l

Zvezdne novice, 23.8. - 29.8.

Sonce bo vstopilo v znamenje device. S tem znamenjem zodiaka se začne obdobje, katerega najbolj enačimo z materinsko energijo, ki je skrbna, nahrani vse, poskrbi za ozimnico, za zaloge hrane. Prav tako, v sodobnem času je značilno, znamenje device, da zna pravilno razporedit finančna sredstva, se pravi vse zaloge nekako, ki naj bi trajale do plodnega bika, spomladi. Žal bo tokratna devica imela veliko dela, saj so aspekti nehote precej slabi. Sploh v prvem tednu kaže na težko finančno situacijo, v Sloveniji, preveč megle in iluzij, kar se tiče financ, ter slabo stanje v bančnem sektorju. Teden bo sicer dinamičen, imeli bomo zelo veliko dela, toda dejansko bomo postorili bolj malo. Temu botrujejo dinamični aspekti z kvadrati, ki jim sledijo opozicije. Le te predstavljajo blokade, izčrpanost in se nanašajo na bančni sektor.

V tem tednu bo tudi razpoloženje bolj slabo, zaradi nihanj temperature bo ogrožen imunski sistem, Merkur se bo znašel v slabih aspektih, zagodlo nam bo vreme, najslabša bo opozicija Sonca z Neptunom, le ta nas ne bo pustila nedotaknjene in ne prinaša nič dobrega.
Zadnji teden avgusta bo resno težaven, priporočam, da pazite na zdravje, ter se raje posvečate urejanju doma, ter čim več počivate, kolikor le lahko.

Petek, 23.8.

Luna bo vstopila v ovna, Sonce v devico. Začetek novega obdobja, po vseh razburljivih aspektih tega tedna, se bo energija naposled umirila. Čas device, je tradicionalno čas spravljanja pridelkov, pospravljanja, pripravljanja na zimo. V sodobnem življenju je čas device tako rekoč najbolj primerno obdobje za komunikacijo, konkretno delo, urejanje dokumentacij....
Sobota, 24.8.
Luna potuje skozi ognjeno znamenje ovna, slabi nočni aspekti bodo prinesli slabo vreme, če ste zunaj bodite previdni. Čez dan bo Venera v kvadratu z Plutonom, nezaupanje in strahovi se bodo pojavljali, lahko upravičeno ali popolnoma brez razloga.
Nedelja, 25.8.
Luna v ovnu bo v kvadratu na Marsa, izrazita energija, ki naredi prometne zamaške in kolerično energijo. Nedelja bo eden izmed bolj razburljivih dni, kajti tudi jutri bodo dinamični aspekti. Nedelja popoldan bo nekoliko boljša energija, ponoči pa se spet bližajo ohladitve in sprememba vremena.
Ponedeljek, 26.8.
Luna bo vstopila v bika, kljub temu, da so težki in naporni dnevi, so zaradi znamenja device lahko zelo produktivni. Samo na pravi način se moramo lotiti dela, brez prevelikih pričakovanj. Danes sta na nebu dve močne opozicije, Merkur Neptun in Venera Uran. Oba kažeta na slabo finančno stanje, dan tudi ni primeren za nakupe. Čustveno poskusite ostajati mirni, v četrtek se bo energija popravila.
Torek, 27.8.
Luna v biku, ter Sonce opozicija Neptun, je nadaljevanje včerajšnje težke energije, pri tem, da bo še veliko bolj stresna, predvsem bomo spoznali, kdo so naši pravi prijatelji, saj se pri opozicijah vedno izkaže, da družbe, ki delujejo po principu sodelovanja in ne tekmovanja, pri takšnih zvezdnih konstelacijah nimajo težav, oziroma se s problemi uspešno spopadajo.
Sreda, 28.8. Zadnji krajec, ob 11.35
Luna je v dvojčkih, stresni aspekti in veliko komunikacije, bodite mirni in prijazni do drugih, saj boste s tem prispevali k zmanjševanju skupinskega stresa.
Četrtek, 29.8.
Luna v dvojčkih, energija se bo popravila, komunikacija bo stekla, poti se bodo odprle, tudi na področju trgovanja bo spet veselo. Današnji dan bo prvi v nizu, kjer bomo lahko spet kaj dobrega postorili, dokončali, sreča nam bo naklonjena.


  • avgust 21 2013 @ 12:07 CEST
  • Ogledov
    2,199

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si