l

25.10.-31.10. Prvi Lunin krajec in direkten Merkur

Pred nami je lep in hladnejši teden, do ponedeljka bo energija močnega Luninega mrka, končno izzvenela. Žal je katastrofalna neurja mrk sprožil še s svojim repom, vendar je zaradi sprememb v klimi takšne pojave tudi pričakovati. Sončev mrk, ki se je dovršil pred dvema dnevoma, je imel drugačno naravo, njegova energija bo še v tem tednu delovala, kot povezovalni element, kar pomeni, da lahko te dni izkoristimo za izboljšanje kakovosti naših medsebojnih odnosov. V tem tednu lahko pričakujemo spremembo energije, oktobrska negotovost bo popustila, in nekako bodo spet stvari začele teči naprej. Po 26.10. se Merkur obrne naprej, v direktno gibanje, v nedeljo bo še vladalo kaotično vzdušje, saj tisti dan, ko se Merkur, planet, ki upravlja z mislimi, pisanjem, komunikacijo, prevoznimi sredstvi, telefoni, računalniki in podobnimi zadevami, obrača, lahko prihaja do težav, na tem področju. Vendar že ponedeljek prihaja spet dobro obdobje za nakupe, prodaje, podpisovanje pogodb, prihajajo novi izzivi in nove vizije. Mars bo vstopil v znamenje svoje višine, v znamenje kozoroga, kjer se dobro počuti, saj ni več toliko bojevit, kakor v škorpijonu, pač pa postane bolj ustvarjalen in pomaga pri k udejanjanju. Prav tako je s premikom Marsa v kozoroga zaznati znižanje temperature, Merkur, se obrača v direktno gibanje blizu severnega sečišča, kar pomeni, da vas bo življenje samo po sebi vodilo do stvari, s katerimi ste najbolj povezani, dejavnostmi ali vaše poti in smisla, vse to boste v tem tednu verjetno čutili in spremembo zaznali v precej boljšemu razpoloženju.
S delnim Sončevim mrkom se zaključuje neko obdobje v našem življenju, ki je lahko bolj ali manj pomembno in začenja se nov ciklus, kot bi vstopili v drugo sobo, na drug nivo. Kakor koli že, pri nekaterih bo ta sprememba bolj izrazita.
Po počitnicah sem spet dosegljiva za individualno svetovanje v Koštaboni, kjer se v naravi lahko mirno podamo v globino vaše astrološke karte.

Sobota, 25.10.
Danes sta Venera in Sonce v konjunkciji, kazimi, na 2. stopinji škorpijona. Dan vam lahko pomaga spet priklicati ljubezen v vaše življenje, da jo globlje čutite, pomaga pri zdravljenju v medsebojnih odnosih, vsekakor je zelo dobro to energijo izkoristiti za izboljšanje kvalitete odnosov, če so še določene teme, ki jih je potrebno obdelati. Zdaj je pravi trenutek, saj se Merkur obrača v direktno gibanje, ozavestite pretekle napake, da lahko vstopite v novo obdobje, ne da bi za sabo vlekli vagone preteklosti.
Nedelja, 26.10.
Danes se Merkur na nebu obrača, v direktno gibanje, ta dan lahko pričakujemo težave v komunikaciji, težko se bomo skoncentrirali, lahko so težave v prometu, transportu, komunikaciji, k sreči je nedelja in je ta učinek še najmanj opazen.
Ponedeljek, 27.10.
Luna v optimističnem strelcu, lep dan dobra volja bo v zraku, Luna je v trigonu z Jupitrom, zagotovo prejmemo dobro novico, gibanje v smeri naprej se skoraj po mesecu dni začenja, spet se poraja dobro počutje, umetniško razpoloženje, Venera je v trigonu z Neptunom.
Torek, 28.10.
Torek je spet čudovit dan, ko nam bodo vse stvari šle na roko, se pravi lahko premaknemo v smislu partnerstva, tudi poslovnega partnerstva in družinskega življenja. Če smo bili še prejšnji teden, vidno obupani, se bo energija danes popolnoma spremenila, Sonce je v trigonu z Neptunom, pojavi se nova vizija. Luna bo vstopila v kozoroga, vladalo bo delavno vzdušje in veliko hladneje bo.
Sreda, 29.10.
Luna v kozorogu in dinamični aspekti. Delavni dan, ko ne bo šlo ravno vse po maslu, veliko dela bomo imeli, hladneje bo, vremenski vplivi bodo dinamični, kar pomeni veter , lahko dež, v višjih lega sneg.
Četrtek, 30.10.
Luna bo v praznem teku, do 15. ure, dinamična energija prejšnjega dneva se bo nadaljevala do popoldneva, proti večeru bo za nami obdobje bolj intenzivnega dela, z bodisi doma ali v službi, preostanek dni tega tedna pa se energije umirijo in za nekatere bo nastopil podaljšan vikend. Popoldan bo Luna vstopila v vodnarja, bolj družabni bomo, polni novih idej in načrtov.
Petek, 31.10. Prvi krajec
Luna je v vodnarju, dan prvega krajca, praznik, v zraku bo pozitivna energija, pred sabo imamo srečne poti, koristne stike, dogovore in velike načrte, seveda. Lep vikend vam želim!


  • oktober 27 2014 @ 02:06 CET
  • Ogledov
    2,374

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si