l

Zvezdne novice, 3.1.-9.1. Kozorogov Ščip

Včeraj je bila noč močnega januarskega Ščip, 5.1. Teden pred nami zanimiv, v novem letu, bodo vremenski ekstremi bodo žal vse bolj naša realnost, vendar ne zaradi astroloških dejavnikov, ampak zaradi spremenjene klime, ogromni vremenski ekstremi se bodo zgolj še stopnjevali, tako po astroloških dejavnikih, kakor tudi zaradi globalnega segrevanja. Morali se bomo še kako drugače soočiti z naravo, se ji prilagajati, kakor le s poplavnimi vrečami. Na določenih poplavnih ravnicah rek se preprosto ne bo dalo več živeti, na kar opozarjam v svojih astro- napovedih že dve leti. Le to smo s svojim načinom življenja spravili iz ravnovesja. Januarja in februarja bodo izjemno nizke temperature, presenetila nas bo pozna spomladanska zmrzal in padavine, pomladanske poplave, začetek poletja naj bi bil bolj sušen in topel, drugi del bolj moker, vse do jesenskih poplav. Vidni so koraki, ki jih nujno moramo prehoditi tako v svetu, kot v Sloveniji. Na vse zadnje, nima smisla govoriti o medgeneracijskih povezanosti, če bo naša generacija otrokom uničila svet. Na slednje lahko vplivamo, najbolj, kot potrošniki, saj nakup ni zgolj komercialno dejanje, ampak je podpora posameznikom ali družbenim tokovom, za katere sami izbiramo, katere bomo podprli. Tukaj moramo spremeniti logiko in prenehati kupovati najceneje, ampak se odločati za podporo zelenim in delavcem poštenim podjetjem. V svetovnem merilu ne moremo vplivati skoraj na nič, toda, če bolj zavestno oblikujemo svojo potrošniško kulturo in živimo bolj okolju prijazno, dodamo svoj doprinos. Ljudje bi se morali medsebojno povezovati in spoštovati slehernikovo izjemnost. Slovenščino bi morali povzdigniti v jezik vljudnega pogovora in poezije, najti bi morali čas za medsebojne pogovore, notranji mir in tišino. Ščip, 5.1. prinaša spremembe, nove informacije, nove poti in nova obzorja. Dobro je, če ob tem času najdemo notranji mir in se posvetimo družini, ob enem nam bo vesolje prineslo zanimive informacije, nove razvojne smernice. Zaznali jih bomo, če bomo znali prisluhniti. Po Ščipu bo sibirski mraz postopoma začel popuščati, še vedno pa lahko pričakujemo, da bo hladno, vsaj do mlaja, 20.1. Letošnja zima bo močno vplivala na prihodnost, zato pazljivo izbirajte „semena“, ki jih sejete!

Glede na močno Jupitrovo delovanje v letu 2015 je dobro vedeti, kam vlagati energijo, zato veliko svetujem na poslovnem področju. Še bolj pomembno je, da so vaši cilji kristalno jasni do marčevskega popolnega Sončevega mrka.

Ponedeljek, 5.1. Ščip
Planeti polnijo znamenje vodnarja, danes je vstopil v vodnarja Merkur, tam sta že Venera in Mars . Danes boste lahko zaznali trende, ki bodo prežemali energije skoraj do poletja. Ob enem bo v zraku veliko sodobnih in genialnih idej, zato kar veselo na delo. Merkur v sekstilu z Saturnom, omogoča zbrano delo in natančnost.
Torek, 6.1.
Luna bo ob 12. uri vstopila v znamenje leva, do 15. ure bomo lahko še disciplinirano delali, popoldan in zvečer ne priporočam bistvenih aktivnosti, kajti Luna bo v opoziciji na Merkurja in Venero, ki sta v vodnarju. Komunikacija bo v območju nesporazumov.
Sreda, 7.1.
Luna v levu, je v trigonu z Uranom. Dan, primeren zato,m da se nekaj novega naučite ali predstavite svoja nova odkritja ali ideje, uspešen dan, uresničijo se lahko skoraj nepredstavljive želje.
Četrtek, 8.1.
Luna v levu bo dosegla opozicijo z Marsom, bodite skromni, zavedajte se, da le ni vse odvisno samo od nas. Vzdržimo se egoističnih reakcij, če je to le mogoče. Vljudnost naj bo na prvem mestu.
Petek, 9.1.
Luna v devici, bo v opoziciji z Neptunom. Neke stvari bodo nejasne, ne odzovite se čustveno, o svojih odločitvah razmišljate trezno, analitično in logično.  • januar 05 2015 @ 11:15 CET
  • Ogledov
    4,805

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si