l

Zvezdne novice, 11.4.- 17.4.

Pred nami je prvi teden pomladnega vremena in temperatur. Nedvomno, smo zakorakali v obdobje visokega Sonca, čas je, da se čim več gibljemo na svežem zraku in delujemo v skladu z naravo, se prehranjujemo s svežimi zelenimi rastlinami in sokovi, ki imajo veliko mineralov, da pomagamo organizmu, pri pomladnem prebujenju.
Merkur je še vedno v direktnem gibanju, za nami je obdobje mrkov, vse do mlaja imamo čas za udejanjanje idej, dogovorov in projektov. Vse se bo postopoma uresničevalo, sploh če smo sledili sebi, višjim ciljem in mislili na dobrobit tudi drugih. Postopoma se približujemo obdobju, ko bomo ekološki, trajnostni in humanitarni projekti imeli veliko podporo, astroloških projektov, kakor tudi družbeno. Slovenija ima velike potenciale, razvojne možnosti, potruditi se moramo vsak na svojem področju, da premaknemo stvari na boljše.
Teden bo precej intenziven, veliko dela bo in veliko komunikacije, ob enem nam bo zaradi padajoče Lune primanjkovalo energije, čutili bomo pomladno utrujenost, vendar sedaj ni čas za počitek. Mlaj bo 18. 4. in počasi prinaša nove energije, nova poznanstva, zanimive ideje in zelo veliko dela.
Manjkalo ne bo napetih intenzivnih, morda konfliktnih trenutkov, vendar priporočam, da energijo usmerite v konstruktiven pogovor in sodelujete, kljub različnim stališčem, saj je prihodnost ključna ravno v sodelovanju. Prav to so poudarili tudi pomladni mrki, grozljiva uspešnost, terorističnih organizacij, izhaja prav iz njihovega uspešnega sodelovanja. Vsi se moramo zavedati, da s skupnimi močmi ustvarjamo pozitivno prihodnost in ne samo čakati, da nas povežejo katastrofe ali vojne. Največja past nove dobe je, da se negativne sile znajo dobro povezovati, pozitivne pa ne. Na to so nas opozorili spomladanski mrki in nas učijo, da se naučimo povezovati v pozitivne projekte.
V soboto bo vstopila Venera v znamenje dvojčkov, lahko pričakujemo uspešno cvetenje sadnega drevja, dobro obdobje bo za čebele, v prvi polovici leta in na splošno, za biološko kmetijstvo, da ne govorimo o ljubezni, ko bo na polno zaživela.


Sobota, 11.4.
Luna v kozorogu se bo srečala v konjunkciji z Plutonom in v kvadratu z Uranom. Venera bo vstopila v znamenje dvojčkov. Zaradi kozorogove Lune bo ozračje še hladno, lahko pričakujemo začetek aprilskega vremena, ki bo poskrbel za plodno prst.
Nedelja, 12.4. Zadnji krajec
Danes imamo dinamično energijo zadnjega krajca. Luna v resnem kozorogu, v kvadratu s Soncem v ovnu. V zraku bodo nekoliko težje energije, vznemirjeni bomo in zaskrbljeni, morda brez pravega razloga. Primeren dan za sprehod, meditacijo, počitek, delo na zemlji ali ukvarjanje s tistim, kar imamo najraje. Zvečer bo Luna vstopila v vodnarja in se srečala z Venero, čaka nas romantičen in družabni večer.
Ponedeljek, 13.4.
Luna v vodnarju bo sicer komunikativna, vendar bo dan zelo intenziven, z veliko komunikacije, predvsem za ognjena znamenja velja, da se ne prenaglite v svojih odločitvah, o vsem je dobro premisliti in ravnati v skladu za skupno dobro. Na vojnih žariščih bo napeto.
Torek, 14.4.
Luna v vodnarju nam bo pomagala pri naprednih idejah, danes bodo prave ideje kar bruhale, od vse povsod. Prave ideje, pravi ljudje se bodo povezovali med seboj, dober in uspešen dan bo z veliko komunikacije, Luna bo v sekstilu z Merkurjem.
Sreda, 15.4.
Luna je vstopila v znamenje rib, Venera bo v opoziciji z Saturnom, kar ni dober aspekt za ljubezen, saj bomo preobčutljivi in nezaupljivi. Poleg aprilskega vremena, vas bodo presenečale tudi nenavadne ideje in nenavadni dogodki, včasih morate storiti korak naprej, ne da bi natančno vedeli, kakšen bo rezultat.
Četrtek, 16.4.
Luna bo ves dan v praznem teku, na poti skozi znamenje ribi. Zvečer bo vstopila v ognjenega ovna. Preko dneva ne pričakujte pomembnejših dogodkov, ni potrebno zaganjati stvari, vendar zvečer se bo energija sprostila in vse se bo začelo postavljati na svoje mesto.
Petek, 17.4.
Luna v ovnu bo v sekstilu z Venero in v trigonu z Jupitrom. Danes je uspešen dan, dobro ga je izkoristiti, vedeti pa moramo, da smo dan pred mlajem, zato ni dobro, da začenjamo nove projekte, lahko pa se organizirajo tekoče dejavnosti, dobro vzdušje bo in kakovostna komunikacija.


  • april 13 2015 @ 08:29 CEST
  • Ogledov
    2,393

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si