l

Zvezdne novice, 31.1.-6.2. Ščip

V sredo, 4.2. bo Ščip, Sonce v vodnarju in Luna v levu. Okoli tega Ščipa se bodo zelo skoncentrirale vse energije, dela vseh dejavnosti in komunikacij. Prihajamo v sredino obdobja retrogradnega Merkurja in če smo dovolj potrpežljivi vztrajni, nam bo polagoma uspelo urediti vse stvari za nazaj, ki jih je Merkurjeva retrogradnost, prinesla na dan. V tem obdobju je vsekakor na preizkušnji naša sposobnost vztrajanja in potrpežljivosti in pri tem ne mislim, da bi se morali izogibat čustvenim izbruhom, vendar jih moramo pretvoriti v pozitivno, oziroma v ustvarjalno energijo, saj je obdobje retrogradnega Merkurja, vedno priložnost, da se notranje spreminjamo, zdravimo odnose in zaključujemo nedokončane projekte. Od Ščipa, 4.2., do mlaja, 19.2., naj bi bilo v našem podnebnem prostoru, najbolj hladno obdobje letošnje zime, energija bo sicer omogočala dobro koncentracijo. V družbenem življenju, na političnem prizorišču, bo zelo napeto, globalno gledano bo februar nekako najtežji mesec. Zanimivo obdobje prihaja po Ščipu in sicer bodo v ospredju energije materializacije, zastavljeni cilji bodo bolj dosegljivi, po Merkurjevem obratu, 11.2., se začenja novo obdobje, zdravje in notranje počutje se bo izboljšalo. Priporočam, da se zdaj soočate z izzivi, ki vam jih daje življenje in se skušate prebiti skozi, saj je zdaj dragoceno astrološko obdobje, ki pomaga, pri reševanju zelo zapletenih procesov. Vreme bo še naprej zimsko in hladno, kar je za naravo izjemno pomembno. Sonce bo v sekstilu z Uranom, kar pomeni, da so na globalno gledano, vsa računalniška podjetja, informatika, robotika, sodobne tehnologije, imela bliskovit razvoj in vam torej po koncu Merkurjeve retrogradnosti, bodo tudi odprte možnosti za investicije na teh področjih. Žal za Slovenijo, ne bo dobro finančno obdobje. Največja nesrečna pozicija v astrološki karti Slovenije, se bo pokazala prav ta teden, Sonce v vodnarju je v opoziciji, z planeti v karti Slovenija. Aspekti pravijo, da zaradi nepoučenosti, konzervativnih prepričanj ali prepočasne odzivnosti in nepravilnih akcij, zamudimo skoraj vse dobre razvojne priložnosti.

Sobota, 31.1.
Luna v raku, je v trigonu z Venero in Neptunom. Lep družinski in prijateljski dan, primeren čas za komunikacijo, vzpostavljanje pristnih med se bojnih povezav, sproščeno vzdušje in zabava. Umetniški navdih, dan bo lep lahko razrešite kakšno nerešeno zadevo.
Nedelja, 1.2.
Danes imamo celodnevni vpliv kreativne Venere v konjunkciji z Neptunom, dobre energije se bodo nadaljevale, dežela bo lepa v svoji belini, dobro se bomo počutili. Aspekti so primerni za sprostilne dejavnosti, hobije in šport.
Ponedeljek, 2.2.
Luna v raku je v praznem teku, vendar Sonce sekstil z Uranom, prinaša nova odkritja, razvoj v elektroniki, medicini, fiziki. Na osebnem področju nam bo ta aspekt omogočil, da se povežemo s svojimi željami in cilji, ter jih bolj načrtno uresničujemo.
Torek, 3.2.
Luna je vstopila v leva, kjer se sreča v trigonu z Uranom. Ustvarjalen dan bo, veliko energije bo v zraku, zelo primerno za sodelovanje, iskanje skupnih rešitev, danes je eden od tistih dni, ko se lahko maksimalno izkoristi obdobje retrogradnega Merkurja, zato, da se preseže določene slabe navade, ki so družbeno škodljive ali so stvar politike določenega podjetja ali vašega osebnega življenja. Dan pred Ščipom je primeren za pozitivne spremembe! Na predvečer Ščipa so v zraku najmočnejše energije.
Sreda, 4.2. Ščip, ob 0.09. uri
Osrednji zimski Ščip, ozračje bo čisto in mrzlo, energije bodo močne. Na dan Ščipa lahko pričakujemo vetrovno vreme, na osebni ravni pa veliko komunikacije in sodelovanja. Ta Ščip bo odpiral in podpiral področja sodelovanja, zato lahko pričakujemo vse do mlaja podporo v udejanjanju, komunikacije. Veliko komunicirajte med sabo.
Četrtek, 5.2.
Luna v devici, retro Merkur v sekstilu z Saturnom. Planeti bodo omogočali koncentracijo. Danes lahko veliko naredite.
Petek, 6.2.
Luna v devici in Sonce v opoziciji z Jupitrom, bodite pozorni, kajti aspekti vzpodbujajo nestrpnost in nesreče. S svojo prisotnostjo, vedno lahko vplivate na pozitiven razvoj dogodkov in prinesete notranji mir, kamor koli pridete.


  • februar 01 2015 @ 12:21 CET
  • Ogledov
    2,790

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si