l

Astro barometer, od 16.8.- 22.8.Teden zadnjega krajca

Z minulim Ščipom, je imelo poletje svoj vrhunec. Energije se bodo zdaj postopoma umirjale, tudi vreme bo naposled bolj poletno. Zaradi tople grede, so vsi vremenski pojavi, bolj ekstremni in kadar imamo sončne dni, so ti le vroči. V astrologiji, lahko upoštevamo Uranov vpliv, ki nekako označuje tehnološki razvoj in s tem naravne spremembe v zemljini bio sferi. Toda našo pozornost vse bolj pretresajo novice, iz političnega sveta, saj je očitno, da na področjih, kjer so posejana semena konfliktov, le ta rastejo v velike vojaške goščave. Vendar zavedati se moramo, da na svet vplivamo najbolj pozitivno tedaj, ko v svoji vasi ali krogu prijateljev in znancev ustvarjamo prijetno vzdušje, medsebojne podpore, razumevanja, so-pomoči, ustvarjanja skupne prihodnosti. Pri tem sploh ni potrebno, da se borimo proti agresivnim ali negativnim ljudem, ki so k sreči ponavadi redki, temveč jih preprosto ignoriramo, našo pozornost, energijo in pogovore pa raje usmerjajmo k dobrim in pozitivnim osebam, tako se bodo sčasoma bolj hudobni, preprosto izločili iz naših krogov ali pa se bodo spremenili na boljše. Zavedajmo se, da je energija misli, močna in da z njo podpiramo vse, kamor usmerjamo svojo pozornost. Zato priporočam, da jo usmerjamo v pozitivne vidike življenja.
Ker se približujemo astrološkemu znamenju devica, ki bo naslednjo soboto, poletje počasi prehaja v zrelo obdobje, ki mu pravimo manifestacije, kar pomeni, da se bodo polagoma začele udejanjati vse stvari, v katere smo od pomladi naprej vlagali energijo.
Padajoča Luna in zadnji Lunin krajec, bo v nedeljo, 17.8., spet poklicala, da se združujemo, v skupnih akcijah in pomagamo pomoči potrebnim. To je aspekt Venere, v konjunkciji z Jupitrom, ki bo v ponedeljek, prinašala pa bo tudi izobilje ljubezni. Naj vas ne bo sram biti drugačni, pozitivni, ljubeči, sočutni, saj je to v redu in sodobno. Negativna čustva so stvar preteklosti in za sabo ne puščajo nič dobrega, le strupe preteklosti, trosijo, v naš skupni jutri, Merkur opozicija Neptun, je aspekt, ki govori o tem, eksaktna opozicija bo v torek.

Sobota, 16.8.
Luna potuje skozi bika, sicer je bolj umirjena, vendar vojaške napetosti in ostra retorika bodo odzvanjali v etru, približuje se Luna opozicija Mars, v škorpijonu. Pri delu bodite pazljivi, saj z naglimi dejanji lahko povzročite škodo.
Nedelja, 17.8. Zadnji Lunin krajec, ob 14.27
Zadnji Lunin krajec je dobro izkoristiti, prav zato, da nekoliko razmislite, o tem, kaj vse ste ustvarjali od pomladi, prek poletja, do sedaj.
Ponedeljek, 18.8.
Luna bo v nagajivih dvojčkih, zjutraj se bomo zbudili optimistično razpoloženi, saj sta Venera in Jupiter, dva najsrečnejša planeta, v konjunkciji. Preko dneva, bomo imeli veliko dela, reševali bomo določene izzive in do večera tudi uspešno končali zastavljeno.
Torek, 19.8.
Noč bo žal imela slabe učinke, danes se žal ne bomo zbudili tako veseli, kot včeraj, pa čeprav je Luna v dvojčkih. Merkur opozicija Neptun, opozarjata na previdnost v prometu, na možnost razočaranja ali prevar, bodite pazljivi, lahko pa čez dan naredite nekaj dobrega, pa se bo nočni aspekt izničil.
Sreda, 20.8.
Luna bo ob 10.45 vstopila v znamenje občutljivega raka, ter se srečala z Neptunom, čustva bodo močnejša, dan bo nosil navdih, v sebi bo imel umetniško moč.
Četrtek, 21.8.
Danes bo Luna v raku, povzročala pestro dogajanje, komaj bomo sledili vsem dogodkom, tudi vreme nas bo presenečalo. Mars trigon Pluton, je aspekt, pri katerem se določene stvari konkretizirajo, kar na žalost tudi pomeni, da bo na vojaško aktivnih območjih tudi aktivno deloval.
Petek, 22.8.
Luna bo v praznem teku, vendar dan bo imel še energijo včerajšnjega, do večera, ko se bo nenadoma vse sprostilo, lev se poslavlja, zadnji dan je in Sonce jutri vstopi v znamenje device.  • avgust 20 2014 @ 01:25 CEST
  • Ogledov
    1,420

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si