l

Zvezdne novice 11.1.-17.1. Januarski Ščip

Pred nami je astrološko zelo zanimiv teden. V soboto je bila Venera- Kazimi, danes kar je prineslo spoznanje o sebi in svojem življenju in prav tako je vzcvetela ljubezen... kljub hladnemu januarju, bodo nežna čustva, kot nežen vonj svežega cvetja, dehtela na dan. Seveda to pomeni, da jim moramo dati prostor, saj Venera, je nežna in v hrupu jo ne moremo zaznati. Kadar je Venera v konjunkciji z Soncem, nas tudi ne bi zanimala toliko prihodnost, kot ta trenutek. Primerno je tudi za ustvarjalno delo.
Luna je v rastoči fazi, Ščip bo 16.1., energije bo več v zraku, nekje v sredini tedna, se bo pod vplivom hladnih planetov začelo ozračje ohlajati, tudi na naših koncih. Primerno obdobje je za prelomne korake, v vaši karieri, nekako v teh dneh, boste začrtali svojo prihodnost, na področju kariere, med- osebnih odnosov v prijateljskem krogu in v krogu prijateljev. Skrbno pretehtajte svoje odločitve, naj vam bo vodilo skrb za druge, a ob enem tudi vaše osebno zadovoljstvo.
Ko se bomo približevali Ščipu, bodo naše skrbi vezane na eksistenco, toda razvoj gre naprej, in za vsakogar je vedno dovolj priložnosti, če je le dovolj odprt za nove ideje, ter zna razmišljati globalno. Ščip bo močan, na severni polobli tudi hladen, prinašal bo spremembo vremena, obrnil bo vetrove in nas popeljal v novo obdobje. Če se nam je do zdaj zdelo, da smo zaspani, brez prave motivacije, se bo po Ščipu energija zamenjala.

Sobota, 11.1.
Retrogradna Venera je v sekstilu z Saturnom in v konjunkciji z Soncem. Danes se stvari lahko konkretizirajo, prave stvari, na pravem mestu, vendar še vedno dovolj realne, da jih boste lahko tudi izpeljali, kadar je Venera v konjunkciji z Soncem, je dobro dan izkoristiti za širjenje harmonije in lepote povsod, kamor seže vaš vpliv. Dan je primeren za ustvarjalno delo in sestanke.
Nedelja, 12.1.
Merkur je vstopil v zračno znamenje vodnarja, Luna potuje skozi komunikativne dvojčke, odpremo se bolj navzven, medsebojna komunikacija bo veliko lažje tekla. Pred nami so dnevi naprednih odnosov, logike, izumov v znanosti ...
Ponedeljek,13.1.
Luna v dvojčkih bo v praznem teku, dan ne bo prinesel kakšnih bistvenih rezultatov, vendar lahko se potegne energijo prejšnjega dneva, v ta dan. Vseeno je rastoča Luna v dvojčkih, komunikacija bo na vrhuncu, spreminjali bomo načrte, ter se usmerjali k novim ciljem.
Torek, 14.1.
Luna je v raku, v trigonu z Neptunom in v kvadratu z Uranom. Veliko dela bo in z Luno v raku bomo precej občutljivi, tudi vpliv Ščipa že trka na vrata. Poskušajte ustvarjati pozitivne odnose, dan danes je žal še vedno premalo medsebojnega sodelovanja in pozitivne naklonjenosti.
Sreda, 15.1.
Luna v raku bo v stresnih aspektih, še vedno bo vladala energija v kateri se bo izražalo premalo naklonjenosti in pripravljenosti do sodelovanja, žal so v družbi vedno sebični posamezniki, ki prekinejo tok energije.
Četrtek, 16.1. Ščip, 5.53
Ščip v raku, hladen dan bo, na nebu bo izrazit Ščip, ki vas bo notranje prebudil in usmeril k vašemu želenemu delu. Sreča ni samo v tem, da vam vsi prinašajo darove, ampak v pravilnem sodelovanju in dopolnjevanju. Ljubezni ne morete pričakovati, ampak jo lahko zgolj dajete, je sporočilo današnjega Ščipa, kajti na nebu je prav danes retrogradna Venera v kvadratu na Marsa. Luna je vstopila v leva, postali bomo bolj veseli, ter željni zabave.
Petek, 17.1.
Merkur sekstil Uran, Luna v levu. Jutro, po Ščipu bo prineslo lepo spoznanje ali telefonski pogovor, stvari se bodo začele premikati v željeno smer. Srečen preobrat in vesela novica bo prinašala v dopoldanskem času polno pozitivnih idej, Luna v levu bo še naprej vzpodbujala zabavo in ustvarjalnost. Namenite petkov večer prijetnemu in veselemu druženju.


  • januar 13 2014 @ 09:13 CET
  • Ogledov
    2,509

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si