l

Zvezdne novice, 4.4.-10.4. Ščip v obliki popolnega Luninega mrka

Pred nami je Velikonočni Ščip, v obliki mrka. Pri nas Luninega mrka sicer ne bomo videli, saj smo izven območja vidnosti. Lunin mrk se bo dogajal na južni pol obli, kar pa še ne pomeni, da njegovega vpliva ne bomo čutili. Ravno nasprotno, mrk bo neposredno povezan z Južnim sečiščem in v nas odpira tisto, kar moramo spremeniti ali pozdraviti, na boljše. Južno sečišče povezujemo s karmo, kar pomeni, da nam bo na pot prihajalo vse tisto, kar moramo storiti, ne glede na naše želje. Po drugi strani pa je karma tudi orodje, s katerim smo se rodili, da lahko opravimo svoje dolžnosti, povezane s širšo družbo. Mrk bo ponovno opozarjal na pomembnost povezovanja, ki presega interese ali različne pripadnosti, ampak je tu zaradi skupnega dobrega. Dan pred in po Ščipu bodite zelo previdni v prometu in v komunikaciji. Ob teh konstelacijah nas bodo planeti opozarjali, da naj vendarle živimo trajnostno, negujemo svoje okolje in s tem cel planet, na način, ki bo omogočal dostojno življenje tudi našim otrokom, vnukom, pra- vnukom.. .
V tem času je pomembno, da poskusimo svoje življenje videti v pozitivni luči in odkrivamo, kaj lahko naredimo dobrega. Ščip bo prinesel tudi ohladitev, saj bodo močni aspekti, s hladnimi planeti, ki poleg vsega tudi širijo obzorja in nas poskušajo navdihniti z dobrimi idejami. Vendar pri vsem tem je pomembno, da znamo biti dobri in zaupanja vredni prijatelji.
Z Luninim mrkom se bo končalo pomladno „mrkovsko“ obdobje in s tem smo na vse zadnje vstopili v april, ki bo energijsko veliko bolj sproščen, od marca, le na družbeni ravni bo še vseeno precej razburkano. Ščip, z Luno v tehtnici in Soncem v ovnu, prinaša nov zalet, začetek in svežo energijo, tudi začetek novega astrološkega letnega ciklusa. Ta čas je prva iskra ali vžig in označuje znamenje ovna, ki mu vlada planet Mars, tradicionalno povezan z kmetijstvom. Ovni so raziskovalci, pionirji, odkrivajo nove poti, nove smeri, so začetniki velikih projektov, konkretni, sposobni so vnesti duha v materijo. Ker potrebujejo zelo veliko energije, za navdušenje in preboj, so energijsko občutljivi in običajno ne morejo teči na dolge proge. Njihova najboljša vloga je povezovalna in v tem pogledu so rojeni vodje. V tem tednu nas čakata dva pomembna planeta, Sonce in Merkur bosta v konjunkciji z Uranom, v ovnu, kar prinaša pomembne ideje in pogovore. Ta teden lahko še veliko postorite.


Sobota, 4.4. Ščip

Danes je pomemben Ščip, v obliki mrka, ki bo ob 14. uri in 6 minut. Aspekti povedo, da so pomembne dejavnosti za ta dan, poglabljanje vase, druženje in komunikacija, saj lahko odkrijemo veliko novega in lahko tudi pozdravimo določene odnose. Po Ščipu bo Luna v opoziciji z Uranom, vreme se bo poslabšalo, deževno bo.
Nedelja, 5.4.
Luna potuje skozi tehtnico, Sonce bo v kvadratu z Plutonom. To je težek, celodnevni aspekt, ohladilo se bo, priporočam počitek in odsvetujem pomembne pogovore. Na cesti še vedno velja previdnost.
Ponedeljek, 6.4.
Danes bo Luna ves dan potovala skozi škorpijona, Sonce se bo srečalo z Uranom in Merkur bo v trigonu z Jupitrom. Čas novih idej in odločitev, za nove projekte ali pomemben korak v življenju, astrološko zelo zanimiv dan. Danes je pomemben dan za pogovore in stike.
Torek, 7.4.
Luna v škorpijonu bo ves dan potovala v opoziciji na Venero. Občutljivi bomo, hitro nas lahko kaj prizadene ali mi lahko koga prizadenemo. Dan je zelo dober za delo z rastlinami.
Sreda, 8.4.
Luna bo vstopila v optimistično znamenje strelca, dopoldan bomo sicer še čutili Merkurja v kvadratu z Plutonom, ki je zelo dinamičen aspekt, nemirni bomo in ne bomo se mogli iznebiti občutka, da smo v nekaj prisiljeni. Popoldan se bo energija sprostila, Merkur se bo srečal v konjunkciji z Uranom, s pogovorom lahko pridemo do izjemnih zaključkov. Danes je potrebna spet previdnost na cesti.
Četrtek, 9.4.
Luna v strelcu bo v lepih aspektih. Vse stvari bodo potekale presenetljivo dobro, nekomu bomo pomagali ali bo k našim dejavnostim nekdo priskočil na pomoč.
Petek, 10.4.
Danes se obeta začetek nekega dolgoročnega sodelovanja, dajte vse od sebe, saj so v zraku naklonjene energije.


  • april 03 2015 @ 10:31 CEST
  • Ogledov
    3,039

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si