l

Zvezdne novice, 30.7. - 8.8.

Luna, bo v upadanju, do 6.8. Do mlaja, bosta na nebu dva vladajoča igralca, Mars in Uran, ustvarjala niz zanimivih aspektov. Mars predvsem prinaša vročino, Uran pa bo povzročal vročinske nevihte. Mars v prvi polovici tedna opozarja tudi na previdnost v cestnem prometu, ob enem bo vzpodbujal fizično energijo, tako da boste kar v kondiciji, dnevi so primerni za različne športne aktivnosti. Uran bo po drugi strani prinesel nekoliko povečane družbene napetosti, če mu bomo sledili, bo na osebni ravni pomagal odkrivati vrstni red reševanja problemov, oziroma nalog, planeti v znamenju leva so naklonjeni notranjemu miru in temu, da sledimo svoji poti. Mars kvadrat Uran bo eksakten 1.8., prinašal bo huda neurja, nanaša se tudi na globalno družbeno sfero, opozicija s Plutonom, odpira vrsto novih težav in omejitev, na področju prostega gibanja, med državami, zaprtost meja. Naslednji aspekt Marsa v kvadratu z Uranom, spet vzpodbuja proteste in nasilje. K sreči bo za ravnovesje Venera v lepših aspektih, v sekstilu z Jupitrom in v trigonu z Plutonom, kar prinaša dobre novice, srečne dogodke, na osebni ravni, ter možnost, da naredimo nekaj dobrega, za soseda, sočloveka...
V prvem avgustovskem tednu, nas čaka pomemben mlaj, ki bo 6.8., Sonce in Luna bosta v konjunkciji, na 14. stopinji leva, kar pomeni, da Sonce prekriva Luno, zato jo v dneh okoli mlaja ne vidimo. Takoj, po 6.8., se začenja nova Lunina rast, usmerjamo se novim ciljem in idejam naproti, vendar tokratni mlaj bo malce drugačen, čeprav bo Luna že začela svojo rast, se bodo energioje rasti blokirale, do 12.8., zaradi močne opozicije, ki bo eksaktna na dan mlaja.
Na dan mlaja, bo Jupiter v raku, v eksaktni opoziciji z Plutonom v kozorogu, pred kratkim je bil tudi Mars v kvadratu z Uranom. V raku sta tudi Mars in Merkur. Ker vemo, da je rojstno znamenje Slovenije v raku, je naša država zelo senzibilna na vsa dogajanja v znamenju raka. Tokrat bodo intenzivna, ter bodo trajala vse do naslednjega mlaja, prinašajo pa težave z državnim proračunom, ujme in hude nevihte, bodo spet pustošile, vendar, kar se mora spremeniti, se bo spremenilo in kar mora ostati, bo ostalo, tudi uničenje je del rasti.
Vendarle, ne glede na vse, je rastoča Luna v avgustu prinašalka novih idej, pomembnih dogovorov, novih poznanstev, zelo dinamično obdobje, tako na osebni, kakor tudi na družbeni ravni.
Do sredine tedna je energija primerna za doseganje dobrih rezultatov, pogovorov, dogovorov in podobno, od četrtka naprej, pa se bo energija spremenila, čutili bomo vpliv opozicije, med Jupitrom in Plutonom, ki se bo sprostil šele v ponedeljek, 12.8. Za vse, ki ste na poti, v prometu je nujna izjemna pazljivost, kar velja vse do sredine avgusta, meseca v katerem je višek evropskih migracij.


Torek, 30.7.
Luna v biku v sekstilu z Merkurjem, lep komunikativen dan, začinjen z dobrimi okusi, skoraj najbolj pomembno, v sodobnem času, je da se znate zares sprostiti.
Sreda, 31.7.
Luna v biku, bo v praznem teku, spet čas za užitke in razvajanja. Popoldan bo Luna vstopila v dvojčke, pomeni dober čas za potovanje je zgodaj zjuraj, zvečer nastopi kvadrat Marsa in Urana in med drugim pomeni blokade na cesti. Priporočena izjemna previdnost, na cesti.
Četrtek, 1.8.
Luna v dvojčkih, sekstil z Soncem in sekstil z Uranom, je dan, ko bo energija leva najbolj očitna, začetek meseca počitnic, kot lev pojmuje življenje je zanj veliko praznovanje in temu primerno, se bo začel tudi avgust.
Petek, 2.8.
Luna je v zadnji fazi upadanja, potovala bo skozi dvojčka. Dan bo komunikativen in kot nalašč narejen za veselo druženje. Venera in Mars sta v medsebojnem sekstilu, planeta v harmoničnem aspektu, vplivata na harmonijo v odnosih, pomagata sklepati nove romantične veze, čas je primeren za zmenke in obnovitev ljubezni, tudi pri parih, ki so že dolgo skupaj. Izkoristite dan, osvajajte in pustite se osvojiti.
Sobota, 3.8.
Luna bo vstopila v znamenje raka, kjer bo naredila lepe aspekte z Neptunom, Saturnom in Jupitrom. Lep dan bo, veliko druženja, dobra hrana in obeta se tudi odličen večer.
Nedelja, 4.8.
Danes bo Sonce v trigonu z Uranom. Luna v raku bo v konjunkciji z Marsom in v sekstilu z Venero. Verjetno se bo prijetna včerajšnja noč razpotegnila in bo današnji dan težak in zaspan. Po 12 uri bo boljše, čaka nas neka razveseljiva novica, ki je lahko na družbeni, kakor tudi na osebni ravni.
Ponedeljek, 5.8.
Dan pred mlajem, Luna še vedno potuje skozi znamenje raka, zjutraj bo v konjunkciji z Merkurjem, potem v praznem teku. Če imate še kakšne obveznosti, jih opravite zgodaj zjutraj. Dopoldan bo v znamenju komunikacije, popoldanska energija pa bolj ležerna.
Torek, 6.8. Mlaj, ob 23.50
Luna bo v levu, kjer se bo zvečer srečala z Soncem, na isti stopinji. Zdaj prihajamo do energij, ki sem jih opisovala v uvodu, razburljivo in nemirno dogajanje, se bo poznalo pri vremenu, ter predvsem v Sloveniji, na družbenem področju.
Sreda, 7.8.
Luna bo v levu, kjer ne bo naredila nobenega aspekta. Dan bo še vedno zaspan, čeprav bomo po mlaju. Po eni strani bomo čutili polno navdiha, elana in svežih idej, toda po drugi strani, se nam ne bo ljubilo vložiti preveč energije. Razmišljali bomo bolj po „levje“; Boljše je počakati, da se stvari zgodijo same, ter ob tem pobrati še delček slave in zaslug.
Četrtek, 8.8.
Merkur bo vstopil v znamenje leva, Luna v devici, Jupiter se bo znašel v primežu opozicije s Plutonom. Slovenija bo od tega aspekta dalje pod večjimi pritiski, evropske komisije.  • julij 30 2013 @ 11:36 CEST
  • Ogledov
    2,035

Vsebina

Prijava uporabnika

Prijava


Deli

Hvala, ker delite

Kontakt

041 733 372

skypename: barbia6

info@astrogaia.net

spremljaj nas na fb

Lunine faze

CURRENT MOON

Ustvarjalci

Foto:
Igor Raman Drandic - EIA
Oblikovanje:
www.vizualniprevodi.si
Programiranje:
www.agape.si