l

Astro barometer, od 20.-26.9. mlaj in enakonočje

Ta teden nas čaka pomemben dan, ko je Sonce na nebu navidezno natančno, nad ekvatorjem, jesenjsko enakonočje in začetek jeseni bo v torek 23.9., ob 4.30. uri, zjutraj.
Začetek jesenjskega ciklusa, bo po jesenjskem ingresu, na prvi pogled bolj optimistična, kot je bilo poletje. Na začetku tedna bo Neptun nekoliko močneje deloval, v ponedeljek se dovrši kvadrat med Marsom in Neptunom, kar pomeni, da bo več virusnih obolenj, proti temu se lahko branimo z krepitvijo imunskega sistema. Telo pri takih aspektih potrebuje več zelenjave, sadja in vitaminov, saj Neptun srka iz telesa pomembne minerale, na račun povečanja uživanja zelenjave in sadja pa lahko zmanjšamo količino ogljikovih hidratov. Sicer bo jesen prinašala veliko raznih priložnosti, v smislu kariere, dela ali zaposlovanja, nekako bo bolj odprto in naklonjeno obdobje, razen v oktobru, ko nas bo retrogradni Merkur podprl delovanje Luninega in Sončevega mrka. Dnevi okoli enakonočja so pomembni, takrat je dolžina dneva enaka dolžini noči, energije v nas vzpodbujajo notranje ravnovesje, v teh dneh je primeren čas za to, da pregledate, koliko časa namenite drugim, da izpolnjujete pričakovanja drugih in koliko, da sledite sebi, oziroma svojemu življenjskemu poslanstvu. Med tema dvema področjema življenja, je potrebno ustvariti ravnovesje. Jesenjski ingres pokaže po astroloških pokazateljih, da bo še vedno moker, vendar ne več toliko, kot poletje. Še vedno so možne poplave tudi v jesenjskem obdobju, čeprav po astroloških pokazateljih ne več toliko izrazite, kot so bile minule.
Mlaj bo na 24.9., na 1. stopinji tehtnice, kar pove, da bo izjemno komunikativen teden, v iskanju notranjega ravnovesja, predvsem boste razvijali nove ideje in možnosti so za nova poznanstva.
Tehtnica je znamenje, ki pričara lepoto, prijaznost in notranje ravnovesje. Znamenju vlada planet Venera, simbolično pa tehtnico ponazarjata skledici tehtnice, ki predstavljata ravnovesje, enakost in pravico, ki so kvalitete, ki vodijo ljudi, rojene v tem letnem času.V obdobju tehtnice, se lažje prilagajamo, kakor odločamo, bolj sledimo, kot delujemo.
Sobota, 20.9.
Luna v levu, bo v trigonu z Uranom in v kvadratu z Saturnom. Vikend bo deževen, do 12. ure bodo še lepe, oziroma delavno uspešne energije, sobotno popoldne bo minevalo v lenobnem vzdušju. Stvari se bodo le počasi premikale.
Nedelja, 21.9.
Luna je v praznem teku, do 18. ure, potem vstopi v devico. Imamo pa celo dnevni vpliv Venera sekstil Saturn, ohladitev še ne bo, stvari se bodo premikale počasi, nedelja je primerna za počitek, oziroma prijetno druženje.
Ponedeljek, 22.9.
Luna v devici in Mars kvadrat Neptun. Danes bomo brez prave energije, Luna je v padajoči fazi, na udaru so virusi, ter občutek nemoči, zato priporočam, da ne delate novih akcij, raje se posvetite zdravi prehrani in z novostmi počakajte na novo Lunino rast, po 24.9.
Torek, 23.9. Sonce vstopi v tehtnico
Sonce je danes vstopilo v znamenje tehtnice, Luna v devici je v konjunkciji z Venero. Odpira se čudovit dan, ki prinaša darila. Skoraj vse, česar se boste lotili, vam bo tudi uspelo. Aspekt vzpodbuja komunikacijo in umetnost. Dan pred mlajem bomo bolj utrujeni, čeprav bo v zraku več delavne energije.

Sreda, 24.9. Mlaj, ob 8.14. uri
Luna je danes vstopila v tehtnico, kjer se sreča z Soncem, v konjunkciji. Mlaj je odličen dan za nove začetke in nov zagon, astrološko bo prinašal tudi dobre novice, ter podpiran nova, zanimiva področja delovanja.
Četrtek, 25.9.
Luna v tehtnici je v sekstilu na Jupitra in v opoziciji z Uranom. Dopoldne bo optimistično, po enajsti uri vam bo nekaj sicer prekrižalo načrte, vendar se bodo stvari lepo uredile. Čas je primeren za sklepanje novih poznanstev, za začetek novih projektov, tudi več energije bomo imeli.
Petek, 26.9.
Luna v družabni tehtnici se sreča z komunikativnim Merkurjem, čas je za nova poznanstva, sprostite se in dovolite si biti to, kar ste.


  • september 23 2014 @ 08:59 CEST
  • Ogledov
    13,866

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si