l

Zvezdne novice, 3.10.-9.10. zadnji krajec

Pred nami je teden padajoče Lune, v nedeljo je bil zadnji Lunin krajec, po totalnem Luninem mrku, se vrstijo po svetu neurja, z močnimi poplavami, Južna Karolina, Jug Kitajske, poplave in celo tornado. V tem tednu nas bo vpliv planetov navdajal z občutkom utrujenosti in nelagodja. V torek bo na nebu zarisano Sonce v kvadratnem aspektu s Plutonom, kar predstavlja močna družbena trenja in konflikte. Skupaj z Marsom, ki je v opoziciji z Neptunom govori o vojnih aspektih, kar pomeni, da se bo po Luninem mrku vojna v Siriji zaostrovala. Glede na mrk in vojne aspekte, ki se bodo nizali preko celega tedna, bomo morda beležili začetek večje vojne, kot to tradicionalno govori rdeči mrk- krvava Luna. Res ne morem reči nič boljšega, kot da nas v tem tednu čakajo precej slabi aspekti. Po drugi strani pa so planeti, ki vplivajo na vaše osebno počutje, v nekoliko boljših aspektih.Tudi vreme bo precej nestanovitno, bolj ko se bomo bližali prazni Luni, več bo dežja. Vendarle bomo s premikom Venere v devico naposled spet čutili in cenili toplino doma. Proti koncu tedna bo vpliv malefikov popustil, stvari v službenem ali domačem krogu bodo spet stekle, Merkur je še vedno retrograden, vse do petka, 9.10., čas ni primeren za nove začetke, primerno pa je za urejanje preteklih zadev. V petek bo Merkur stacionaren, težave v komunikaciji in kaos. Po mlaju, 10.10., pa bo primeren čas za nove začetke, do takrat pa smo v obdobju zaključevanja in urejanja stvari za nazaj. Naslednja Lunina rast, po 10.10. bo bolj prijazna in obetavna. Tudi po Merkurjevem obratu potrebujemo nekaj dni, da se privadimo na nove razmere, zato proti koncu tedne in med vikendom ne hitite, ampak delujte umirjeno in premišljeno. Venera, bo z vstopom v devico, prinesla lepe energije vsem zemeljskim znamenjem, vsi bomo čutili več ljubezni in pripadnosti.


Nedelja, 4.10. Zadnji krajec
Zadnji krajec in Luna v raku bosta sprožila dež, veliko bo dogajanja doma, zadnji krajec je dinamična energija, zato danes pravzaprav tudi doma ne bomo mirovali, veliko bo kuhanja, domačih opravil, komunikacije. Na družbeni ravni bo seveda tudi veliko dogajanja, večerni aspekt je zelo prijeten, Luna sekstil Jupiter, čas za uživanje.
Ponedeljek, 5.10.
Luna v raku je bila ponoči v opoziciji s Plutonom, ves dan bomo čutili stresne aspekte, kvadrat z Uranom, vreme bo temu primerno. Družbena dogajanja, vojni aspekti. Luna bo v praznem teku, po 13. uri.
Torek, 6.10.
Luna bo zjutraj v praznem teku, zato ne načrtujte večjih stvari, do 10.30. ure, ko bo Luna vstopila v znamenje leva. Počutili se bomo boljše, bolj ustvarjalni bomo, le ples malefikov na nebu bo popoldan sprožal obilico nezadovoljstva, Sonce bo v kvadratu z Plutonom. A kljub temu bo dan nekako sprejemljiv, do 14. ure bodo stvari dokaj dobro potekale. Tudi čas nam bo šel na roke, vse lahko pravočasno postorimo.
Sreda, 7.10.
Če ste bili že dlje časa v dilemi, kako rešiti nek izziv, vam zna današnji dan prinesti rešitev ali pravo idejo. Stvari se lahko dobro razpletejo, vendar ne smemo pričakovati neke pretirane natančnosti, ampak gre bolj za poetično iskanje harmonije ali čustveno usklajevanje. Malefiki, Mars v opoziciji z Neptunom še vedno odslikavajo vojne aspekte.
Četrtek, 8.10.
Ves dan bo Luna b praznem teku, nič pomembnega se ne bo zgodilo, ne zaganjajte se preveč, medtem, ko bo zvečer Venera vstopila v devico, za njo tudi Luna, obe se bosta znašli v čudoviti konjunkciji, kar je zelo dober aspekt, za druženje in ljubezen. Romantični večer prinaša dež, saj Venera je vlažni planet.
Petek, 9.10.
Luna v devici bo do 13. ure v opoziciji z Neptunom, dan bo potekal drugače, kot ste si zamislili in se bo na koncu vse izpeljalo dobro, ko Luna doseže Jupitra, v devici. Le pripravljeni bodimo, da morda preložimo kakšen sestanek ali se prilagodimo, spremenimo načrte.


  • oktober 05 2015 @ 10:52 CEST
  • Ogledov
    1,831

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si