l

Zvezdne Novice, rakov zadnji krajec

Teden pred nami, je v znamenju realizacije. Bližje, ko bomo mlaju, bolj bomo počitniško razpoloženi. Toda naj vas spomnim, da v juliju vladajo nebu še vedno zelo produktivne energije in je potrebno te energije dobro izkoristiti, za vse nujne zadeve, ki jih morate dokončati. Saj se spomnite, tisto pravljico, o murnu in mravljah? S padajočo Luno se bodo še naprej lepo povezovale energije med ljudmi, projekti in idejami, če ste odvisni od svojega dela, so zagotovo prav zdaj primerni dnevi za delovanje, sploh proti koncu tedna, ko bodo aspekti sekstilov priklicali ugodna naklučja, za pozitiven namen. Priporočam vam, da skrbite za higijeno notranjega miru, in da poskušate vsak dan storiti nekaj dobrega, za vaše najdražje. Družbeno gledano, bo tudi v tem tednu razburljivo dogajanje, vendarle, če želimo kaj dobrega storiti za svet, še vedno velja, da delujmo lokalno in razmišlajmo globalno. Obdobje vročega poletja se je šele dobro začelo in bo še dolgo trajalo. V tem tednu bo Luna potovala skozi vodnarja, ribi, ovna in bika, v sredo imamo zadnji Lunin krajec in bomo bolj vremensko občutljivi. Ko Luna upada, se življenje umirja, stvari, ki smo jih začeli pred Ščipom pa imajo zdaj moč udejanjanja, predvsem proti koncu tedna, ko bo Luna potovala skozi znamenje bika. Naslednji teden, okoli mlaja pa se zdi astrološko najtežji teden, skratka opogumljam vas, da dokončujete pomembne stvari še v tem tednu.

Sreda, 8.7. Zadnji krajec

Danes je zadnji Lunin krajec, aktivna realizacija, zelo dinamičen dan, z Luno v ovnu, reševali bomo določene izzive, pa če to hočemo ali ne, v vsakem primeru se bomo soočali vsak na svojem področju s stvarmi, ki jih ne počnemo ravno najraje. Luna v ovnu bo v kvadratu z Plutonom, Merkur bo vstopil v znamenje raka, tudi vreme bo spremenljivo.

Četrtek, 9.7.

Luna v dinamičnem ovnu bo pomagala pri pravilnih odločitvah, navsezadnje se bomo nekako znašli in uspeli teden potegniti skupaj, čeprav se bo vsakdo moral potruditi na svojem področju.

Petek, 10.7.

Luna bo v biku, v sekstilu z Neptunom in Marsom, prinaša srečna naklučja, pozorni moramo biti, da jih uspemo videti in zagrabiti. Luna v biku bo pomagala udejanjati začete projekte.


  • julij 08 2015 @ 08:49 CEST
  • Ogledov
    1,491

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si