l

Zvezdne novice, 25.1.- 31.1.

Če nobeno drugo znamenje ne prinese zime, jo vodnar zagotovo. Ste občutili spremembo v energiji, v prejšnjem tednu smo namreč začeli potovati, po Uranovem znamenju, to je planet, kateremu bomo v sodobnem času pripisovali, kar največ pomena, saj predstavlja sodobno- zeleno tehnologijo, genetiko, informatiko in odpira vrata potovanj v vesolje. Ob enem poskrbi, za družbeno šibke in pomaga razvijati socialno- demokratično družbo. Uran, ni planet, ki bi pristajal na politične kompromise, zaradi tega, mu pripisujemo tudi vse vstaje, demokratično izražanje, ljudstva in še bi lahko naštevala. Uranu pripisujemo tudi nevihte, strele in veter, veter s severa, oziroma severo-vzhoda. Na primorskem Uran prinese burjo. Uranova energija je namreč precej podobna burji, sveža, bogata z kisikom, suha, razkužilna, pobije bakterije in viruse, kakor Uran, ki predstavlja tudi sodobno operacijsko medicino, skratka planet, v katerega se moramo veliko poglabljati, da čim bolje spoznamo njegove učinke. Predvsem je pomembno, da se je energija po decembrski in januarski zaspanosti, nenadoma spremenila. Vsakomur bo sprememba prinesla navdih ali nove ideje, s katerimi se bo spoprijel z izzivi. V letošnjem letu prav vodnarjev mesec prinaša velik potencial, za pomembne korake naprej, ribe bodo spet nekoliko znižale energijo, vendar letos ne bodo tako depresivne, kakor običajno. Mlaj v četrtek spet prinaša zanimive energije, srečevali se bomo z pravimi ljudmi, v pravem času, ter globino mistične povezani, namreč retrogradna Venera, se bo v času mlaja znašla v konjunkciji z Plutonom, v kozorogu, temperature se bodo v tem tednu spustile pod ledišče, kar je zelo pomembno, za prst, ter zmanjšanja števila mrčesa. Ne pozabite krmiti divjih ptic, saj v vodnarju in ribah potrebujejo nekaj podpore.

Sobota, 25.1.

Danes se bodo znašli Luna, Merkur in Saturn v dinamičnih medsebojnih učinkih, kar bo spustilo mraz iz severa, prav do jadranskega morja. Medsebojni učinek teh treh planetov, v času vodnarja, se odraža kot anticiklon, ki prinaša hladen celinski zrak. Dopoldan bodo ceste težko prevozne, predvsem zaradi močnega vetra, popoldan se bo stanje normaliziralo.Narava je čudovita in močna, moramo jo spoštovati. V medsebojnih odnosih bodo aspekti pripomogli, k konkretizaciji, dogovori bodo stekli v pravo smer in lahko bomo zapisali določene sklepe. Nedelja, 26.1.

Luna bo vstopila v strelca, v kvadratu z Neptunom, je čudovit aspekt, za aktivno lenarjenje, sreča, da se zgodi v nedeljo. Neptun tudi prinaša deževje, popoldan trigon z Uranom, sneženje. Nedelja bo čudovit dan, primerna za druženje, učenje, druženje, pisanje, ogled filmov.

Ponedeljek, 27.1.

Ponedeljek, z Luno v strelcu in sekstili, z Marsom in Merkurjem bo čudovit dan, ki prinaša dobro idejo ali izzive, iz področij, v katere smo vlagali svoje delo v preteklih tednih.

Torek, 28.1.

Luna je v kozorogu, prihodnost se ustvarja sedaj, hladno bo, prava zimska lepota, službene zadeve bodo presenetljivo uspešne. Večer prinaša močno sneženje z vetrom, Uran prinaša nove poglede in zasuke v energiji.

Sreda, 29.1.

Sonce sekstil Uran prinaša nove poglede in zasuke v energiji, zrak napolnjen s kisikom, prebudili se bomo v sneženo jutro, veter zna prinesti nekaj beline tudi do obale, ki nas bo razveselila vsaj za uro ali dve.

Četrtek, 30.1.

Mlaj v vodnarju Luna bo vstopila v vodnarja, zvečer je bo na 10. stopinji vodnarja srečala z Soncem. Pred nami je energijski ciklus in čudovita astrološka postavitev, bo dajala pozitivne učinke, še skoraj dva tedna. Mlaj v četrtek prinaša zanimive energije, srečevali se bomo z pravimi ljudmi, v pravem času, ter globino mistične povezani, namreč retrogradna Venera, se bo v času mlaja znašla v konjunkciji z Plutonom, v kozorogu

Petek, 31.1.

Merkur bo danes vstopil v znamenje rib, če ste nekoliko bolj ustvarjalni tip človeka, vam bo to dalo pravi vzzgon, v vsakem primeru pa boste radi brkljali okoli hiše, nekaj urejali, pospravljali, popravljali, precej veseli dnevi nas čakajo, vikend prihaja res v pravem času.


  • januar 27 2014 @ 08:16 CET
  • Ogledov
    2,214

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si