l

Zvezdne novice, 7.9.-11.9. Zadnji krajec in direktna Venera

Čeprav ta teden Luna še upada, bo v zraku več energije, kot smo bili vajeni v preteklem mesecu. Nasmehnila se nam bo tudi sreča, od 6. 9. dalje, bo Venera spet v direktnem gibanju, kar nas bo obrnilo bolj navzven, spet bomo čutili ljubezen, čustva bodo bolj vidna in bolj bomo sproščeni v pogovorih. Polagoma bomo že čutili vpliv močnega Luninega mrka. 14 dni pred Luninim mrkom, nas bo oplazil delni Sončev mrk, 13.9., ki ga bom podrobneje opisala v naslednjem tednu. Dejstvo je, da bolj, ko se bližamo Luninemu mrku, bolj bo vreme deževno, saj prihajajoči mrk naravnost vabi poplave. Ta teden bo zelo delaven in mnogo zadev se bo realiziralo, padajoča Luna udejanja stvari in ne smemo pozabiti, da so tudi drugi planeti dobro naklonjeni, Merkur je še direkten, do 18.9., Jupiter je tudi dobro položen, Venera pa bo od nedelje naprej blagodejna prinašalka srečnih naključij. V splošnem bodo dnevi minevali uglajeno in harmonično, zlasti četrtek bo prinesel nekaj lepega in res je pametno, da se podvizamo in postorimo čim več, saj nas vendarle čakajo veliko bolj nemirni tedni, proti koncu meseca. Lahko se bomo počutili, kakor da vlada neko umirjeno zatišje, pred prihajajočo nevihto, vendar šele proti koncu tedna. Nekaj dinamičnih aspektov bo ta teden, temperature bodo spet padle, kar bo pomenilo konec letošnje vročine. Pred nami so pomembni delavni dnevi, v katerih bomo lahko rešili bistvene stvari in zaključili marsikateri projekt, tudi doma bomo lahko veliko postorili in gledano skozi daljše obdobje, je teden pomemben kot zaključek poletja in integracija vsega, kar smo v poletnih mesecih razvijali. Službeno bomo zelo zasedeni, poleg tega nas bo čakalo veliko dela doma in v okolici, skratka teden ne bo skoparil s klici po dolžnostih, prav tako bo astrološko nebo radodarno s priložnostmi.

Ponedeljek, 7.9.
Luna bo potovala skozi znamenje raka, v kvadratu na Merkurja in v opoziciji s Plutonom. Dan, ko bomo zagotovo precej občutljivi, komunikacija bo težja in možne so blokade, a hkrati veliko dela. Marsikakšen izziv bomo morali rešiti, zavedajte se, da se z marljivim delom in pozitivnimi nameni da marsikaj dobrega ustvariti. Vesolje je naklonjeno, čeprav se nam na prvi pogled to ne bo zdelo. Vsekakor bo naš trud poplačan.
Torek, 8.9.
Spet dinamičen dan, Luna v preobčutljivem raku bo v kvadratu z Uranom in Mars v trigonu z Uranom. Nepredvidljivi dogodki so na vidiku, bodite pazljivi, saj je hitrost ali rutina lahko izkažeta, kot dokaj nespametna situacija. Možne so nevihte s strelo.
Sreda, 9.9.
Luna bo potovala skozi leva, Merkur bo v kvadratu z Plutonom. Želeli bi si čast, slavo ali pohvalo, kot to narekuje znamenje leva, vendar nas bo ovirala pogojenost, na katero tudi sami pristajamo in ne uvidimo, da bi z drugačnim odnosom do življenja lahko marsikateri problem odpadel. Bodimo pazljivi v prometu.
Četrtek, 10.9.
Končno lepši dan, Luna v levu v konjunkciji z Venero, astrološko naj boljši dan v tednu, polno možnosti bo odprtih, optimistični bomo in stvari nam bodo uspevale. Danes je še zadnji dober dan, pred delnim Sončevim mrkom, priporočam, da res postorite nujne zadeve, ki še niso zaključene.
Petek, 11.9.
Luna v levu je v kvadratu s Saturnom, dan bo kar delaven, energije bodo sicer malo težje a še naklonjene delu, priporočam, da nadaljujete v hitrem tempu, saj počitek kmalu sledi.


  • september 07 2015 @ 08:27 CEST
  • Ogledov
    1,893

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si