l

30.8.-5.9. Prvi Lunin krajec

Pred nami je teden prvega Luninega krajca, astrološko se bodo energije malo umirile, pravi čas bo za sprehode v naravo in kopanje. Pri tem naj opozorim, da so dnevi, ko bo Saturn močnejše učinkoval, energijo lahko izkoristimo za organizacijo, urejanje in pospravljanje. Vzemite si čas za zabavo in druženje, kajti medsebojno sodelovanje se rojeva prav iz neformalnega druženja, namesto, da gledate televizijo, se raje pogovarjajte, druženje naj bo vodilna energija tega tedna. Sonce je zajadralo že globoko v znamenje device, konec tedna bo prestopila v devico tudi Venera, Merkur bo vstopil v znamenje tehtnice, kar predstavlja medsebojno sodelovanje, so-pomoč in pogovore o konkretnih zadevah. V sredo bo aspekt Sonca v devici, v trigonu z Plutonom, v kozorogu, kar prinaša možnost novega zagona, na področju dela, saj se dotika konkretnih zadev. Na pravi razvoj bo potrebno še počakati, večje spremembe se obetajo po jesenjskih mrkih, vendar zagon dela, projektov in projektnih idej, bo doživel v tem tednu, pravo renesanso, zaradi pomembnega aspekta trigona v zemeljskem znamenju. Pametno je to energijo izkoristiti, da se znate pravilno organizirati, ter uporabite potenciale za pozitiven namen. Zemeljska znamenja bodo imela visok energijski potencial in tudi na splošno je primeren čas, za vlaganje energije, v začetek novih projektov ali sodelovanja. Obdobje rastoče Lune v devici je najbolj primeren čas, za povezovanje.

Sobota, 30.8.
Luna bo vstopila, ob 10.53 v škorpijona, kjer se bo srečala v trigonu z Neptunom. Dan bo lep in mističen, preplavljen z močnimi čustvi, ki nas bodo vabile na zabavo in ustvarjanje.
Nedelja, 31.8.
Luna v škorpijonu, bo zvečer dosegla konjunkcijo s Saturnom, dan bo rahlo depresiven, lahko se nam pojavijo negativna čustva in finančne skrbi. Pa vendarle naj vas potolažim, da bo teden, veliko bolj optimističen in rast Lune dokaj obetavna. Danes bi opozorila tudi na previdnost na cesti, gneče bodo in veliko prometa.
Ponedeljek, 1.9.
Luna bo do večera še prehajala škorpijonovo znamenje, prvi šolski dan bo Luna v sekstilu z Merkurjem, kar je značilni aspekt za šolo in naše šolarje, ker je aspekt harmoničen, se nam obeta lep začetek šole. Čustveno bo vseeno malo bolj občutljiv dan, zaradi Venere, tudi vreme bo nestabilno.
Torek, 2.9. Prvi Lunin krajec
Luna je vstopila v strelčevo znamenje, kjer prinaša veliko bolj optimistično energijo, od prejšnjih, škorpijonovih dni. Dan bo že imel rastoč energijski potencial, prvi Lunin krajec bo ob 13.11., zato nas bo ves čas spremljala dinamična energija, novega zagona. Sonce v devici nas kliče, k pobiranju plodovov, Luna v strelcu pa k pravim usmeritvam. Če ste z določenimi izzivi še odlašali, danes je čas, da se z njimi tudi soočite.
Sreda, 3.9.
Luna v strelcu, bo v lepem trigonu z Venero, Sonce pa v trigonu na Plutona. Iz energij dneva preberemo, da se krepi moč žensk, saj modre ženske lahko spremenimo družbo na boljše. Prave odločitve so tiste, ki so v smeri trajnega izboljšanja, kakovosti življenja, skrbi za okolje in vzpodbujanje zdravja.
Četrtek, 4.9.
Danes bo zelo veliko dela, Luna je vstopila v znamenje kozoroga, priporočam, da se lotite urejanja zadev, čim bolj sistematično in, da izbirate vrstni red tako, da ne boste kar naenkrat preveč vpeti in obremenjeni. Delo si je potrebno razporediti, če vam služba ne določa urnikov in ste samozaposleni
Dan intenzivnega dela, ampak, vse, kar boste tega dne storili, bo dobra osnova za naprej.
Petek, 5.9.
Dan bo lep, izpolnjen s prijaznimi energijami, zavedajte se tega, da prijazne komunikacije odvisen vaš uspeh, kakor tudi razvoj družbe, nasploh. Vaša prijaznost in umirjenost bo vzpodbujala tudi druge k takšni osredotočenosti.
Dan bo tudi klical po zabavi in druženju.


  • september 01 2014 @ 11:18 CEST
  • Ogledov
    1,833

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si