l

Zvezdne novice, mlaj v februarju, 14.2.-20.2.

Teden, pred nami je eden bolj pomembnih, v letošnji zimi in začenja se obdobje, ko bo energija veliko bolj gladko tekla. Stvari bodo kljub intenzivnemu globalnemu dogajanju, skoraj povsem normalne, občutek bo optimističen, predlagam, da se lotite vsega, kar si želite zaključiti, prav tako je primerno obdobje za nove projekte in nove usmeritve, nove stvari. Merkur je direkten, Sonce bo vstopilo v ribi, Mars in Venera pa v ovna. Ribe so celota, zato so tudi ljudje, rojeni v znamenju rib, nekaj povsem svojstvenega, so nepredvidljivi, toda hkrati nežni in sočutni. So veliki individualisti in jih nikoli ne moremo v popolnosti razumeti, saj njihovih globin ne moremo videti ali doseči. So kot vseobsegajoč ocean, v katerem bučijo nevihte in se ob enem zrcali nebo v popolno mirni gladini. Z mlajem v ribah, je kakor bi dejansko v tem mesecu zaključevali leto in se v prihajajočem ovnu polagoma prebudili, ter začeli živeti drugače. Obdobje dobrih energij bo trajalo vse do prve tretjine marca, ko se začne energija spet gostiti, pred obdobjem pomladanskih mrkov. Ampak do tedaj, imamo še dovolj časa in pomembno je, da ga znamo izkoristiti. Ribe so znamenje, v katerem se zlijejo vsa ostala znamenja zodiaka, v eno energijo, je nekakšna celota ali izpolnitev, vsega, kar ste, kar ustvarjate in kar nameravate razvijati v prihodnosti. Zagotovo ste občutili Merkurjev obrat, v direktno gibanje, ki se je zgodil pred nekaj dnevi, v četrtek, 12.2. Svetujem vam, da ne izgubljate časa po nepotrebnem, ampak se organizirano lotite dela. Ker pa življenje ni le delo ampak je predvsem posvečanje sebi, v svoje načrte vključite tudi stvari, ki jih počnete za izboljšanje kakovosti vašega življenja in razvoja. V tem tednu naj ne bi bilo vremenskih ne prilik, čeprav se bo zima še vedno sprehajala nad našimi kraji, kar je vendarle naravni ciklus, zelo dragocen za rastlinstvo in živalstvo. Kadar so v zraku dobre energije, se lahko spoprimemo tudi s težjimi izzivi, korakoma jih lahko izpeljemo do realizacije. Z vstopom Venere in Marsa v znamenje ovna, bomo konec tedna, začutili duh pomladi imeli bomo tudi več energije in optimizma. Ne pozabite, obdobje je primerno za povezovanje, sodelovanje in druženje.Sobota, 14.2.
Na dan Valentinovega, se Luna iz strelca premakne v kozoroga in dela kvadrat z Venero in Marsom. To so dinamični aspekti, v izogibanje konfliktu, na Valentinovo, predlagam, da plešete, pojete, plešete ali se s svojim partnerjem kako drugače gibljete, da silno dinamično energijo pretvorite v ustvarjalni potencial!
Nedelja, 15.2.
Nedelja je astrološko snežen in vetroven dan, primorska bo imela spet svež veter, dinamične energije bodo, sveže in zimske. Pustni čas, če iščete odgovore, vam jih na ta dan nebo lahko pokaže.
Ponedeljek, 16.2.
Luna v kozorogu dovrši sekstil z Venero in Marsom, kar prinese dobre novice, večina stvari, ki so doslej stale, se bodo začele udejanjati, energijo, ki bo vladala danes, bi si jo želeli skozi celo leto. Res, da je Luna v padajoči fazi, vendarle to pomaga, pri udejanjanju. Priporočam, da se dobro organizirate.
Torek, 17.2.
Z vstopom Lune v vodnarja, ki bo v konjunkciji z Merkurjem, v sekstilu z Saturnom in Uranom, je eden naj pomembnejših dni v tednu, kljub padajoči Luni, primeren, za poslovanje. Predvsem pa bo pomagal, pri srečnih naključjih, zagotovo boste ob pravem času, na pravem mestu in z večine, se bodo stvari združevale in povezovale. Pozitivna energija bo v zraku.
Sreda, 18.2.
Luna v vodnarju je ves dan v praznem teku. Danes bo bolj miren dan, dan pred mlajem z lahkoto se boste posvetili pomembnim zadevam. Dan je primeren za to, da se potegne črto, zaključuje, ker jutri bo mlaj in začetek nove rasti.
Četrtek, 19.2 .Mlaj, Sonce vstopi v ribi
Mlaj je ponoči, na zadnjih stopinjah vodnarja. Ponoči tudi Sonce in Luna vstopita v znamenje rib, v zadnje znamenje zodiaka. Simbolno si ga predstavljamo s krogom, ki simbolno poveže vse energije. Počutili se bomo edinstveno in enovito, saj se v obdobju rib lahko poistovetimo, z vsemi ostalimi energijami zodiaka. Primeren čas za povezovanje in skupno delo in razvoj.
Petek, 20.2.
Luna v ribah bo v praznem teku, Mars in Venera bosta vstopila v znamenje ovna. Začutili bomo duh prihajajoče pomladi, ki bo nastopila z vstopom Sonca v ovna. Danes je tako imenovan dan prvih lastovk, prinaša napoved novega obdobja, v karieri ali osebnem življenju....
Lep teden vam želim.


  • februar 17 2015 @ 11:07 CET
  • Ogledov
    2,882

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si