l

Zvezdne novice, 18.1.-24.1. Zadnji krajec in vodnar

Prispeli smo od kozoroga, do vodnarja, od katerega si obetamo, veliko več energije, boljše počutje in delovno razpoloženje. Glede na to, da smo v dobi vodnarja, je prav ta mesec pomemben, za ideje in dejavnosti, katere bodo opredelile leto in pomembno vplivale na osebno prihodnost. Razvoj dogodkov je namreč povezan z Uranom, veliko bolj kakor s katerim koli drugim planetom. Teoretično so še vedno, v astrologiji najbolj pomembni osebni planeti, toda ker živimo v globalnem svetu, moramo vselej in vedno pri napovedih spremljati Uranova gibanja. Sonce bo v ponedeljek, 20.1. vstopilo v znamenje vodnarja, kateremu vlada planet Uran. Vodnarji pa so v sodobnem času kar najbolj zanimivi. Če jih vzamemo pod drobnogled, lahko ugotovimo, da so karizmatične osebnosti, katerim se dogaja veliko stvari, ogromno bi radi povedali in še sami komaj sledijo vsem podatkom, ter razvojnim smernicam prihodnosti. Oni so nekakšni znanilci nove dobe, s humanimi načeli, veliko pa morajo delati na osredotočenosti, saj se jim lahko hitro zgodi, da so preveč razpršeni in kar jim vzame prekomerne količine energije. Praviloma je v sodobnem času vodnarjem njihovo delo in kariera, zato prestavljajo razum pred čustva, visoko cenijo inteligenco, so dobri prijatelji in inspirativna družba. Ne malokrat se zgodi, da so v svojih nedoumljivih idejah težko razumljeni, ter v čustvih boleče hladni.
Smo v obdobju padajoče Lune, do prvega krajca, Uran prinaša severni veter, zato lahko pričakujemo, da se bo nekje okoli sredine tedna vreme naposled zasukalo in se bodo z močnimi vetrovi začele temperature hitro nižati in bo naposled tudi v naše kraje pokukala gospa zima.
Energija bo skratka boljša, najslabše aspekte smo naposled pustili za sabo.

Sobota, 18.1.
Luna v levu bo v kvadratu z Saturnom, v dopoldanskem času, kasneje bo ves dan v praznem teku. Lahko rečemo, da bomo danes imeli veliko dela z urejanjem papirjev, pospravljanjem ali neko drugo obliko organizacije, v popoldanskem času bomo lčahko bolj počivali, saj nas bo Luna v praznem teku naposled pustila pri miru.
Nedelja, 19.1.
Luna v devici bo v opoziciji z Neptunom, nedelja bo po astroloških aspektih, kljub znamenju device navkljub, bolj lenobna, planeti označujejo tudi spremembe vre,mena in vremenske neprilike.
Ponedeljek, 20.1.
Ponoči bo Sonce vstopilo v vodnarja, prebudili se bomo v lepo jutro. Veliko bolj bomo pripravljeni na sodelovanje in skupno delo, kot pretekli mesec.Luna v devici bo v trigonu z retrogradno Venero, in v sekstilu z Saturnom, dober čas bo tudi za urejanje preteklih finančnih zadev. Priporočam, da pijete dovolj tekočine, recimo topel čaj, je odličen zimski napitek, sploh pri močnejših vremenskih pojavih in pri retrogradni Veneri.
Torek, 21.1.
Luna bo do 13.44 v praznem teku, v dopoldanske času ne načrtujte večjih sestankov, po 14. uri, ko Luna vstopi v znamenje tehtnice, je veliko bolj primeren čas za pogovore in ustvarjanje. Tudi večer bo imel dober potencial, noč bo vremensko neugodna.
Sreda, 22.1.
Luna v tehtnici bo dinamičnih aspektih, prinašala slabo vreme, močan veter in nižje temperature.
Veliko dela bomo imeli, saj dinamika pokriva skoraj vsa področja našega delovanja.
Četrtek, 23.1.
Luna bo ves dan v praznem teku, zvečer bo vstopila v škorpijona, KAR NE POMENI, DA NE BOMO IMELI dela, vendar ne priporočam pomembnih sestankov, saj se ob Luni v praznem teku, ponavadi težko karkoli dogovorimo.
Petek, 24.1., zadnji krajec
Danes je dan zadnjega krajca. Nekoliko bomo utrujeni od celega tedna in zaradi padajoče Lune, toda po drugi strani bo v zraku zelo dobra energija in primerna za dejavnost. Merkur bo dosegel trigon z Marsom, lahko bomo rešili zelo zahtevne izzive in bili pri marsičemu uspešni.


  • januar 20 2014 @ 09:03 CET
  • Ogledov
    1,983

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si