l

Zvezdne novice, 25.7.-31.7. Kraljevi Ščip in retro Venera

Prihodnji dnevi bodo prinesli več jasnine. Vse, kar ste si v zadnjem obdobju želeli, se bo začelo svitati na obzorju. Do Ščipa se bo namreč zgostilo vse hrepenenje v vidno svetlobo na obzorju, saj bo gospa Venera začela svojo retrogradno pot, vrnila se bo in nam prinesla darilo. Jupiter je v podporo, saj se ga bo Venera na svojem gibanju nazaj, še en krat dotaknila. Ščip, 31.7. bo močan, čudovit in bo veličastno kronal vladarja. Dnevi so primerni za delo, dogovore, premiere, to bo astrološki vrhunec poletja. Povezujte se s prijatelji, bodite prijazni, izkoristite to obdobje za nek duhovni uvid in močnejšo medsebojno povezanost. Venera se je 25.7.obrnila v retrogradno gibanje bo tako potovala do 5.9. V tem obdobju lahko se lahko pobotate, saj se ponovno vračamo do enakih situacij, v katerih so nastali konflikti in te konflikte lahko tudi pozdravimo. Retrogradna Venera je tudi vračanje k sebi, vračanje k resnični ljubezni, kar pomeni, da se nekateri pari globlje povežete. Retrogradna Venera ni dobra za začetek novih ljubezenskih vez, kupovanja oblačil ali sklepanje pogodb. Tudi poroka v tem obdobju se odsvetuje, v tem obdobju smo bolj čustveni, sentimentalni, zato je pozitivna energija in nasmeh prava popotnica. Obdobje je koristno in primerno za vsa pozitivna sodelovanja, vzpodbude, dnevi prinašajo pozitivne energije in odprta vrata za vse humane, ekološke, trajnostne in vse stransko pozitivne poteze, to velja do levjega Ščipa in po Ščipu ni več te energije. Temperature še vedno vzpenjale v nebo, kjer bodo bolj ali manj še vztrajale do mlaja, na kar pričakujemo zmerno umirjanje hude vročine in suše, ki ponekod že kaže svoje zobe. Astrološka napoved za poletje je bila jasno vidna in žal se je tudi uresničila, poleg vročine in suše, se moramo začeti počasi pripravljati na jesenjske poplave, prevsem na območjih, kjer so že vsako letna stalnica. Pregretost morij namreč pospešuje izhlapevanje in so padavine temu primerno obilnejše, ko pridejo. V prihodnjem tednu pričakujemo lokalna poletna neurja, ki bodo prav tako izrazito močna. Astrološko znamenje leva je ogen ognja, rumeni in najbolj vroči plamen, kvaliteta tega obdobja je materialno obilje, radodarnost, ter postopno prehajanje k bolj zemeljskmu in konkretnemu življenju. Lev je veličasten, ljubeč in naj ne bi bil podvržen čustvenim izbruhom, saj je nad njimi, čeprav v praksi vemo, da so levi kajpak podvrženi koleričnemu temperamentu, vendar jim bolj, kot vsem drugim znamenjem stres tudi škoduje. Zato vsem levom priporočam, ležerno in sproščeno preživljanje vročih dni. Vsem ostalim znamenjem pa prišepnem, da je leva ali levinjo nujno hvaliti, saj so preveč občutljivi na vsakršno kritiko.

Za levji Ščip smo v Planetu47 začeli trajnostni projekt, Na krilih vetra. Prosim delite...ter tudi sami začnite trajnostne ekološke projete...

Sobota, 25.7.

Luna je v škorpijonu, čustveno bomo občutljivi, Mars kvadrat Uran lahko povzroča lokalna neurja s točo, hitre in nenadne spremembe, bodite izjemno pazljivi v prometu. Venera se danes obrača v retrogradno gibanje, bodite nežni do sebe in drugih, vzemite si čas za počitek.

Nedelja, 26.7.

Danes je prvi dan retrogradne Venere, spekti bodo povzročali čustveni nemir in nagnjenost h konfliktom, poskrbite za sproščanje, senco, vodo in kopanje. Luna bo popoldan vstopila v strelca.

Ponedeljek, 27.7.

Luna bo v strelcu, v kvadratu z Neptunom. Možno, da bo morje močneje vzvalovano po nevihti, sicer bo dan nekoliko hladnejši in tudi bolj optimističen. Ne pustite se zavesti Neptunu. Torek, 28.7. Stvari bodo kar nekako uspevale, dobro se bodo povezovale med sabo, prvi dan bomo imeli priložnost občutiti delovanje retrogradne Venere, sicer pa bo energijsko dober in uspešen dan.

Sreda, 29.7.

Luna v kozorogu bo v sekstilu z Neptunom in v konjunkciji z Plutonom. Sreda bo pomemben dan, ponazarja realizacijo in kaotično situacijo, ki se bo pozitivno razvila.

Četrtek, 30.7.

Luna bo v kozorogu, izogibajte se konfliktom, pogovorite se stvari do konca, poskušajte najti harmonijo, energije bodo izjemno močne, v prometu bodite pazljivi, popoldan in ponoči možne lokalne nevihte.

Petek, 31.7. Ščip

Današnji dan bi moral biti praznik kraljevega Ščipa, morali bi praznovati Sonce, poskusite si naložiti čim manj odgovornih in pomembnih zadev, saj energije niso primerne za delo, če pa se odločite, da delavno preživite dan, boste na rezultat zelo ponosni.


  • julij 25 2015 @ 10:44 CEST
  • Ogledov
    2,784

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si