l

13.12.- 20.12. Zadnji krajec

Teden bo v znaku blagih energij strelca, padajoča Luna bo udejanjala trud, ki ste ga vlagali v preteklih mesecih. V nedeljo je zadnji Lunin krajec, Sonce v strelcu in Luna v devici. Zadnji krajec kliče po udejanjanju, nekako se bodo stvari zgostile, prav tako ljudje in dogodki. V nedeljo imamo tudi Sonce v trigonu z Jupitrom, kar je izjemno dober aspekt, za druženje, ustvarjanje sreče in lepega vzdušja. Venera sekstil Neptun bo prinašala sveže ustvarjalne ideje, občutek za pravičnost in povezanost, bo na vsakem koraku. Vikend bo vse stransko zanimiv.
Ker je teden energijsko bolj miren, si lahko vzamemo čas, da premislimo o prihodnosti, o poslovanju, v letu 2015 in načrtih, Merkur bo v sredo vstopil v znamenje kozoroga, kar bo še poudarilo hlad, naposled so končno prisotne bolj zimske temperature, temu primerno bo tudi naše delovanje, ta teden se bomo razvijali s počasnimi koraki, tako narekujejo planeti in padajoča Luna. Merkur v kozorogu nam pomaga pri oblikovanju dobrih načrtov in dogovorov. Jupiter je sicer retrograden, vendar to le nekoliko upočasni vse dogajanje. V zraku bodo, od srede naprej nekoliko bolj napete ali konfliktne energije, vendar ne bodo tako izrazite, da jih ne bomo mogli premagati, z ustvarjanjem sproščenega vzdušja.
Lepe energije, ki nas bodo popeljale skozi veseli december, do zimskega solsticija, 22.12. vstopa Sonca v znamenje kozoroga, bodo prisotne skoraj da ves teden, uživajte življenje skromno in v sreči, naj bodo vsi trenutki izpolnjeni s polnim doživljanjem, modrostjo, prijateljstvom in medsebojno povezanostjo.
V letošnjem strelcu se bo mnogim ljudem zamenjal krog sodelavcev ali prijateljev.

Sobota, 13.12.
Luna potuje skozi znamenje device, devica je ustrežljiva, po svoji naravi, natančna, skrbna do svojega in zdravja drugih. Zgodaj zjutraj bo Luna v opoziciji z Neptunom, aspekt prinaša nekaj dežja. Devica označuje zdravo prehrano, skrb za telo in skrb za zdravje. Sprehodi in programi preventive. Dan bo izpolnjen z lepo energijo.
Nedelja, 14.12. Zadnji Lunin krajec
Zadnji Lunin krajec bo ob 13.51. uri, sledita dva čudovita aspekta, Sonce trigon Jupiter in Venera sekstil Neptun. Še vedno bodo v zraku mirni in lepi aspekti, čas je primeren za to, da si naberete energijo, s sprehodi, rekreativnimi športi, zdravo prehrano in krepitvijo imunskega sistema.
Ponedeljek, 15.12.
Luna bo vstopila v znamenje tehtnice, romantična energija, ko delo ne bo šlo preveč od rok, v zraku bodo konfliktne in ustvarjalne energije, prepustite se ustvarjalnosti. Danes bodo prišle neke novosti do vas, čas je za pozitivne spremembe, navezovanje novih poslovnih stikov. Vendar ne pozabite, da smo pred mlajem, energija upada, čas za nove dogovore bo po zimskemu solsticiju.
Torek, 16.12.
Luna v tehtnici bo v opoziciji z Uranom in v kvadratu z Plutonom. Hladen dan v odnosih, tudi vremensko dinamičen. Te aspekti bodo že zgodaj zjutraj minili, verjetno se bomo le zbudili in vstali z levo nogo, dan bo bolj harmoničen, vsak se lahko potrudi na svojem področju in ustvarja presežke.
Sreda, 17.12.
Merkur bo vstopil v kozoroga, Luna je v praznem teku do 16. ure, potem bo vstopila v škorpijona. Pomembnejše zadeve priporočam, da prestavite na popoldanski čas, dopoldan se potrudite ustvarjati sproščeno vzdušje, saj stres ne koristi nikomur. Luna je v padajoči fazi in ne dela nobenega aspekta,
primeren dan za rutinska dela, zaključevanje in za urejanje dokumentacije.
Četrtek, 18.12.
Luna v škorpijonu je v padajoči fazi, bolj bomo občutljivi bomo, čutilo se bo pomanjkanje energije, pa vendarle, s prijaznostjo lahko odpremo vsaka vrata, ter z zmernim in uvidevnim ravnanjem ohranjamo pretočnost, med odnosi.
Petek, 19.12.
Luna v škorpijonu bo v konjunkciji s Saturnom, depresiven dan, popoldan in proti večeru astrološki pokazatelji kažejo na možnost sneženja, dan bo sicer bolj težaven, manj boste storili, kot ste pričakovali, sicer pa je petek in temu primerno vzdušje.


  • december 14 2014 @ 09:59 CET
  • Ogledov
    4,912

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si