l

Zvezdne novice, 23.8.- 29.8. Mlaj

V tem tednu bodo na nebu risali naše usode v glavnem pomembni družbeni planeti. Kakor vemo, nas od začetka leta 2012, od kar je Uran vstopil v znamenje ovna, opozarja, da smo sredi obdobja močnejših družbenih in klimatskih sprememb. V letošnjem poletju, smo dejansko lahko opazili, da je sprememba klime realnost. Če pogledamo, kakšno zgodbo nam govori planet Uran, ki je zakorakal že v globino ovnovega znamenja, na 16.stopinjo. Področje ovna je značilno za poljedeljske kulture, lahko razumemo to, kot signal, da spremembe klime povzročajo spremembe v kmetijstvu in počutju in to vpliva na celotno globalno družbo. V določenih aspektih z Uranom, pa smo sposobni razumeti tudi novosti, nove ideje, ki jih prinaša planet, za katerega lahko rečemo, da odpira vrata prihodnosti. To konkretno pomeni, da je pred nami ravno pravšnji teden, za ustvarjanje novih idej, zasnov ali projektov. Čeprav smo v obdobju nove Lune precej utrujeni, bo neposredno po mlaju začela energija rasti in z njo tudi naš optimizem.
Mlaj bo 25.8., v devici. Sonce je prestopilo v znamenje devico, ki bi jo lahko poimenovali prijazna gospa, ki nam prinaša darove matere zemlje. Devica plodove pobira, jih shranjuje, predeluje, razporeja zaloge, je varčna, zanesljiva in natančna, a ob enem blaga in ljubeča. Na dan mlaja bo eksakten aspekt dveh tradicionalno „nesrečnih planetov“, Marsa in Saturna, v konjunkciji, v škorpijonu, kar pomeni, da se bodo vojaške aktivnosti samo še stopnjevale. Nasproti temu aspektu, Merkur v sekstilu z obema planetoma podpira komunikacijo, in nam omogoča, da kreiramo nove ideje, ki jih bomo v času device lahko kreirali. Glede na to, da je aspekt med Marsom in Saturnom eksakten prav na dan mlaja, lahko preberemo, da bodo jesenjski dnevi mokri in bolj hladni, kar je zelo pomembno za kmetovalce in pridelovalce.
V osebni sferi bo teden bolj čustveno šibak, kar se za mlaj v devici tudi spodobi, saj devica postavlja razum pred čustva.

Sobota, 23.8.
Sonce je danes vstopilo v znamenje device, Luna, ki potuje skozi znamenje leva vzpodbuja toplino in ustvarjalnost bo v konjunkciji z Jupitrom, kar ponavadi prinese dobre novice. Primeren čas je za druženje in sproščene pogovore.
Nedelja, 24.8.
Veliko dogajanja na nebu je pravzaprav dobrodošlo, saj nas bo vzpodbudilo k razmišljanju. Dinamika planetov, Luna v levu, v kvadratu z Marsom in Saturnom bo prinašala slabše vreme, trend sedanjega vremena se bo ohranjal, dan pred mlajem bomo občutljivi in utrujeni. Priporočam, da ostanete planetom navkljub potrpežljivi, saj bo Luna že jutri začela svojo novo rast.
Ponedeljek, 25.8. Mlaj, ob 16.12
Danes bo Luna vstopila v znamenje device, popoldan se bo srečala s Soncem, v konjunkciji, mlaj bo na 2. stopinji device. Današnja energija, ki jo prepoznamo, kot vojaško družbeno dogajanje bo delovala v rastočem razpoloženju hkrati z novo Lunino rastjo. Tudi vsem kmetovalcem in pridelovalcem naj povem, da bodo jesenjski dnevi mokri in bolj hladni.
Torek, 26.8.
Luna v devici raste, Venera pa se sreča v kvadratu z Saturnom, kar lahko prinese bolj intenzivno delo, dopustniško razpoloženje se izteka, čaka nas urejanje papirjev, administracija, priprave na šolo in podobne zadeve, ki jim vlada znamenje device
Sreda, 27.8.
Luna v devici bo ves dan v praznem teku, Venera pa bo danes iz kvadrata z Saturnom, prešla v kvadrat na Marsa, kar spet ni preveč posrečen aspekt, za čustva, bolj označuje delo. Mars bo glavni igralec današnjega neba, povezan je z kmetijstvom, z naravo in je nekakšno znanje o življenju in prilagajanju Marsovim vplivom, tokratni aspekt kaže na hladne in vlažne dni.
Četrtek, 28.8.
Luna je danes v znamenju tehtnice, v sekstilu z Jupitrom. Današnji dan bo blagodejen, optimističen in primeren za izlete ali nakupe. Dobro se boste počutili, nekoga boste obdarili ali dobili darilo.
Petek, 29.8.
Luna je v tehtnici, Sonce v devici pa bo prišlo v opozicijo z Neptunom. Aspekt slabi energijo in povzroča oslabljen- ost imunskega sistema, ter ponazarja prehlade. Pri tem se spomnite zdravilnih zelišč, čajev z medom, kar vse spada v znamenje device.


  • avgust 24 2014 @ 02:01 CEST
  • Ogledov
    2,322

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si