l

Zvezdne novice, Ščip v obliki totalnega Luninega mrka

Naposled bomo zapluli v naročje Luninega mrka, zgodil se bo 28.9., s polnostjo ob 4.51 uri zjutraj. Lunin mrk vedno vpliva bolj na nezavedni ravni, recimo temu, na podzavest in tudi vpliv tokratnega mrka bo prav takšen. Kar bomo opazili sprva je, da bomo tisti dan bolj raztreseni in razdražljivi, kot običajno. Mrk bo sicer lep, v globoki rdeči barvi, kar pa žal iz zgodovine poznamo kot mrk, ki prinaša družbena nasprotja in vojne. Tudi učinki tega se bodo odražali v poglabljanju političnih in meddržavnih napetosti. Mrk v Perigeju, prinaša poplave in to je tudi sicer najslabši vpliv. Luna se bo nahajala na 4. stopinji ovna, v konjunkciji z Južnim sečiščem, Sonce na 4. stopinji tehtnice, v konjunkciji s severnim sečiščem. Ob enem bo silna bližina Sonca in retrogradnega Merkurja. Planeti predvsem opisujejo ogromno govora, pogovorov, usklajevanj, izjav o begunski krizi, ki je postala osrednja tema vsakdanjika. Luna bo podpihovala javna mnenja, ki bodo postajala vse glasnejša, prav tako se bo stanje globoko odsevalo v aktualno politični zasedbi, to je nekako ravno tisto, čemur bi se morali po navodilih tega mrka izogibati, to je konfliktom in prekladanju slame iz kupa na kup. Lunin mrk poleg tega, da razburka energije, hkrati tudi pomaga najti prave rešitve, iz izzivov. Vsekakor živimo v težki in napeti globalni družbeni situaciji in glede na to, da bo vpliv tega mrka zvenel še v nadalnih treh mesecih, sem tudi sama postavljena pred dejstvo, da nas čaka težka, dinamična in precej negotova jesen. Dež se bo stopnjeval proti mlaju, polagoma bomo vstopili v deževno dobo. Zaradi Perigeja in nesrečnega Saturna, na točki i.c., v strelcu, v času Luninega mrka, gledano za naš prostor, lahko s svojim delovanjem tudi sproža potrese, če so v zemlji še vedno nakopičene napetosti. Ta vpliv smo že zaznali v manjšem potresu, ki je bil ob zadnjem Ščipu, 29.8. Energija mrka bo učinkovala še tri mesece, kar pomeni, da bo večja verjetnost potresov do decembra meseca in prav tako poplavna ogroženost, v celotnem jesenjskem obdobju.
Mrk vsakomur osvetli določeno področje, v njegovem osebnem horoskopu, toda v splošnem tokratni Ščip govori o pomenu medsebojnih odnosov in vaše vloge v odnosih. Mrk osvetli in zdravi, če se znate predat temu, da o sebi spoznate nekaj novega in se potrudite biti boljši človek, v odnosih z drugimi. Tokratni mrk deluje bolj na nezavedni ravni, zato tudi pričakujem močnejša družbena in vremenska dogajanja.


Sobota, 26.9.
Luna v ribah, bo v konjunkciji z Neptunom, dan bo še vedno moker, Mars kvadrat Saturn pa je nevaren aspekt, pomeni pazljivo na cesti, Saturn tudi predstavlja zapore, pomeni, da se bo v soboto spet veliko dogajalo, na področju meja in beguncev. Mars in Saturn sta malefika in bližnji aspekti med njima, znajo vzpodbujati konflikte. Zato priporočam, da tri krat vdihnete ali izdihnete zrak, predno rečete kaj ostrega.
Nedelja, 27.8.
Luna bo ves dan v praznem teku, nič bistvenega se ne bo dogajalo, energija bo mirna, večerni aspekt Luna trigon Saturn govori, da se bo ohladilo. Luna opozarja na to, da je dobro najti modrost, ki jo življenje uči. To noč, iz nedelje na ponedeljek, se ob 2. 11 uri začne Lunin mrk.
Ponedeljek, 28.9. Ščip v obliki totalnega Luninega mrka ob 4.51
Danes je izredno konflikten dan in konfliktna družbena doagajanja. Nevihta v človeški sferi, ta dan bomo raztreseni in razdražljivi, Luna v ovnu je v opoziciji z retrogradnim Merkurjem in v kvadratu s Plutonom. Zvečer se bo začela energija umirjat.
Torek, 29.8.
Luna v ovnu je dopoldan v lepem aspektu z Venero, kasneje je v praznem teku. Po napornih dneh, se bomo vendarle lahko sprostili, saj bo danes astrološko nebo precej prijaznejše.
Sreda, 30.9.
Merkur kazimi s Soncem, bo pomagal, da se spomnimo določenih stvari iz preteklosti in jih povežemo s sedanjostjo. Stvari nam bodo postale jasne, zanimiv dan za pogovore. Marsikaj lahko spoznamo skozi pogovor. Svet idej bo odprt, ob enem bodo še vedno družbeni pritiski in konflikti.
Četrtek, 1.10.
Luna v biku bo v kvadratu z Venero, do http://12.44.te ure lahko še kaj postorite, potem bo Luna v praznem teku. Zvečer bo Luna v opoziciji s Saturnom, spet se bo ohladilo.
Petek, 2.10.
Luna v komunikativnih dvojčkih bo naredila vrsto aspektov, zato bo več dinamike, zasuti bomo z delom in opravki, na raznolikih področjih, ob enem bo precejšen kaos na cestah, aspekti lahko tudi slabo vplivajo na vreme. Popoldan se bo energija spremenila in občutek, da moramo storiti deset stvari hkrati, bo na posled popustil.


  • september 26 2015 @ 10:08 CEST
  • Ogledov
    1,938

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si