l

Zvezdne novice, 28.9.- 4.10. Dnevi, pred mlajem

Pred nami je teden padajoče Lune, mlaj bo 5.10, zadnji dnevi, pred prazno Luno, pa bodo prineseli realizacijo. Veliko stvari lahko dokončate ali se dogovorite, občutek bo, da vam časa venomer primanjkuje, vendar se bo po mlaju, energija še bolj gostila, saj bodo prihajale v ospredje nove ideje, za katere boste morali doseči dogovore, že do Ščipa, ker se bo po Ščipu, v obliki delanega Luninega mrka, 19.10, kmalu obrnil Merkur, v retrogradno gibanje. Zato vam priporočam, da izkoristite dneve, padajoče Lune, kakor tudi obdobje po mlaju, čas za počitek in umirjanje bo prišel po Ščipu, saj bosta tedaj dva meseca Merkurjeve retrogradnosti, vse energije nekoliko umirila in upočasnila. Lunin mrk se bo dogodi blizu MC -ja v karti Slovenije, kar pomeni spremembe v razvojni poti Slovenije, mrk bo oklestil določene velike državne projekte, ki bodo spremenili načrtovan razvoj, nehote bo preusmerilo Slovenijo v smeri bolj sonaravnega življenja, ki je najbolj usklajena pot naše države, z njeno rojstno karto. To je ekološki turizem, kmetijstvo, sonaravno gospodarjenje, Propadali bodo „mega projekti“, katerih razvoj bi Slovenijo spreminjal v eno od tovarn Evrope.

V tem tednu, nas čaka nekaj dobrih dni, kakor tudi težavnih. Prehajamo v sredino tehtnice, kar bo še vedno ustvarjalo lepo jesen, nekoliko lahkotnejšo energijo, čeprav bodo v začetku oktobra aspekti Sonca s hladnimi planeti, prinesli močnejše vremenske motnje in ohladitve, a vendarle se bo še uspelo ogreti, na kar bo prinesel spet toplejše dni, Merkur s svojo retrgradno potjo.
V sredo in četrtek bosta dva dinamična aspekta, Sonce kvadrat Pluton in opozicija Uran, kar bo slabo vplivalo na gospodarsko rast, vlada v Sloveniji bo pod močnim pritiskom, kar se bo dogajalo tudi globalno. Vaši načrti se bodo spreminjali, naleteli boste na nepredvidene težave, vendar se jih bo dalo uspešno reševati.

Sobota, 28.9.

Luna bo v raku,m dan bo prijeten, saj imamo danes dva lepa aspekta, z Jupitrom in Venero. Imamo tudi dinamičen aspekt, kvadrat med Venero in Marsom, ki lahko prinese nenaden zasuk, lahko tudi v pozitivne smer, sicer pa bo ozračje bolj naelektreno in ves dan dopušča tudi možnost konfliktov.
Nedelja, 29.9.
Luna bo vstopila v raka. Jutro bo še bolj zaspano, vendar se bo preko dneva, začela dinamična energija komunikacije, določene stvari lahko zaključite, oziroma se jih lahko dogovorite.
Ponedeljek, 30.9.
Luna v leu bo v trigonu z Uranom, v dopoldanskem času, imamo spet vso podporo astrološkega neba, za pogovore, ki pomagajo, da se stvari razpletejo v željeno smer.
Torek, 1.10.
Luna v levu bo v praznem teku, Merkur bo v trigonu z Neptunom. V komunikaciji bodite pozorni, saj lahko prehitro kaj rečete in vam bo potem kasneje žal, saj bo ponoči aspekt Sonce v kvadratu z Plutonom. Vaša izjava lahko nakoplje večje težave, ki vam lahko zagrenijo najmanj ves teden. Govorite le o preverjenih dejstvih.
Sreda, 2.10.
Pozorni bodite na cesti, saj bodo vladali stresni aspekti, niti se ne zaganjajte preveč v delo, dovolite si, kratke odmore, v katerih se osvežite in nadihate svežega zraka.Luna bo potovala skozi devico, bodite pozorni, saj bi vaša nepazljivost lahko bila razumljena, kot prekršek.
Četrtek, 3.10.
Luna v devici bo delala lepe aspekte, pa bo vseeno stresen dan, zaradi Sonca, ki dovrši opozicijo z Uranom. Lahko neljuba presenečenja, naletite lahko na težavo, ki jo ta dan verjetno ne boste mogli rešiti. Razburljivo bo tudi na družbenem področju, nasploh je jesen družbeno zelo težavna.
Petek, 4.10.
Luna bo vstopila v tehtnico, ter naredila dinamične aspekte z Plutonom in Uranom. Dan pred mlajem bo bolj zaspan in spet malo težaven, od vremena, do vsega, čutili boste pritisk, vendar brez pravega razloga upoštevajte, da se strahov ne morete iznebiti tako, da jih zgolj odmislite, lahko pa jih prežamete z pozitivno mislijo. Z novo rastjo Lune se bo energija spet začela dvigovati, recimo, da je današnji dan najnižja točka tehtnice, spoznali boste, da obstaja ogromno stvari, na katere nimate nobenega vpliva.


  • september 30 2013 @ 09:06 CEST
  • Ogledov
    2,103

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si