l

20.12.- 26.12. Teden mlaja in zimskega Solsticija

V tem tednu je kot padanja sončeve svetlobe, najnižji, dnevi so najkrajši. Zimski Solsticij bo 22.12., na isti dan, kot mlaj, kar pomeni, da bo začetek zime zaznamovan s harmonijo, astrološko vesolje bo vzpodbujalo notranji mir. Letošnji vstop v zimo je izredno zanimiv, zaznamovan je z mnogimi spremembami, ki se bodo zgodile že v januarju in označujejo tak družbeno, kot tudi osebno raven. Predvsem bi rada poudarila, da se dejansko že v zimskem času, odpirajo nove možnosti, izrazitejših sprememb v karieri, gre za nove poti, nove korake, ki se bodo odražali v osebnem življenju in tudi na sploh v Sloveniji, saj se solsticij ujema z z zemljepisno širino Slovenije, zimski Solsticij, vstop Sonca v kozoroga, se dogodi natančno na točki I.C. V tem času, ko je noč najdaljša, smo obrnjeni navznoter, narava se umirja, zavedamo se pomena svetlobe, toplote, pozitivnih misli. V tem notranjem miru je potrebno pripraviti načrte za prihajajoče leto, solsticij je dan preobrata, začetek novega ciklusa, priprave na nov, rodoviten ciklus. Obdobje zimskega solsticija, doživljamo kot ponotranjenost in velikodušnost do soljudi. V času zime ponavadi skupni interesi prevladajo nad posameznimi dejavnostmi, najbolj pristna povezovanja in sodelovanja se začno ravno ob zimskem solsticiju. Teden bo vsestransko zanimiv, primeren za dogovore, sestanke, povezovanje, druženje. Duhovno in mentalno bomo močni, telesno pa šibkejši, Mlaj in solsticij sta telesno najnižji točki, toda ob enem povezava z duhovnim svetom, informacijam, ki jih nosimo v genih. Pomemben prehod v teh dneh naredi vladar kozoroga, Saturn, ki zapušča znamenje škorpijona in se 23.12. vstopi v znamenje strelca, kje bo ostal do leta 2017. Ponazarja obdobje, ko bodo potovanja zreducirana, na najnujnejše, označuje varčevanje v energiji in odpadkih. V prihodnjih dveh letih bo ekologija in spremembe na področju življenja v smeri večje ekološke osveščenosti in trajnega razvoja, bodo v ospredju. To bo tudi glavna os razvoja, do leta 2017.

Leto 2015 je Jupitrovo leto, Jupiter predstavlja rast in razvoj, študij, inozemske dejavnosti, turizem, marketing, visoke in vplivne položaje. Leto 2015 je torej leto velikih priložnosti in leto sprememb.

Za te priložnosti se je potrebno potruditi, uspeh temelji na tem, da opuščamo svoje določene navade in spremenimo svoj način razmišljanja in delovanja.

Vabim vas, da se naročite, za vpogled v vašo astrološko leto 2015, kje se vam odpirajo priložnosti, na katerih področjih življenja je nujno aktivneje poprijeti, da je razvoj omogočen in da se odpremo priložnostim, ki jih prinaša prihodnost.

Naročila sprejemam na info@astrogaia.net

Želim vam lep solsticij in vesel božič!

Sobota, 20.12.
Luna potuje skozi strelca, na nebu bodo močni aspekti, primerno za druženje in zabavo, Venera je v kvadratu z Uranom, kar ni preveč posrečen aspekt, za ljubezen, zato se potrudite zanjo. V nekaterih delih sveta bodo intenzivni vremenski pojavi, energija krepi proteste in demonstracije, tako v soboto in nedeljo.
Nedelja, 21.12.
Luna v strelcu, trigon Jupiter. Dan pred zimskim solsticijem so pomembni aspekti, kličejo po povezovanju in komunikaciji, zimski Sosticij bo natanko ob polnoči, čas za meditacijo in praznovanje. Pred nami je najdaljša noč, po tem datumu, se bodo dnevi začeli daljšati.
Ponedeljek, 22.12.
Ponoči sta Sonce in Luna vstopila v kozoroga, mlaj in solsticij sta se zgodila sočasno. Dan bo energijsko močan, pomemben, za marsikoga in v marsikateri situaciji, prelomen. Odprto bo za dogovore, usklajevanje načrtov, pozitivna energija bo v zraku, le izogibajte se stresu in bodite pozitivno nastrojeni. Dan lahko izberete, kot vaš začetek boljšega in bolj svetlega življenja.
Torek, 23.12.
Luna je v kozorogu, v praznem teku, Saturn bo vstopil v znamenje strelca, prinesel bo hlad in omejitve. Predpraznično vzdušje, težko bo karkoli narediti, najbolj modro je, da danes ne delamo večjih korakov.
Sreda, 24.12.
Luna je vstopila v vodnarja, družabnost in humanost bosta v ospredju, prijetne energije bodo v zraku, večer in noč bosta čista inspiracija, Luna prihaja v sekstil z Uranom, noč zna prinesti tudi nove ideje.
Četrtek, 25.12.
Praznični dnevi bodo izpolnjeni z lepo energijo, tudi danes, čeprav nas novice iz sveta ne bodo ravno spravljale v dobro voljo. Ohladitve so možne, na vse zgodaj zjutraj so aspekti možni za žled poledica, morda kje kakšna snežinka. V teh dneh je pomembna komunikacija, s prijatelji sodelavci.
Z vsemi, s katerimi ste povezani v nekem skupnem delu ali ustvarjanju in projektih, ker so v ospredju energije povezovanja.
Petek, 26.12.
Luna je vstopila v znamenje rib, dan bo lep in sproščen, noč pa jasna in hladna, zimska mističnost bo prevladala, boljše bomo razpoloženi in počitnice, oziroma prosti dnevi nas bodo napolnili z energijo, ravno v času, ko najbolj potrebujemo.


  • december 21 2014 @ 07:23 CET
  • Ogledov
    4,756

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si