l

Zvezdne novice, 4.1. - 10.1

Za vse, ki bi pričakovali ali bi si želeli neko pozitivno vzpodbudo iz astrološkega neba, vas bodo tudi v tem tednu, planeti pustili na cedilu. Luna ima v mesecu januarju, zanimivo popotovanje in je prav z 1.1. začela svojo nenavadno zgodbo, z močnim vplivom, kot bi hotela pritisniti, na vse gumbe hkrati in vas opomniti, če kje niste pretočni, oziroma sproščeni. Ta trend se bo v času njene rasti nadaljeval, tako imamo do prvega krajca, nekaj prav zahtevnih akrobacij, ki bodo od nas znale izvabiti vse najslabše. Toda, če smo nasprotno, v sebi mirni, optimistični in pozitivno razpoloženi, nam aspekti vendarle ne bodo pokvarili vzdušja, zagotovo pa ne gre pričakovati, da bi nam zadeve pri naših vsakodnevnih dejavnostih, opravilih, gladko šle od rok. Razvoj dogodkov bo pokazal, kdo se najbolh znajde v takšnih okoliščinah in bo imel tudi najboljša izhodišča za leto konja, v katerem, so možni veliki skoki naprej. Naj vas vendarle opozorim, da leto konja, začne z pomladjo, do tedaj pa je možno opravit veliko notranjih sprememb in razvoja.
Čaka nas nekaj pomembnejših aspektov, do prvega krajca, nas čaka še Sonce v oopoziciji z Jupitrom, aspekt, ki vam bo poskušal pobrati pogum in ob katerem se bomo počutili precej nemočne, vsled dogajanju. Na družbeni ravni to lahko pomeni slabe odločitve ali zakone. Merkur v sekstilu z Saturmnom pomeni okrepljeno kontrolo, najverjetneje finančno kontrolo, če se osredotočimo na Slovenijo. Merkur bo v konjunkciji z retrogradno Venero, umik ali vračanje v spomine, pretekle izkušnje in Mars kvadrat Jupiter, na dan prvega krajca, zaoostrovanje pravil, zakonov, vse slabši življenjski pogoji in večanje pritiskov, pričakovanje, večje odgovornosti in tako naprej.

Nedelja, 5.1.
Luna bo v ribah, v lepih aspektih, z Soncem in Jupitrom, naj bi bil srečen dan, vendar žal je na nebu tudi Sonce v opoziciji z Jupitrom, kar dejansko pomeni, da danes ni dan za srečo.
Ponedeljek, 6.1.
Čez dan bo Luna potovala skozi ribi, prazniki bodo že pozabljeni, saj iomamo danes Merkur v sekstilu z Saturnom, ki diktira precej resno in odgovorno dela, povečan bo nadzor, nova pravila se bodo uveljavljala ž
čim hitreje.
Torek, 7.1.
Luna je vstopila v ognejno znamenje ovna, kjer se bo srečala z Uranom, v konjunkciji, ter v stresnem aspektu z Marsom. Energija celega dne se bo izražala skozi nesrečna naključja, čustveno bomo vzkipljivi in nerazpoloženi. Šele po 23. uri, se energija dneva umiri.
Sreda, 8.1. Prvi krajec, ob 4.39
Luna še vedno v ognjenem ovnu, ves dan se nam bo mudilo, saj so na nebu kvadratni aspekti. Dinamična energija prvega krajca, bo zaznamovana tudi z Luno v kvadratu z Venero in Merkurjem ter Marsom v kvadratu z Jupiterom. Veliko dela, v neidealnih pogojih, je značilnost današnjega dne, raje se ne pritožujte, ker je pred vami ogromno dela, saj boste situacijo še poslabšali. Kvadratne aspekte, se da z lahkoto rešiti, če smo sposobni v še tako stresne situacije vnesti humor in pozitivemn naboj.
Četrtek, 9.1.
Luna bo vstopila v znamenje bika, ne bo se nam več mudilo, nekatere stvari se realizirajo, energija se proti koncu tedna umiri, to se pozna tako v razpoloženju, kakor tudi po občutku v urbanih središčih.
Petek, 10.1.
Danes bo Luna potovala skozi bika, retrogradna Venera se približuje konjunkciji z Soncem, v kozorogu, počutili se bomo negotovo, ne bomo se znali pravilno odločiti, poleg tega nas bodo preganjali strahovi, glede prihodnosti. Toda petek je, sprostite se, konec koncev bo jutri vse bolj veselo.


  • januar 04 2014 @ 08:30 CET
  • Ogledov
    1,900

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si