l

Zvezdne novice,16.3.-20.3.Sončev mrk

Pred nami je zadnji teden zime, v petek, 20.3. bo pomladno enakonočje, Sonce vstopi v znamenje ovna in začne se nov astrološki letni ciklus. Natanko, ob pomladnem enakonočju nas bo doletel še popolni Sončev mrk, iz stare serije Saros 120. Območje popolnosti bo vidno v severnem Atlantiku, ter Skandinaviji, trajal bo nekaj čez dve minuti, kar pomeni, da bo njegov vpliv trajal okoli dva meseca. Tokratni Sončev mrk, je pozitivno naravnan, borec za večjo osebno svobodo, človekove pravice in spoštovanje, kar se že sedaj čuti, tudi pri nas. Vzvaloval bo družbeno klimo, v vseh državah, kjer so konzervativne sile na pozicijah moči, nastajala bodo večja trenja, zahteve po bolj odprti družbi, enakopravnosti, spoštovanju razlik in človekovih pravic.
Mrk še vedno lahko izzove potrese, če so v zemlji nabrane napetosti, predvsem na severni pol obli. Čeprav je načeloma njegov vpliv slab za totalitarne režime in dober za humane vrednote, lahko povzroča stopnjevanje političnih ali vojnih napetosti na kriznih žariščih in ob enem pospremi nove energije pomladi, podpira možnosti, za izboljšanje temeljnih družbenih aktov, omogoča izboljšanje kakovosti medsebojnih odnosov in sodelovanja. V splošnem podpira vsa dejanja, namenjena enakopravnejšemu sobivanju in izboljšanju kakovosti medsebojnih odnosov.
V času Sončevega mrka, priporočam, da se posvečate bolj sebi in svojim bližnjim, družbenim aktivnostim, ter pustite nekoliko ob strani poslovanje, saj to obdobje, ni najbolj primerno, za pomembnejše poslovne odločitve. Mrk bo prinesel začetek novih družbenih gibanj in odprl nov list v dobi vodnarjeve ere. V Sloveniji bo mrk prinesel veliko javnega čustvenega čiščenja, spopad zaostalih in naprednih družbenih sil, obdobje, v katerem je pomembno, da se vzpostavijo v družbi temelji, za začetek novih razvojnih poti. Ker je Slovenija med bolj nazadnjaškimi državami Evrope, bo ta mrk kar močno občuten. Naj povem še, da bo naslednji viden popolni mrk, na področju Evrope šele leta 2026. Astrološko opozorilo je, da se morajo ljudje, ki podpirajo humano in napredno družbo, 21. stoletja, zbuditi in zagovarjati človekove pravice, saj je sedaj pravi čas, da se slovenska družba premakne naprej.

Na osebni ravni, bo mrk prinašal informacije o nadaljnjih korakih, v osebnem razvoju, karieri, zato tudi priporočam, da se odprete, posvetite sebi, meditaciji in znate pravilno razpoznati, katere so vaše prave smernice. Na osebni ravni, bo mrk prinašal informacije o nadaljnjih korakih, v osebnem razvoju, karieri, zato tudi priporočam, da se odprete, posvetite sebi, meditaciji in znate pravilno razpoznati, katere so vaše prave smernice.
Z zaključevanjem letnega astrološkega cikla, v zadnjem tednu rib, bomo čutili pomladansko utrujenost, v zraku bodo konfliktne energije, zato priporočam, da se potrudite za nenasilno komunikacijo, od srede dalje, se bo že močneje čutilo vpliv mrka, zato v poslovnem smislu ne pričakujte večjih uspehov, vreme bo nadaljevalo pomladni, oziroma trend sušca, še vedno bo sušno in toplo.


Ponedeljek, 16.3.
Dopoldne bo zelo intenzivno, dovrši se Merkur kvadrat Saturn, priporočam B vitamin, da boste lažje presnavljali stres. Po 11. uri,m ko Luna vstopi v vodnarja, se bodo energije izboljšale.
Torek, 17.3.
Luna v vodnarju je danes na strani naprednih, v sekstilu z Uranom bo nosila nove ideje, sporočilo modrosti, ljubezni in spoštovanja. Humane vrednote bodo podprte.
Sreda, 18.3.
Merkur konjunkcija Neptun, širjenje obzorja, nove informacije, pripravljate se lahko na vizije novih projektov, izjemna razvojna podpora, vse,mu napredku. Luna bo vstopila v znamenje rib, prevladujoča energija bo nežnost in sočutje.
Četrtek, 19.3.
Dan pred mlajem, oziroma Sončevim mrkom, bo delavno bolj slab dan. Pomembno je, da storite nekaj za kakovost odnosov, dobro počutje v kolektivu ali doma, spoštovanje vsakogar.
Petek, 30.3. Mlaj v obliki Sončevega mrka, ob 10.36
Pri nas bomo lahko opazovali delen mrk, če si želite občutiti popoln mrk, morate odpotovati na daljni sever.


  • marec 17 2015 @ 07:58 CET
  • Ogledov
    3,184

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si