l

Zvezdne novice, 22.8.-28.8. Prvi krajec

Teden se začenja s prvim krajcem in z aspektom Sonce kvadrat Saturn, v nedeljo bo Sonce vstopilo v devico. Saturn je moder učitelj, Kronos uči nas, da je čas zelo dragocen. V začetku tedna, nas bo učil lekcije, da se vse odvije boljše, če ne hitimo, saj se Sonce znajde v kvadratnem aspektu s Saturnom. Teden se bo naprej razvijal v lepem tempu, zmerne bodo tudi temperature, ne bo niti prevroče, niti premrzlo. Deževja bodo prišla v drugem tednu, po Ščipu, 29.8., ki bo spremenil vreme. V tem tednu bomo čutili konec poletja, vendar se nam bosta moč in energija začeli vračati v telo, dnevi bodo kot nalašč za to, da nekaj storimo za svoje zdravje, gibanje in zdrava prehrana je najbolj značilna energija device. Devica je stabilno znamenje, natančno, varčno, dobro zna organizirati stvari. Device so zanesljive in marljive osebe, energija tega znamenja je povratek od neba, k zemlji, devica je manifestacija in če smo v obdobju leva živeli brezskrbno in slavili življenje, se z zemeljsko devico vse obrne, postanemo odgovorni in začnemo sodelovati v ožjem ali širšem družbenem okolju. Devica je pravzaprav izjemno dragoceno znamenje, manifestira dragulj in polni kašče ali shrambo. Devica tradicionalno akumulira energijo, hrano in vse, kar človek na severni polobli potrebuje, da preživi zimo. Ker je danes velik del našega življenja povezan z denarjem in duhovnimi prisebnosti, vam priporočam, da ste v obdobju leva skromnejši in boste v devici srečnejši. V obdobju device tudi leto dobi smisel, postanemo bolj prisotni in začenjamo jasno razumeti, katere izzive bomo reševali v jesenjskem obdobju leta. Strasti na družbenem področju, v politiki se bodo začele umirjati, čustva se bodo vse bolj spremenila v modrost in zavedanje. Če je lev ognjeno znamenje, potem je devica tista plodna zemlja, ki ostane po požaru. Ta teden se srečata Sonce in Jupiter v konjunkciji v devici, to je srečen aspekt, v času retrogradne Venere pomaga pri udejanjanju vašega truda. Konec tedna bo Merkur vstopil v znamenje tehtnice, kar spet poudarja bolj uravnotežen dialog in nasploh se energija zbira in združuje, ter prizemljuje. Dobro se je usmeriti k svojemu poslanstvu in delu.

Sobota, 22.8. Prvi krajec

Luna potuje skozi škorpijona, na zadnjih stopinjah doseže Saturna v konjunkciji. Sonce v kvadratu z Saturnom, zapihal bo svež veter, iz severa, prinesel bo treznost in zavedanje. Danes hitite počasi, s Saturnovimi omejitvami.
Nedelja, 23.8. Sonce vstopi v devico
Luna je v strelcu, v trigonu z Marsom in Sonce bo ob 12.37 vstopilo v devico. Danes bo čudovit dan, primeren za športne aktivnosti, gibanje in izlet.
Ponedeljek, 24.8.
Luna v strelcu bo v lepih aspektih, z Venero in Uranom, sveža energija bo prihajala iz severo vzhodne smeri, sami sebe boste presenetili v dejanjih in v notranjem miru, ki ga boste lahko občutili.
Torek, 25.8.
Luna vstopi v kozoroga, danes so dobri aspekti s Soncem in Jupitrom, hladneje bo, dan je primeren za delo, saj vam bo astrološko vesolje stalo ob strani, pri vsem, česar se boste lotili. Prihaja tudi konjunkcija Sonca in Jupitra, ki skrbita za dobro voljo in počutje.
Sreda, 26.8.
Luna v kozorogu, v kvadratu z Uranom in Merkur v sekstilu z Saturnom. Dan je spet primeren za zbrano delo in komunikacijo, analizo, revizijo, stvari se prizemljujejo in manifestirajo. Čas je, da se lotite dela.
Četrtek, 27.8.
Luna je v kozorogu, do 9.20 v trigonu z Merkurjem, aspekt vzpodbuja k dopoldanskemu delu, uvidite lahko pomembne rešitve in spoznate nove poslovne partnerje, sodelavce ali začnete novo sodelovanje s prijatelji in upeljano ekipo. Luna bo potovala skozi vodnarja in Merkur vstopi v znamenje tehtnice.
Petek, 28.8.
Luna v vodnarju bo v sekstilu z Uranom, ki bo poskrbel, da stvari ne bodo potekale tako, kot ste si zamislili, saj bodo spremembe okoliščin. Če jih znate razumeti, bo dan prinesel dobre rešitve in še boljši izid, kot ste ga pričakovali.


  • avgust 09 2015 @ 07:17 CEST
  • Ogledov
    1,825

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si