l

Zvezdne novice, 27.12.- 2.1. Prvi krajec

Pred nami so intenzivni dnevi rastoče Lune, v prvi polovici januarja se bo aktivirala energija oktobrskega Luninega mrka, ki mu pripisujemo vpliv na poplave in ostala neurja, zato lahko pričakujemo intenzivno vremensko dogajanje, najverjetneje v obliki sneženja ali deževja, ker imamo še močan Saturnov vpliv bodo verjetno temperature nizke.
Saturn je vstopil v znamenje strelca, kjer bo ostal do decembra 2017. Saturnovi obisku v vsako nebesno znamenje, so na vsakih 28-30 let, zadnji prehod skozi strelca je bil v letih 1985, do leta 1988, takrat se je družba znašla v položaju, ko je bilo nujno iznajti nove smeri razvoja. Saturn in strelec sta nekako hecna kombinacija, kajti strelec je Jupitrovo znamenje, znamenje optimizma in širitve, Saturn pa prinaša omejitve. To mešanje nasprotij pa lahko prinese tudi zdravo ravnovesje. Morda lahko na družbeni ravni ravnovesje prinese tudi v politiko, odprto obdobje bo za trajnostni razvoj in zeleno energijo, skratka pametni projekti bodo imeli podporo planetov. dobra stran Saturna v strelcu je tudi, da si bodo dogodki sledili bolj umirjeno in si bomo lažje razporejali čas, kar pomeni, da nam ga ne bi ves čas tako kronično primanjkovalo.
Leto 2015 je Jupitrovo leto velikih priložnosti, zato vas opogumljam, da razvijate naprej svoje ideje, četudi so še tako nenavadne, pomembno je, da so projekti zdravi, ekološki in da prinašajo trajnostni razvoj, priložnosti bodo tudi za slovensko zdravo industrijo in kmetijstvo, tehnologija, zdrava prehrana, zdrava energija, biomasa, zavedati se moramo, da smo dovolj ustvarjalni in imamo čudovito zeleno deželo, iz katere lahko vzniknejo res kvalitetni izdelki, sporočila, razvijamo lahko zdrav, zelen turizem. Vsi, ki želite spremeniti zakone, povezane z zdravilnimi rastlinami in zelišči, je leto 2015 pravo leto za to. To se pokaže tudi na področju homeopatije in na drugih območjih zdravega sodelovanja z naravo. Veliko podporo bo imela tudi vsaka oblika zdravega načina življenja, duhovnega in osebnostnega načina življenja, bio - dinamika, sodelovanje z naravo, zdravi materiali, biološke, ekološke gradnje, turizem.
V letu 2015 je pomembno, da vidimo nove priložnosti in znamo spreminjati svoje življenjska navade. Vibracije nove dobe so odprte in nudijo velike priložnosti, za vsakogar, ki je sposoben preseči stare in preživete modele bivanja, obnašanja, ter delovanja. Zato sem pripravila poseben astrološki vpogled in na podlagi analize podam navodilo, na katerih področjih življenja je nujno aktivneje poprijeti, da je razvoj omogočen in da se odpremo priložnostim, ki jih prinaša prihodnost. Vabim vas, da se naročite na vaš astro vpogled v leto 2015.

Glej cenik.

Sobota, 27.12.
Rastoča Luna v ribah v sekstilu z Venero. Energije se odprejo, lepe energije bodo v zraku, če želite energijo rib doživljati na pravi način, skozi zdravje, umetnost in sočutje, potem ohranjajte trezno glavo. Pozitivno razmišljanje vam vselej pomaga.
Nedelja, 28.12. Prvi Lunin krajec
Luna vstopi v dinamično energijo ovna, ki se zaleti v trigonu v Saturna, kar lahko prinese sneg. Precej nemirni boste, vendarle upoštevajte, da stvari zahtevajo svoj čas, ni vedno hitrost tista, ki prinese rezultate.
Ponedeljek, 29.12.
Luna v ovnu, še vedno velja, da je pravilna komunikacija tista, ki upošteva, želje, možnosti in potrebe sogovornika, kjer se ne upošteva pravil prijazne in nenasilne komunikacije, lahko izbruhnejo konflikti.
Torek, 30.12.
Luna bo ob 12. uri vstopila v znamenje umirjenega bika, kar vam daje občutek varnosti, lahko se notranje umirite, Luna bo v sekstilu z Neptunom, če hočeš slediti svojim idealom, poskusite videti lepoto narave, in ljudi okoli vas, komunicirajte dobro in razveselite, osrečite svoje bližnje sorodnike, prijatelje in tudi neznance. Podarite svoj nasmeh, za lepši jutri.
Sreda, 31.12.
Luna v biku, trigon Sonce in Pluton. V znamenju novoletne zabave, kakršna koli že bo, vam želim srečo, radost, izpolnitev, ter veliko ljubezni, notranje umirjenosti in harmonije z vsemi. Želim, da vaše čudovite ideje uspejo in da se povežejo in ustvarijo boljšo prihodnost, na naši čudoviti zemljici.
Četrtek, 1.1.
Danes bo čudovit dan, primeren za počitek, prijetno komunikacijo, proti večeru pomembne ideje in pomembni dogovori, novice, informacije. Bodite zelo pazljivi v prometu, Mars opozicija Jupiter in Luna opozicija Saturn prinašata poledico in možno sneženje.
Petek, 2.1.
Luna v dvojčkih, sekstil z Uranom. Ohladilo se bo, jutri prihaja Sonce v kvadrat z Uranom, aspekti prinašajo obdobje intenzivne komunikacije, naprednih idej, globalno bo do geo politične situacije zelo napete, hladna vojna bo imela svoje trenutke.


  • december 27 2014 @ 11:04 CET
  • Ogledov
    5,200

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si