogo. Sonce bo vstopilo v škorpijona šele v petek, 23.10., do tedaj smo še v tehtnici. Opazili bomo spremembe v svetovni politiki in družbenem dogajanju, v času tehtnice družbeno stvari bolj ali manj stojijo na mestu, če storimo korak naprej, bomo v naslednjem trenutku že znašli korak nazaj, zato tudi je tehtnica označena, kot politično znamenje, saj poskuša najti ravnovesje med vsemi, ter ustrezati vsem, medtem, ko se kaže škorpijonov družbeni vpliv na veliko bolj neposreden, mogoče krut način, zato je zelo pomembno, da smo v obdobju, v katerega prihajamo čim bolj dosledni, zavestni in pozitivni.

Nedelja, 18.10.

Luna v strelcu je dopoldan v sekstilu s Soncem, potem je v praznem teku. Danes je kljub vremenu primeren dan za izlete in druženje.

Ponedeljek, 19.10.

Rastoča Luna je vsotopila v kozoroga, veliko konkretnega dela nas čaka, uspešen dan bo, lahko storimo pomembne korake, se uspešno dogovorimo, začnemo z novimi projekti in podobno. Do 12. ure je še malo stresno v komunikaciji, predvsem v smislu velike količine informacij, ljudi. Že zgodaj popoldan se bodo stvari uredile in poti bodo jasne. Tudi energija ljubezni bo stekla.

Torek, 20.10. Prvi Lunin krajec

Danes je dinamične energija prvega Luninega krajca, pametno je te dni izkoristiti za imtenzivno delo, saj so redko vsi astrološki dejavniki tako naklonjeni uspehu. Danes ni primeren dan za počitek, četudi se srečate z oviro, jo je možno premagati.

Sreda, 21.10. Luna je v vodnarju, dojemljivi bomo za novosti, lovili bomo nove ideje, sekstil s Saturnom nas bo „opozarjal“ o možnostih njihove realizacije, ta vpliv bo deloval kot nekakšno sito.

Četrtek, 22.10.

Luna v družabnem vodnarju, bo prinašala nove ideje, ter vzpodbujala mlade k ustvarjalnosti in k temu, da začno z novimi idejami. Veliko bo zahtev po družbenih spremembah.

Petek, 23.10.

Luna bo ob 7. uri vstopila v ribi, Sonce bo zvečer vstopilo v znamenje škorpijona. Venera bo v trigonu s Plutonom, dan, ko bomo čutili spremembe v energiji, lahko bomo čutili tudi, da smo se nečesa, kar nas je tiščalo, osvobodili. Želim vam čim bolj zavesten vstop v škorpijonovo zanemenje, znamenje sprememb.


  • oktober 18 2015 @ 02:50 CEST
  • Ogledov
    2,127

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si